İçeriğe Yönlendir

Minik Araba Koleksiyonu

Eyüp Çetin

Recommended Posts

Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)
Cihat Küçükay yazdı:

Porsche ve Nissan lotlarınız maşallah.. Ama size bir diorama şart olmuş.

aynı şekilde mazda, ford konseptlerimizde mevcut ancak, bunlar Fatihin enleri, birde amerikan serimiz var

evet diorama şart ancak hazır alınan istemiyoruz. kendisi yapmalı. Bu yıl LGS'ye hazırlandığı için oraya ayıracak vakiti maalesef yok. şimdilik vakit buldukça gezip araç topluyor. 

sonrası için mutlaka çalışmalarımız olacak gibi bu arada sizin garaj çok beğendi 

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

aynı şekilde mazda, ford konseptlerimizde mevcut ancak, bunlar Fatihin enleri, birde amerikan serimiz var

evet diorama şart ancak hazır alınan istemiyoruz. kendisi yapmalı. Bu yıl LGS'ye hazırlandığı için oraya ayıracak vakiti maalesef yok. şimdilik vakit buldukça gezip araç topluyor. 

sonrası için mutlaka çalışmalarımız olacak gibi bu arada sizin garaj çok beğendi 

Bende Porsche lot topluyorum. Yeni bir 1/64 diorama planım var. Porsche galeri, tamirhane ve otopark şeklinde bir diorama tasarlıyorum. Bakalım hayırlısı..   

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Cihat Küçükay yazdı:

Bende Porsche lot topluyorum. Yeni bir 1/64 diorama planım var. Porsche galeri, tamirhane ve otopark şeklinde bir diorama tasarlıyorum. Bakalım hayırlısı..   

ayrıntıları paylaşırsanız belki sınav sonrası bizde sizden ilham alabiliriz 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Cihat Küçükay yazdı:

Porsche lot

914 olmazsa olmaz o zaman

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ben de 1/24 biriktiriyordum hepsi de çok güzeldi, elimde delorean, land rover, renault alpine, mercedes 190E, vw beetle, t1 bus falan vardı. Oğlan büyümeden önce eline bi düştü. Yarısını elinden kurtardım. Resim bulursam yüklerim. Elimde kalanlar bunlar:

IMG_5386.jpeg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Oğlumla anlaşma yaptık tüm koleksiyon 20 yaşında senindir dedim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Emre Şimşek yazdı:

Ben de 1/24 biriktiriyordum hepsi de çok güzeldi, elimde delorean, land rover, renault alpine, mercedes 190E, vw beetle, t1 bus falan vardı. Oğlan büyümeden önce eline bi düştü. Yarısını elinden kurtardım. Resim bulursam yüklerim. Elimde kalanlar bunlar:

IMG_5386.jpeg

Delorean şahaneymiş. Doğum günümde hanımdan istedim bakalım alacak mı?! 😁

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Yeni aldım bı çift birisi kutusunda uzun vadeli yatırım :P

500E La Prima Cabrio :P

6yoikx8.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...