İçeriğe Yönlendir

Yeni Aracım "40. Yıl Özel Seri" Civic

Tufan Caliskan

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Alpay Sumer yazdı:

Bagaj amortisorune benzeyen bir aparat var. Gorsel amacli on tamponda kullanilan birsey.. sanirim onu sökmüs ama tamponda iz kalmasin diye sabitleme kismi kalmis.

Bulursam gorsel eklerim.😎

adı aklıma gelmemişti garip bir aksesuar o

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Sumer
Çağlar Bayur yazdı:

abi aman dikkat jdm'ciler seni topa tutar 😂

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

Lip  piston.

3OdjM4.jpg1pXD0D.jpg

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Furkan Sumer yazdı:

abi aman dikkat jdm'ciler seni topa tutar 😂

demağğ :mamba:

Sinan Akgöl yazdı:

Lip  piston.

3OdjM4.jpg1pXD0D.jpg

tavanı boyatırım da böyle gezmem

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

o ne öyle, düşüyorda telle bağladık sarkmasın diye gibi duruyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bir işlevi var mı bunun ?

Pist araçlarında ön lipin bağlantı ayarı için uygulanıyor, gereken yarışlarda ekleniyor yada pist durumuna göre çıkarılıyor ama modifiye camiasında fiberglass rüzgarlığa işlevsiz aksesuar.

jqoVJj.jpgEOZ5lq.jpgmXn1lP.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Tutar
Tufan Caliskan yazdı:

Cam tavanlı Passat arayışlarımın bütçe engeline takılmasının ardından tesadüfler silsilesi ile bir Civic kullanma şansım oldu. Aracın gaz tepkilerine ve göstergelerine hayran kaldım. 1 haftalık arayışın ardından aracımı buldum ve Samsundaki arkadaşımın da kontrolünün ardından tavsiyesi üzerine aracımın pazarlığını telefonda yapıp, hemen uçak biletlerini aldım. 2 günlük yıllık iznimi hafta sonu ile birleştirip ailecek Samsun'a gidip yeni aracımızı alıp İstanbul'a döndük. 

2012 model 129 bin km'de 1 kapı değişen 2 arka çamurluk boya, en büyüğü 2.500 olacak şekilde toplamda 6 bin TL hasar kaydı var. Samsun'da pasta-cila da yaptırdım. 4 günde; 750 si uzun yolda olacak şekilde 1000 km yol yaptım. Çok memnun kaldım. LPG yok. ihtiyaç ta yok :) Tek olumsuz yorumum frenler daha iyi olmalıydı. 40. yıl özel seri olmasının getirdiği ekstra özellikleri beğendim.

yGXMVj.jpg

zGbAnj.jpg

6D02mv.jpg

2 kişi + 1 bebek ve 4 kişilik bavul yükü ile İstanbul - Samsun duble yolda 110, otobanda 132 sabit hızla gelinmiş ortalama yakıt değerim;

GZlY3Z.jpg

Bana göre Civic in en yakışıklı kasasını almışsınız, güzel günlerde kullanın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Onden gorunusu gercekten guzel ama arka stop far tasarimini daha cekici yapmalilardi.. tabi sahsi gorusum..

Ayrica Araci biraz basmislar degil mi? 

Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan
Onden gorunusu gercekten guzel ama arka stop far tasarimini daha cekici yapmalilardi.. tabi sahsi gorusum..
Ayrica Araci biraz basmislar degil mi? 
Orjinal yükseklik, tampon eklerinden dolayı yere yakın görünüyor.
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Hayırlı olsun. 

Aydınlatması müthiş:blush:

Arka tasarım daha estetik olabilirdi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten

Hayırlı olsun bende 2 ay önce aynı aracın 2013 model premium paket olanı aldım. Siz sanırım sadece uzun yolda kullandınız :) şehir içinde 10lt nin altını görmüyor araç. Son iki depo ortalamam 10.9lt LPG ekran 9.9lt gösteriyor. İlk gaz tepkisi ve sıkışık trafikte aracı kullanmak çok keyifli ama ara hızlanmalarda atmosferik motor olduğu için  hemen vites düşürüyor yüksek devir çeviriyor dizelden sonra alışamadım hala. 100km den sonraki hızlanma isteği azalmıyor o hoşuma gidiyor ama :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ceyhan Karacabey

Bana göre Civic in en yakışıklı kasasını almışsınız, güzel günlerde kullanın.  +1

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tufan Caliskan
Vasfi Gişten yazdı:

Hayırlı olsun bende 2 ay önce aynı aracın 2013 model premium paket olanı aldım. Siz sanırım sadece uzun yolda kullandınız :) şehir içinde 10lt nin altını görmüyor araç. Son iki depo ortalamam 10.9lt LPG ekran 9.9lt gösteriyor. İlk gaz tepkisi ve sıkışık trafikte aracı kullanmak çok keyifli ama ara hızlanmalarda atmosferik motor olduğu için  hemen vites düşürüyor yüksek devir çeviriyor dizelden sonra alışamadım hala. 100km den sonraki hızlanma isteği azalmıyor o hoşuma gidiyor ama :)

Dur kalk trafiğe girmedim henüz. Hafta sonu belli olur. Psikolojik olarak 10 litreye hazırım. Dizelin gürültüsünden kurtuldum ya gerisi önemli değil :)  

Yorum bağlantısı
Adem Güler

Hayırlı olsun kazasız belâsız kullanın inşallah.  Gösterge leri bende çok beğeniyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...