Onur Demir Cuma 08:05 Paylaş Cuma 08:05 Onur Demir yazdı: Bakalım bunun da yakında detayları düşer. Detaylar düşmeye başladı Vernik atıp altını kapatacağım. 3 Yorum bağlantısı
Onur Demir Cuma 08:26 Paylaş Cuma 08:26 Çağlar Bayur yazdı: araba toplayan edd vardı ya onlar da bir bölümde böyle kanatlı birşey alıp orijine çevirmişti sanki Evet Abi hatılıyorum öyle bir şey. Jantları falan da kötüydü diye aklımda ama araç tam canlanmadı gözümde. Yorum bağlantısı
Onur Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tekrar merhaba Toyota GR86 bulmuştum Edremit LCW'de oğlan bir tane alınca ben de kendime custom için aldım ilave olarak. Araç zaten modifiyeliydi aslında ama turuncu ve sarı iç mekan çok tat vermedi. Önce geçişli kırmızı siyah boyası tamamlandı. İç mekan sarıdan siyaha çevrildi. Renge uygun olduğunu düşündüğüm decal çalışması ve jant değişikliği yaptım. Far stop takımı bulamadım o yüzden keçeli kalemlerle mümkün olduğunca bütünlüğü bozmadan tamamladım. Bir sonraki araca dair ufak bir ipucu foroğraflarda mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Geçen Amazonda indirimde denk getirdim bu arkadaşı Subaru severiz. Ama sarı beğenmedim. Subi dediğin mavi olur mottosuyla boyalarını söktüm ve Maviye boyadım. Premium model olduğu için alt tabanı da metaldi ve komple sarıydı. Tampon da tabana bağlı olduğundan renk tutturmak zor oldu. (tabanı siyah yaptım, devamı olan tamponu mavi yaptım zor oldu biraz. Rremium modellerin orjinal jantları kauçuk olduğundan değiştirmek istemedim, direk beyaza boyadım. Redbull temalı decal ile son halini aldırdım. Sonuç; 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts