İçeriğe Yönlendir

Focus 2.5 Jant Ölçüsü Nedir?

SerhatKAYA

Recommended Posts

SerhatKAYA

Focus 2 sahibiyim jantları beğenmiyorum 2.5 Titanium X jantı almayı düşünüyorum.

Bu 2.5 ların Titanium X jantları 16" mi 17" mi? İnternette kesin bi bilgi bulamadım.

16" Jant almam lazım 2 takım lastik aldım ebat değiştiremem.

Bilgisi olan var mı acaba?

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Lastik değişmeyecekseniz zaten ölçünün önemi yokki. Jant işi opsiyon olduğu için çok çok önemli değil. 16 jant geliyordur muhtemelen çünkü 17 jant sevdası son dönemde çıktı. 

Donanım jantının fiyatları yüksektir genel olarak. Yerinizde olsam CMS gibi markalardan hoşuma giden bir jant alırdım. Hem daha uygun olur hem de istediğiniz modeli seçersiniz. Bunun orjinali diye bir şeyi yok kaliteli olduktan sonra yakışanı var bence :)

Yorum bağlantısı
SerhatKAYA
Ü.Emre Kartal yazdı:

Lastik değişmeyecekseniz zaten ölçünün önemi yokki. Jant işi opsiyon olduğu için çok çok önemli değil. 16 jant geliyordur muhtemelen çünkü 17 jant sevdası son dönemde çıktı. 

Donanım jantının fiyatları yüksektir genel olarak. Yerinizde olsam CMS gibi markalardan hoşuma giden bir jant alırdım. Hem daha uygun olur hem de istediğiniz modeli seçersiniz. Bunun orjinali diye bir şeyi yok kaliteli olduktan sonra yakışanı var bence :)

Dediğinizi anlamadım, yani benim 16" janta taktığım lastikler 17" e de mi uyacak

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
SerhatKAYA yazdı:

Dediğinizi anlamadım, yani benim 16" janta taktığım lastikler 17" e de mi uyacak

İki takım lastiğiniz olduğunu ve 16 janta göre olduğunu söylediniz. Bende bu durumda lastik değiştirmeyecekseniz 17 veya 16 olmasının önemi olmadığını söyledim. Sizin için 16 harici seçenek yok şu durumda. Haksız mıyım? :)

Yorum bağlantısı
SerhatKAYA
(düzenlendi)
Ü.Emre Kartal yazdı:

İki takım lastiğiniz olduğunu ve 16 janta göre olduğunu söylediniz. Bende bu durumda lastik değiştirmeyecekseniz 17 veya 16 olmasının önemi olmadığını söyledim. Sizin için 16 harici seçenek yok şu durumda. Haksız mıyım? :)

Evet 16" arabam da ki jantlar ve aldığım lastikler. 16" almam gerekli diye biliyorum o yüzden 2.5 kasaların jantları 16" mı 17" mi onu öğrenmeye çalışıyorum.

tarihinde SerhatKAYA tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

2.5 kasalarda 16 17 18 19 hepsi var. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Focus 2,5 yani 2009 - 2011 arası titaniumlar 205 55 16 kullanıyor x de farklı olduğunu düşünmüyorum 

Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen
2.5 kasalarda 16 17 18 19 hepsi var. 
Orijinali 16 jant ancak kişisel olarak
sonradan yükseltme yapılmış diyelim
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
(düzenlendi)

16" üzeri focus 2 yok orjinalinde (ST rs hariç)

C-Max 1.5 titanyum x de 17" var focus daki 16" in aynı modeli.

Ekleme: Türkiye için konuşuyorum tabi, yoksa yurtdışında var.

3fc2d119f1baade8bd5b54f5d5aa46dd.jpg

tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...