Alpay Sumer 17 Aralık 2019 Paylaş 17 Aralık 2019 Yan aynalarda yagmur taneleri ve buğu onleyici Seffaf sticker seklinde urunler mevcut. Bunlari Kullanan memnun olan yada baska yöntem bulan var mi? Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 17 Aralık 2019 Paylaş 17 Aralık 2019 Yan aynalarda yagmur taneleri ve buğu onleyici Seffaf sticker seklinde urunler mevcut. Bunlari Kullanan memnun olan yada baska yöntem bulan var mi?Ben genellikle yağmur kaydırıcı sürüyorum. Ya da yikama sonrası hızlı cila yaparken yan ayna ve camlara da sürüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 17 Aralık 2019 Paylaş 17 Aralık 2019 Yan aynalarda yagmur taneleri ve buğu onleyici Seffaf sticker seklinde urunler mevcut. Bunlari Kullanan memnun olan yada baska yöntem bulan var mi?Glaco zero tek ve en iyisi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 Aralık 2019 Yazar Paylaş 17 Aralık 2019 Buğra Höngül yazdı: Alpay Sumer yazdı: Yan aynalarda yagmur taneleri ve buğu onleyici Seffaf sticker seklinde urunler mevcut. Bunlari Kullanan memnun olan yada baska yöntem bulan var mi? Glaco zero tek ve en iyisi kac para bi glaco zero ha kac paraa 😁 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Aralık 2019 Paylaş 17 Aralık 2019 Fiesta trend de bile ısıtma var. Yorum bağlantısı
Koray Demir 17 Aralık 2019 Paylaş 17 Aralık 2019 Buğra Höngül yazdı: Türkiye’de bayi veya satışı var mı Japon galiba? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Aralık 2019 Paylaş 17 Aralık 2019 (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: Seffaf sticker seklinde urunler hem işe yaramıyor hem de yaramıyor. saedece aynayı hafii mavi yapıyor ve çizilmeye çok yatkın 17 Aralık 2019 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 17 Aralık 2019 Paylaş 17 Aralık 2019 Ben 1 yıldır kullanıyorum. Çokda memnunum en aktif görevini yağmurda yapıyor buğu için olumsuz ama onuda ayna ısıtıcı hallediyor ali ekspres den almıştım. 1 Yorum bağlantısı
Kürşad Özpamuk 19 Aralık 2019 Paylaş 19 Aralık 2019 Evren Erakçora yazdı: Fiesta trend de bile ısıtma var. Bende titanyum x var yok sanırım🤔 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 19 Aralık 2019 Paylaş 19 Aralık 2019 Kürşad Özpamuk yazdı: Bende titanyum x var yok sanırım🤔 Arka cam isitmasiyla beraber calisir. Cok buyuk ihtimalle vardir 2 Yorum bağlantısı
Kürşad Özpamuk 19 Aralık 2019 Paylaş 19 Aralık 2019 Eren Gökmen yazdı: Arka cam isitmasiyla beraber calisir. Cok buyuk ihtimalle vardir Valla çok iyi oldu bu varsa teşekkürler👍👍 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 19 Aralık 2019 Paylaş 19 Aralık 2019 BMW varken arkama bakmaz, bu alemde kendimi tek geçerdim... Şimdi seni çok iyi anlıyorum hocam. Acın acımdır. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Aralık 2019 Yazar Paylaş 19 Aralık 2019 Konu basligini acarken İhtiyaci olabilecekleri de dusunerek aciyoruz. Bilgiden zarar gelmez. Yoksa ayna isitmamiz cok sukur var😊 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Aralık 2019 Paylaş 19 Aralık 2019 Hakan Tarım yazdı: Düğmesine basıyorum hallediyor 😛 Ha ha aynen Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Aralık 2019 Yazar Paylaş 19 Aralık 2019 Herkesin aracinda isitma varmis cok sükür.. O nedenle gerek kalmadi konuya basligi kapatalim 😂 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Aralık 2019 Paylaş 19 Aralık 2019 Alpay Sumer yazdı: Herkesin aracinda isitma varmis cok sükür.. O nedenle gerek kalmadi konuya basligi kapatalim 😂 Cruze de bile var,opelde nasıl olmaz. 😛 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Aralık 2019 Yazar Paylaş 19 Aralık 2019 Ali Darbaz yazdı: Cruze de bile var,opelde nasıl olmaz. 😛 Ali bey bizde yok diye acmadik konuyu😁 Herkes her donanima, her bilgiye her detaya sahip ve hakim olmayabilir. Belki birinin isine yarar. diiimi 😋 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Aralık 2019 Paylaş 19 Aralık 2019 Alpay Sumer yazdı: Ali bey bizde yok diye acmadik konuyu😁 Herkes her donanima, her bilgiye her detaya sahip ve hakim olmayabilir. Belki birinin isine yarar. diiimi 😋 Oke Yorum bağlantısı
Kürşad Özpamuk 19 Aralık 2019 Paylaş 19 Aralık 2019 Alpay Sumer yazdı: Ali bey bizde yok diye acmadik konuyu😁 Herkes her donanima, her bilgiye her detaya sahip ve hakim olmayabilir. Belki birinin isine yarar. diiimi 😋 Benim yoktu mesela iyi oldu 😁 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Aralık 2019 Yazar Paylaş 19 Aralık 2019 Kürşad Özpamuk yazdı: Benim yoktu mesela iyi oldu 😁 İste buna ugrasiyoruz. Luks araclardan firsat bulursak 😁 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Ocak 2020 Yazar Paylaş 5 Ocak 2020 Herkesin aracinda ayna isitmasi olduguna ikna oldum. Konuyu kapatabiliriz, tesekkurler 😁 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ocak 2020 Paylaş 5 Ocak 2020 Alpay Sumer yazdı: Herkesin aracinda ayna isitmasi olduguna ikna oldum. Konuyu kapatabiliriz, tesekkurler 😁 6 yıldır kullanıyorum arabayı, ilk defa gerçekden faydasını gördüm. Sabiha Gökcen yeni pisti için yapılan tünele giriş yapar yapmaz aynalar buğu yapıyor. Basıyorum ısıtmaya , şip şak anında aynalar pırıl pırıl oluyor. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 5 Ocak 2020 Yazar Paylaş 5 Ocak 2020 Ali Darbaz yazdı: 6 yıldır kullanıyorum arabayı, ilk defa gerçekden faydasını gördüm. Sabiha Gökcen yeni pisti için yapılan tünele giriş yapar yapmaz aynalar buğu yapıyor. Basıyorum ısıtmaya , şip şak anında aynalar pırıl pırıl oluyor. cok guzel. Tebrikler😊 Yorum bağlantısı
Recommended Posts