Aytac Sakal Pazar 18:10 Paylaş Pazar 18:10 (düzenlendi) Ortalama hız düşük dur kalklı İzmir Trafiği ortalaması 7,7 lt.İşıklarda kalkarken Megane beni Koltuğa yapıştırıyor.Buradan yaptığım çıkarım biraz sakin olsam tüketim dahada düşer diye düşünüyorum.SS kapalı bazende Eco Modu kullanmıyorum. İlk defa otm. araç kullanıyorum alışacağız. Pazar 18:17 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 21:49 Paylaş Pazar 21:49 Selamm. Şehir içi 11 kW. Uzun yol 13 kW. 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazar 21:52 Paylaş Pazar 21:52 Mehmet Ozyurek yazdı: Selamm. Şehir içi 11 kW. Uzun yol 13 kW. Süper değerler Abi. 1 Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER Çarşamba 06:30 Paylaş Çarşamba 06:30 1.3 turbo dizel 95 hp 229.000 km'de, ortalama yakıt göstergesi 6.5 litre. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Çarşamba 19:09 Paylaş Çarşamba 19:09 Ben yazmıyim pilliler dizeller yakarlar arabaları 🍆 Çağlar Bayur yazdı: 12 le giderim uzun yol tek sürücü İddia ediyorum 10'u geçmem hadi biri versin deneyek. Kaş yapıp gelmeye öhhöee gelelim 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 19:16 Paylaş Çarşamba 19:16 Servet Aydın yazdı: Ben yazmıyim pilliler dizeller yakarlar arabaları 🍆 İddia ediyorum 10'u geçmem had biri versin deneyek. Kaş yapıp gelmeye öhhöee gelelim gidemez ki gidemez ki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Servet Aydın yazdı: Ben yazmıyim pilliler dizeller yakarlar arabaları 🍆 İddia ediyorum 10'u geçmem had biri versin deneyek. Kaş yapıp gelmeye öhhöee gelelim 10 kw diyoruz.. litre değil. Ali Darbaz gibi gitsem 8 kw falan yakarım heralde. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çağlar Bayur yazdı: gidemez ki gidemez ki Dur işliyom çaktırma Mehmet Ozyurek yazdı: 10 kw diyoruz.. litre değil. Ali Darbaz gibi gitsem 8 kw falan yakarım heralde. Kw diyom bende. Versene bi test edem b kaç gün hafta ay filan 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Servet Aydın yazdı: Kw diyom bende. Versene bi test edem b kaç gün hafta ay filan Yapamazsan ne olacak? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Yapamazsan ne olacak? Pejoyu verir opeli alırım kahrımdan 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce 15-16kw tan aşağıya yakmam zevki öyle çıkıyor çünkü 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Fatih Keskin yazdı: 15-16kw tan aşağıya yakmam zevki öyle çıkıyor çünkü Az yakanlar burası, çok zenginler ilerde beyım Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Az yakanlar burası, çok zenginler ilerde beyım la sıka sıka bi hal oldunuz sal gitsin biraz 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 1.3TCe - İşe git gel 4.8lt Çorlu-Beylikdüzü / Bu kullanıma Kıraç, karaağaç, hadımköy ve ikitelli girerse 6,8lt ortalamaya çıkıyorum. Citroen eC4 - Otoban hızları 130-140-150 ile 19kw / şehirler arası 15kw / Şehir içi 13kw Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce @Mertol Kipabi bide hiç yakmayanlar klubü diye mi başlık açsan :)) Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Abdussamed Acar yazdı: @Mertol Kipabi bide hiç yakmayanlar klubü diye mi başlık açsan :)) Ayrıldı forumdan Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Ayrıldı forumdan geçenki atışmada çok hasar aldık. "emekli bekar" insanlar tehlikeli oluyor forumlarda. Yine yapmak lazım gönlünü insanların. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: geçenki atışmada çok hasar aldık. "emekli bekar" insanlar tehlikeli oluyor forumlarda. Yine yapmak lazım gönlünü insanların. Bana kızdı.. Neyse tekrar açmayalım konuyu. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: geçenki atışmada çok hasar aldık. "emekli bekar" insanlar tehlikeli oluyor forumlarda. Yine yapmak lazım gönlünü insanların. Mehmet Ozyurek yazdı: Bana kızdı.. Neyse tekrar açmayalım konuyu. son yazışmalarda bir şey göremedim. silindi sanırsam. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Onur Demir yazdı: son yazışmalarda bir şey göremedim. silindi sanırsam. Kötü niyetli insanı forumda durdurmam dedim. Böyle yapacaktın da geçmişte bana neden bıdı bıdı yapıyordun dedi. Kurallar neyse onu uygula dedi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Onur Demir yazdı: son yazışmalarda bir şey göremedim. silindi sanırsam. öyle birşey yok ya. Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kötü niyetli insanı forumda durdurmam dedim. Böyle yapacaktın da geçmişte bana neden bıdı bıdı yapıyordun dedi. Kurallar neyse onu uygula dedi. bunları da okumadım mesala. hangi ara oldu böyle şeyler hep aksiyondan uzağım. hiç benlik işler değil. Mehmet Göktürk yazdı: öyle birşey yok ya. Yok Hocam dedin ya geçenki atışma diye. atışma göremedim mesajlarda onu demek istedim silindi mi diye Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Onur Demir yazdı: Yok Hocam dedin ya geçenki atışma diye. atışma göremedim mesajlarda onu demek istedim silindi mi diye Konudan ayırmıştım mesajları. ondan kaçırdın demekki. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Konudan ayırmıştım mesajları. ondan kaçırdın demekki. yok de yokolsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts