Emre Şimşek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce AE86 isimlerimin baş harfini ve doğum yılımı temsil ediyor o nedenle o arabayı ayrıca seviyorum. Trueno en sevdiğim. Bir de Levin var Türkiye’de bolca bulunan. Initial D filmini halen izlememiş olan bir araba sever varsa mutlaka izlesin derim. Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 😍😍😍 eline saglik Teşekkürler :kalp: Çağlar Bayur yazdı: tesla falan yok mu Abi Hotwheels lisans anlaşmaları yok sanırım. eskiden varmış ancak şuan güncel araç yok. Cihat Küçükay yazdı: Ağzımın suyu aka aka izliyorum Teşekkür ediyorum. Emre Şimşek yazdı: AE86 isimlerimin baş harfini ve doğum yılımı temsil ediyor o nedenle o arabayı ayrıca seviyorum. Trueno en sevdiğim. Bir de Levin var Türkiye’de bolca bulunan. Initial D filmini halen izlememiş olan bir araba sever varsa mutlaka izlesin derim. Ben izlemedim. Anime tarafına bir türlü ısınamıyorum. ae86 severim ama sadece initial-D renklerinde ve oyuncak olarak Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Onur Demir yazdı: Geçenlerde paylaştığım RX7 Rocket Bunny'nin 2 güzel fotosunu da ayrıca paylaşmak istedim. Seninkisi başka bir boyut olmuş Onur. Hem kolleksiyonerlik hem de sanat. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ae86 Hachi roku panda edition olmus bak onu kacirmisim. Bunlara soyle guzel bir stand lazim artik Yorum bağlantısı
Recommended Posts