Aytac Sakal Pazar 18:10 Paylaş Pazar 18:10 (düzenlendi) Ortalama hız düşük dur kalklı İzmir Trafiği ortalaması 7,7 lt.İşıklarda kalkarken Megane beni Koltuğa yapıştırıyor.Buradan yaptığım çıkarım biraz sakin olsam tüketim dahada düşer diye düşünüyorum.SS kapalı bazende Eco Modu kullanmıyorum. İlk defa otm. araç kullanıyorum alışacağız. Pazar 18:17 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 21:49 Paylaş Pazar 21:49 Selamm. Şehir içi 11 kW. Uzun yol 13 kW. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazar 21:52 Paylaş Pazar 21:52 Mehmet Ozyurek yazdı: Selamm. Şehir içi 11 kW. Uzun yol 13 kW. Süper değerler Abi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 07:08 Paylaş Dün saat 07:08 12 le giderim uzun yol tek sürücü 1 Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 14 saat önce Paylaş 14 saat önce 1.3 turbo dizel 95 hp 229.000 km'de, ortalama yakıt göstergesi 6.5 litre. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ben yazmıyim pilliler dizeller yakarlar arabaları 🍆 Çağlar Bayur yazdı: 12 le giderim uzun yol tek sürücü İddia ediyorum 10'u geçmem had biri versin deneyek. Kaş yapıp gelmeye öhhöee gelelim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Ben yazmıyim pilliler dizeller yakarlar arabaları 🍆 İddia ediyorum 10'u geçmem had biri versin deneyek. Kaş yapıp gelmeye öhhöee gelelim gidemez ki gidemez ki Yorum bağlantısı
Recommended Posts