Sinan Akgöl Cuma 10:44 Paylaş Cuma 10:44 @Onur Demir ellerinden öper yorgun hasarli buragolar😂 4 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay Cumartesi 20:56 Paylaş Cumartesi 20:56 (düzenlendi) İnsanların ne güzel hobileri var Cumartesi 21:02 tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: @Onur Demir ellerinden öper yorgun hasarli buragolar😂 Bunlara göre yedek parça lazım. benim yapabileceğim sökebilirsem söküp boya atarım. başka türlüsü zor görünüyor. Focus ebat nedir ? 1/64 ise temizler boyar jant yaparız. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Onur Demir yazdı: Bunlara göre yedek parça lazım. benim yapabileceğim sökebilirsem söküp boya atarım. başka türlüsü zor görünüyor. Focus ebat nedir ? 1/64 ise temizler boyar jant yaparız. Ya al bos vaktinde ugrasmak istersen ugrasirsin sanki teslimat suresi var 🙂 Focus 7cm filandir heralde hotwheels boyutu degil. Focus sende kalsin koleksiyona ekle. Lacide eksik yok kaporta hasarli 😁 v12 sök bide 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 350Z buldum bir tane, Before After Hatırlayanlarınız vardır belki NFS Underground Rachel's 350Z 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bunlar ilk halleri. 2 tane s2000 1 tane 350Z 1 tane de Silvia S15 s2000lerden birinin metal olan spoileri keserek 3d baskı spoiler montajını yaptım. s2000 lerden birini Beyaz, diğerini pembe yaptım. Beyaz olan bitti. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sonra sıra Silvia S15'e geldi. Bu aracı da Tokyo Driftteki başrol eleman Sean'ın final sahnesinde kullandığı hatta Dom ile yarışa çıktığı araca göre hallettim. Neyseki manyak dolu piyasa decal vs bulabiliyoruz. Şimdilik toplu fotoda gözüksün. Jantlarımız değişecek daha tam bitirip kapatmadım. Pembe S2000 ise Hızlı ve Öfkeli 2 de Suki karakterinin kullandığı S2000 uyarlaması. Jantlar geldikten sonra görücüye çıkacak. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Monalisa s15 vwrdir kesin benim gozumden kacan 😍 Yorum bağlantısı
Recommended Posts