İçeriğe Yönlendir

FC5 Civic Exe Tüplü/Otomatik

Mahmut Sayar

Recommended Posts

Umut Kaya1

Dizeline lafım yok sürmedim ama 1.6 atmosferik motor ve cvt şanzıman benim hiç hoşuma gitmedi cvt şanzımanı çok beğeniyorum ama bence kesinlikle ama kesinlikle turbolu bir motorla kombine edilmeli 1.5 turbo Civic de sürdüm onda harika ama atmosferik motorla kesinlikle kullanmam size güzel günlerde kullanmak nasip olsun güzel araç

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar SAVCI

Hayırlı olsun, hayalimdeki model

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Anlatım için teşekkürker...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Çok seyahat ediyorum. Bu led farlar nedense çok göz alıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert
Erhan Doruk yazdı:

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Çok seyahat ediyorum. Bu led farlar nedense çok göz alıyor. 

Acaba ben mi çok hassasım diyordum ama değilmişim çok şükür.

Özellikle Civic ve Leonların farları acayip göz alıyor. 

Bir akşam trafik ışıklarında bekliyorum. Karşıda bekleyen aracın farları direk gözüme vuruyor ve bakamıyorum, ben de açtım uzunları. Sonra araç hareket etti, yaklaşınca gördüm ki Civic led far. 

Ayrıca yeni tip led stop fren lambaları. Aşırı parlak. Ne gerek var. Zaten apaçi gibi arka sis farlarını açan şöförümsü şeylerden bolca mevcutken.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Aydın Sert yazdı:

Acaba ben mi çok hassasım diyordum ama değilmişim çok şükür.

Özellikle Civic ve Leonların farları acayip göz alıyor. 

Bir akşam trafik ışıklarında bekliyorum. Karşıda bekleyen aracın farları direk gözüme vuruyor ve bakamıyorum, ben de açtım uzunları. Sonra araç hareket etti, yaklaşınca gördüm ki Civic led far. 

Ayrıca yeni tip led stop fren lambaları. Aşırı parlak. Ne gerek var. Zaten apaçi gibi arka sis farlarını açan şöförümsü şeylerden bolca mevcutken.

Aynen özellikle yağmur yağdığı zaman çekilmiyorlar. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar
Fatih Evcin yazdı:

Vay be fotoğrafını görünce içim buruldu biraz :rolleyes:

Hayırlı uğurlu olsun abi , kazasız belasız binmek nasip olsun. benden küçük bir tavsiye sakın ABY ile yarışayım deme :D 

Teşekkürler Fatih.  Yarışmam zaten :)

Vasfi Gişten yazdı:

Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın. ? ? ?  Ben yeni fb7 aldım yol sesini çok fazla alıyor fc5 lerdede bir iki yorumda gördüm yalıtım kötü diye ama siz memnun kalmışsınız sanırım. Bu kasanın dizel otomatiğini çok merak ediyorum ben yüksek tork ve 9 ileri tam otomatik :)

FB7 kayınbiraderimde vardı içine bindiğimde yol ve trim sesi gerçekten fazla gelmişti. FC5 belki 2 kat daha iyi yalıtıma sahip. Dizel araç başka bir kulvar atmosferikte Civic rekabette hayli öndeyken dizel konusunda rakipleri rüştünü önceden ispat etti diye düşünüyorum.

Erhan Doruk yazdı:

Maalesef led far konusunda beni de tatmin etmiyor. Dışardan göz aldığı gibi aydınlatma çevresi yetersiz. Uzunları çok iyi fakat kısalarla karanlık mevkilerde zorlanıyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...