Sinan Akgöl 21 saat önce Paylaş 21 saat önce (düzenlendi) Vay masallah, Land Cruiser Dubai edition filan yapma Çorluya gelmek zorunda kalmiyim simdi 😂 eline emegine saglik 🧿 21 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Vay masallah, Land Cruiser Dubai edition filan yapma Çorluya gelmek zorunda kalmiyim simdi 😂 eline emegine saglik 🧿 giderken beni de al nasılsa yolunun üzerindeyim 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Fatih Keskin yazdı: giderken beni de al nasılsa yolunun üzerindeyim Sen iste yeterki abi. Baş üstune. 2 Yorum bağlantısı
Onur Demir 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Vay masallah, Land Cruiser Dubai edition filan yapma Çorluya gelmek zorunda kalmiyim simdi 😂 eline emegine saglik 🧿 Aracı bulsam bile jant tarafı çok zor. orjinal jantları geri takarak da ne katabilirim araca tartışılır. Ama Off-Road araçlarına da girişme planım var uzun vadede. Senin için ufaktan araştırayım bakalım. örnek 1/1 boyutlu foto atsana bana. Fatih Keskin yazdı: giderken beni de al nasılsa yolunun üzerindeyim Başkanım Beylikdüzü onlineyim he de alır geçerim seni ayıpsın. Overlokçu ayağına gelmiş bak Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Onur Demir yazdı: Aracı bulsam bile jant tarafı çok zor. orjinal jantları geri takarak da ne katabilirim araca tartışılır. Ama Off-Road araçlarına da girişme planım var uzun vadede. Senin için ufaktan araştırayım bakalım. örnek 1/1 boyutlu foto atsana bana. Iş yandaki stiker bantlarinda. Valla dizayn still sende sana akil vericek durumda olmam tabi ki de. 4x4 model yakalarsam senin icinde kistiririm bu ara en cok rav4 dolaniyor raflarda. Bir de ilk seri land cruiser. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 4x4 model yakalarsam senin icinde kistiririm bu ara en cok rav4 dolaniyor raflarda. Bir de ilk seri land cruiser Matchbox marka araçlar çok var 4x4 olarak. Ama onlarla Custom pek makul değil. Ben gruplardan pazarlardan denk gelirse bakar alırım. Yandaki stickerları zor olacak benzer bir şey bulursam atarım sepete. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Onur Demir yazdı: Matchbox marka araçlar çok var 4x4 olarak. Ama onlarla Custom pek makul değil. Ben gruplardan pazarlardan denk gelirse bakar alırım. Yandaki stickerları zor olacak benzer bir şey bulursam atarım sepete. Bize hotwheels mi lazim 😂 Italyadan almistim 1/18 Ferrari 456gt lacivert 1/18 ferrari 250 cabrio testarossa. Annem sagolsun eve gelen cocuklara verip ncap testi yaptirmis baya. Vaktin bol oldugunda onlari sana emanet edim takil kafana gore 😁 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Onur Demir yazdı: Başkanım Beylikdüzü onlineyim he de alır geçerim seni ayıpsın. Overlokçu ayağına gelmiş bak tam konumu at bana da hafta içi uğrayayım çay ısmarlarsın 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Fatih Keskin yazdı: tam konumu at bana da hafta içi uğrayayım çay ısmarlarsın Perla Vista AVM yanında keleş plazadayım. 3.kat. Beklerim her zaman. Dışarlardayım genelde kahve varsa ben de uğrarım arada Sinan Akgöl yazdı: Bize hotwheels mi lazim 😂 Italyadan almistim 1/18 Ferrari 456gt lacivert 1/18 ferrari 250 cabrio testarossa. Annem sagolsun eve gelen cocuklara verip ncap testi yaptirmis baya. Vaktin bol oldugunda onlari sana emanet edim takil kafana gore 😁 önden fotoları at bir ara bakalım adam olurlar mı diye Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Onur Demir yazdı: Perla Vista AVM yanında keleş plazadayım. 3.kat. Beklerim her zaman. Dışarlardayım genelde kahve varsa ben de uğrarım arada önden fotoları at bir ara bakalım adam olurlar mı diye Kaporta hasari yok 😂 onumuzdeki hafta atayim sana aynen Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Onur Demir yazdı: Perla Vista AVM yanında keleş plazadayım. 3.kat. Beklerim her zaman. Dışarlardayım genelde kahve varsa ben de uğrarım arada basın ekspres tarafına gel o zaman çay kahve hazır Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: basın ekspres tarafına gel o zaman çay kahve hazır Dün ordaydim tüh be Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Dün ordaydim tüh be gel gel sen de gel Yorum bağlantısı
Recommended Posts