İçeriğe Yönlendir

Bando Marka V Kayışı? Marka Hakkında Deneyimleriniz

Tahir Ak

Recommended Posts

Celalettin Süğürtin

Selamınaleyküm. Aracıma v kayışı ararken bando markaya rast geldim. Yerli ve köklü bir markaya benziyor. Yerli ve milli damarım tuttu almayı düşünüyorum. Kullanan var mı nasıl markadır?

Teşekkürler

http://www.bandoturkey.com.tr/bando-global.php

Bana da ilginc gelmişti. Bir yedek parçacı bunun japon markası olduğunu ve dikkat edersem tüm japon marka araçların kayışlarınin bundan olduğunu söylemişti. Diger arkadaşlar ne diyecek, takipteyim.

Yorum bağlantısı
Bana da ilginc gelmişti. Bir yedek parçacı bunun japon markası olduğunu ve dikkat edersem tüm japon marka araçların kayışlarınin bundan olduğunu söylemişti. Diger arkadaşlar ne diyecek, takipteyim. 
Bando Kayış San. Ve Ticaret (TÜRKİYE) A.Ş.
2003 yılında (GOSB) Gebze Organize Sanayi Bölgesin’de 20.000m² alana kurulmuş olup; 110 kişilik çalışma ekibiyle hizmet vermektedir. Endüstriyel ve otomotiv güç aktarım kayışları konusunda üretim ve ticari faaliyetlerini yürütmektedir.

Bando Turkiye; klasik V kayışları, tırtıllı V kayışları ve Otomotiv kanallı kayışları üretimi yapmaktadır.
Endüstriyel ürünlerde %40’lık bir oranla Pazar lideri konumunda bulunmaktadır. Ayrıca, Otomotiv pazarında; Toyota başta olmak üzere; Otokar, Temsa, Isuzu, Türk Traktör, Erkunt Traktör ve Ramzey gibi OEM firmalarına tedarikçilik yapmaktadır. Bando Türkiye; Almanya, İspanya, Japonya, Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere ürettiği ürünleri dünyanın her yerine ihraç etmektedir.

Yeni farkettim ilginç
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç

Benim fiestanın trigerini değiştirirken v kayışını da değiştirin demiştim özel serviste. Bu markayı kullandılar. 5bin kmdir kullanıyorum bi eksikliğini görmedim. İlk defa duymuştum araştırırken hyundailerde montaj markası olduğunu okumuştum .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Sıkıntı olmayacak kaliteli bir ürün, yeterki doğru şekilde ve doğru ölçüde kullanılsın. Bazen takarken zedeliyorlar dikkat etmek lazım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Tahir Ak

Aldım kayışı yaza doğru kendim değiştireceğim eski yeni yorumları yazarım inşallah ilk izlenim kaliteli benziyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...