İçeriğe Yönlendir

Minik Araba Koleksiyonu

Eyüp Çetin

Recommended Posts

Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)
Cihat Küçükay yazdı:

Porsche ve Nissan lotlarınız maşallah.. Ama size bir diorama şart olmuş.

aynı şekilde mazda, ford konseptlerimizde mevcut ancak, bunlar Fatihin enleri, birde amerikan serimiz var

evet diorama şart ancak hazır alınan istemiyoruz. kendisi yapmalı. Bu yıl LGS'ye hazırlandığı için oraya ayıracak vakiti maalesef yok. şimdilik vakit buldukça gezip araç topluyor. 

sonrası için mutlaka çalışmalarımız olacak gibi bu arada sizin garaj çok beğendi 

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

aynı şekilde mazda, ford konseptlerimizde mevcut ancak, bunlar Fatihin enleri, birde amerikan serimiz var

evet diorama şart ancak hazır alınan istemiyoruz. kendisi yapmalı. Bu yıl LGS'ye hazırlandığı için oraya ayıracak vakiti maalesef yok. şimdilik vakit buldukça gezip araç topluyor. 

sonrası için mutlaka çalışmalarımız olacak gibi bu arada sizin garaj çok beğendi 

Bende Porsche lot topluyorum. Yeni bir 1/64 diorama planım var. Porsche galeri, tamirhane ve otopark şeklinde bir diorama tasarlıyorum. Bakalım hayırlısı..   

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Cihat Küçükay yazdı:

Bende Porsche lot topluyorum. Yeni bir 1/64 diorama planım var. Porsche galeri, tamirhane ve otopark şeklinde bir diorama tasarlıyorum. Bakalım hayırlısı..   

ayrıntıları paylaşırsanız belki sınav sonrası bizde sizden ilham alabiliriz 

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ben de 1/24 biriktiriyordum hepsi de çok güzeldi, elimde delorean, land rover, renault alpine, mercedes 190E, vw beetle, t1 bus falan vardı. Oğlan büyümeden önce eline bi düştü. Yarısını elinden kurtardım. Resim bulursam yüklerim. Elimde kalanlar bunlar:

IMG_5386.jpeg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Oğlumla anlaşma yaptık tüm koleksiyon 20 yaşında senindir dedim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Emre Şimşek yazdı:

Ben de 1/24 biriktiriyordum hepsi de çok güzeldi, elimde delorean, land rover, renault alpine, mercedes 190E, vw beetle, t1 bus falan vardı. Oğlan büyümeden önce eline bi düştü. Yarısını elinden kurtardım. Resim bulursam yüklerim. Elimde kalanlar bunlar:

IMG_5386.jpeg

Delorean şahaneymiş. Doğum günümde hanımdan istedim bakalım alacak mı?! ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Yeni aldım bı çift birisi kutusunda uzun vadeli yatırım :P

500E La Prima Cabrio :P

6yoikx8.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Onur Demir

konuyu hortlatalım :) 

Evet gün geçmiyor ki Onur yine bir şeylere merak sarmasın :) 

Ahmet (oğlan) çok uzak olmayan bir geçmişte hotwheels vb. araçlarla ilgili beni darlıyordu. ufaklığından beridir gördüğüm yerde aracı beğenirsem alır getirirdim eve o da açar oynardı. 

durduk yere mini gt bir RX7 aldırdı bana AVM de gezerken. Sonra benim 5 yıl önce aldığım Silvia S13'ümü bazanın altından çıkardı ve astı duvara.

(dip not; ambalaj karton vs. deforme olanlar para etmiyor bu camiada :(  - sonuç olarak bunu açtık rafa koyduk)

image.png.197b8a6a69ff56cac3d72c5dfc86d5e2.png

Ben de benzinliklere vs. girdikçe bakıp almaya başladım. (ama dediğim gibi çok uzak olmayan bir süre önce) 

Hobi Ahmet'in hobisi ben arabaları seviyorum :) parada bende olunca baba bu baba şu derken içine çekti benide.

Önce MiniGT yanına bulduğum bir kaç yeni model Regular araç aldım. 

image.png.0c902a393c5b2a9b1d8256e90896aea5.png

Premium olsun baba bir tane dedi

tamam dedim 

image.png.c13674f028281c7996d750f68eeb3d16.png

Sonra RX7 aldık bir tane premium. kolay bulunan manevi değeri çok olmadığı için maddi değeri de olmayan.

Bizimki okulda vs. habire takas ediyor alıyor satıyor bir şeyler karıştırıyor mutlu oluyor kendince.

Sonra geçen hafta çorluda düzenlenen festivalde bana kabaran bir şeylerin olacağını anlamıştım zaten.

RWB Beyaz Porsche diye tırım tırım gezdi yanımda.  ahanda bu arkadaş :) 

image.png.d722c09e83332fa583192683297ba35e.png

yok mok derken elindeki 3 aracı takasa 1K ya saydırdı orada. 5/5 de ne olaki bunun serisini mi var derken ehh dedim battı balık yan gider

image.png.88c6c22064fc2bc33f470aa7557708ef.png

Derken Ahmet'i çok seven bir abisi geçtiğimiz aylarda Japonya seyahatinde aldığı 2 tane aracı hediye etti :dance4:

Libery Walk'ın direk garajından almış hatta çok mutlu olduk pardon oldu :) 

image.png.1efe057391ccec70c936bed5f94ceab4.pngimage.png.9e4767fa9b170754b71b3d732aefc489.png

Eldeki 2-3 regular hariç koleksiyonluk araçları oldu. al sat ve takası şimdilik yasakladım. (hediye gelen 2 araç ve 5li set zaten satılması yada takaslanması söz konusu değil)

Şimdi benim tarafa geliyoruz,

Evde küçükken oynadığıı ve ufak kusurları olan araçlar da çıktı tabi ortaya. 

Ben de onların üzerinde modifiye yapmaya karar verdim. 

jant-bodykit- decal vs. ayarlamaya çalışıyorum. boya sökücü, boya fırça vs. ayarlayıp girişeceğim. 1-2 denem yapacağım eğer becerir yada seversem ilerletir airbrush falan bile alırım :) 

ilk kurbanımız bu :)

image.png.b85f5fb5bc2cc8500b91148ba65bceec.png

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin

Şu anda bizimki de büyüdü koleksiyon yapıyor. Kutusundan açılmamış onlarca hotwheels, matchbox falan var. Hatta oyuncakçıdan oyuncakların toptan geldiği kutulardan almış geçen gün içine diziyordu. 😁 Oyuncakçıların sevkiyat planlarını falan öğrenip takip ediyorlar, gidip yeni çıkanları hemen alıyorlar. Ama küçük kardeşi açıyor anında. "Ben golegşiyon yapmıyoyum." diyor. 😁 

20260515_191736.jpg.6e8af9d8f4e14a4eb05c694bd0cdf145.jpg

20260515_191724.jpg.0cc4d84550b95e812e57034dc43c5068.jpg

20260515_191712.jpg.c145c2d69e9c79de7e0363d2624ebb6d.jpg

20260515_191702.jpg.3f6ee20767c35f7e578b324387e9569c.jpg

Benim en sevdiklerimden. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...