Abdussamed Acar Cumartesi 15:21 Paylaş Cumartesi 15:21 Servet Aydın yazdı: Ayrıldı forumdan Valla baya seyrek giriyorum çok ta başlık okuyamıyom, olan bitenden hiç haberim yok. Mertol abi adı gibidir güzel adamdır üzüldüm. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çağlar Bayur yazdı: panda yani bu? Grande:) Gri rengi kaldırmışlar , artık gri renk yok , sıkıcı diye Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Evren Erakçora yazdı: Grande:) Gri rengi kaldırmışlar , artık gri renk yok , sıkıcı diye olmaz olsun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Evren Erakçora yazdı: Feriçita geldi. Çalan şarkının orijinalinde eşiyle beraber söylüyor idi ama kadın adama boşayınca şarkıyı komple kendi söylüyor hiçbir şeye benzememiş bu hali. Yorum bağlantısı
Onur Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Hyundai instere benziyor. tip olarak andırıyor, eC3 ile aynı platformda ve aynı boyutta. eC3 de olan saçmalıklar bunda da var mı acaba? orta ekranın araçtan bağımsız olması, ortalama tüketim göstermemesi falan. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Hyundai instere benziyor. töbe de yok du bayağı bilfdiğin araba gibi bir şey 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts