Emre Şimşek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce AE86 isimlerimin baş harfini ve doğum yılımı temsil ediyor o nedenle o arabayı ayrıca seviyorum. Trueno en sevdiğim. Bir de Levin var Türkiye’de bolca bulunan. Initial D filmini halen izlememiş olan bir araba sever varsa mutlaka izlesin derim. Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Sinan Akgöl yazdı: 😍😍😍 eline saglik Teşekkürler :kalp: Çağlar Bayur yazdı: tesla falan yok mu Abi Hotwheels lisans anlaşmaları yok sanırım. eskiden varmış ancak şuan güncel araç yok. Cihat Küçükay yazdı: Ağzımın suyu aka aka izliyorum Teşekkür ediyorum. Emre Şimşek yazdı: AE86 isimlerimin baş harfini ve doğum yılımı temsil ediyor o nedenle o arabayı ayrıca seviyorum. Trueno en sevdiğim. Bir de Levin var Türkiye’de bolca bulunan. Initial D filmini halen izlememiş olan bir araba sever varsa mutlaka izlesin derim. Ben izlemedim. Anime tarafına bir türlü ısınamıyorum. ae86 severim ama sadece initial-D renklerinde ve oyuncak olarak Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Onur Demir yazdı: Geçenlerde paylaştığım RX7 Rocket Bunny'nin 2 güzel fotosunu da ayrıca paylaşmak istedim. Seninkisi başka bir boyut olmuş Onur. Hem kolleksiyonerlik hem de sanat. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ae86 Hachi roku panda edition olmus bak onu kacirmisim. Bunlara soyle guzel bir stand lazim artik Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Onur Demir yazdı: Ben izlemedim. Anime tarafına bir türlü ısınamıyorum. ae86 severim ama sadece initial-D renklerinde ve oyuncak olarak Animeyi kastetmemiştim. 2005 yapımı olan filmden bahsediyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts