Onur Demir 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Dünü es geçmişiz iyi haftalar herkese. Bu hafta biraz fazla araç yaptım sanırım GT-R 33 Skyline buldum. Regular model olduğu için detayların pek olmadığı bir araçtı. Bana gelen aracın da boyası ve üzerindeki stickerlar zarar görmüştü. Önce boyasını komple söküp tekrar boyadım. yakından detaylı görünüyor fotoda belli olmamış ama ışıkta yakından bakınca altta decallerle uyumlu olsun diye attığım pembe renk görünüyor. Yanakları yazılı, kauçuk tabanlı jantların montajını yaptım ve eksik olan aynaları ekledim. Biraz da alçaltma yaparak son halini aldırdım. 2ci aracımız ise; Yine bir 96 carrera. Bu sefer 2 tane vardı ve ikisinide farklı renklerde yapmak istedim. Önce beyaz olanla başlayalım Yine kauçuk jant, ayna ve komple RWB Bodykit. Bir de gold olan bir alternatif yaptım. Daha önce de yapmıştım ancak renk bozulması olmuş ve latteye dönmüştü. Şimdi deneme yanılma ile çözdüm. Gold RWB oldu sonunda. Jantlarımız yurtdışından geldi yine kauçuk. Bunda da bodykit, ayna ve uygun decaller var. 4cü aracımız Carrera T Bunu da çakma GT3 R yapmaya çalıştım. Özel yarış takımı renginde. Daha önce yeşili Rexy olanı yapmıştım. Bu sefer Pembe yani Roxy'i yaptım. Tabi diğerine göre spoiler, ayna ve kauçuk jant gibi eklemelerle birlikte. Son aracımız Civic EK kasa. Can sıkıntısından Hello Kitty konseptinden yaptım. çocuklar çok seviyor diye istek üzerine "yap bakalım nasıl olacak" diye eylemlerimiz sürecek. Sırada sanırım haftaya pazar Body kit ayarlayabilirsem RX-7 Rocket Bunny versiyonu olacak. 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 12 saat önce Paylaş 12 saat önce 😍😍 eline saglik Rwb yorumsuz. Akira Nakai San misin mübarek.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Aynalar aynı olmasına rağmen modellere cuk diye oturmuş. Emeklerinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Aynalar aynı olmasına rağmen modellere cuk diye oturmuş. Emeklerinize sağlık. dikkat süper Ayna almam lazımdı, carreta T 'nin fotodaki aynasına benzerdi. sonuçlar çok üniversal çıkınca tek çeşit ayarladım ve hepsine kullandım Sinan Akgöl yazdı: 😍😍 eline saglik Rwb yorumsuz. Akira Nakai San misin mübarek.. Teşekkürler dostum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts