Alpay Sumer 28 Mart 2019 Paylaş 28 Mart 2019 sizin fikriniz ne? once bi ona bakalim ? 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Mart 2019 Paylaş 28 Mart 2019 Balıkesir, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla ve cennete hoş geldin 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Mart 2019 Paylaş 28 Mart 2019 Aynen. Eskihisar feribot, Bursa çevre yolu, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Köyceğiz, Fethiye. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart 2019 Yazar Paylaş 28 Mart 2019 (düzenlendi) Arkadaşlar, yolu uzatmak istemiyorum. Küçük kızım bize aman vermez. Aklımdaki ilk iki sektör şöyle Birinci sektör : https://goo.gl/maps/uQwczyg98An İkinci sektör : https://goo.gl/maps/AttvsbLKT2E2 Son sektör için iyi yol bulamadım , 300 km lpg menzillim var. Maksimum 360 km yol yaparım . 28 Mart 2019 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 28 Mart 2019 Paylaş 28 Mart 2019 Ali metar al, rüzgarı arkana alacak yerlerden git? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart 2019 Yazar Paylaş 28 Mart 2019 5 dakika önce, Haşmet Güngör yazdı: Ali metar al, rüzgarı arkana alacak yerlerden git? Onuda düşünüyorum. LPG tankı menzilim doğrultusunda, Birinci Sektör : https://goo.gl/maps/msUWqdf3wX72 ikinci sektörü şöyle yapalım : https://goo.gl/maps/g8KAk6k4JKM2 Üçüncü Sektörümüz : https://goo.gl/maps/QT2qNTKxJ1s Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler 28 Mart 2019 Paylaş 28 Mart 2019 Bilecik-Kütahya-Afyon-Burdur üzerinden Tefenni yolunu takip edip gidebilirsiniz. Tefennide yol biraz bozuktu hatırladığım 2 sene önce. Hem bu güzergahtan giderseniz feribot veya Osmangazi köprüsü ücretinden kurtulursunuz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart 2019 Yazar Paylaş 28 Mart 2019 Google diyorki, Gece 03:30 da yola çıkarsam , öğlen 14:00 da orda olurmuşum. Fakat bu saate 80 km hızla gitmem koşuluyla yapılabilen bişey, Benim yaptığım onlarca uzun yoldan yaptığım ölçümlerde, ortalama hızım molalarda dahil 67 km çıkıyor. 11 saat 38 dakika sürücek . Benim günlük mesai süremden fazla 2013 kia soul 0 60 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart 2019 Yazar Paylaş 28 Mart 2019 Yolculuğun maliyeti 182 tl tekabul ediyor. Kişi başı 60 tl . Şimdi google earth üzerinden yolların ekspertizini çıkarıcam image upload Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart 2019 Yazar Paylaş 28 Mart 2019 27 dakika önce, Mert Üçkaleler yazdı: Bilecik-Kütahya-Afyon-Burdur üzerinden Tefenni yolunu takip edip gidebilirsiniz. Tefennide yol biraz bozuktu hatırladığım 2 sene önce. Hem bu güzergahtan giderseniz feribot veya Osmangazi köprüsü ücretinden kurtulursunuz. Kesinlikle, Osmangazi köprüsü veya Feribot gibi gereksiz masraflara girmiyeceğim. Hükümetin yaptırdığı Sapancadan aşaği D650 yolunu kullanmayı düşünüyorum. Ama Kütahya burdurdan sonra ne yapmalıyım kestiremedim https://www.wikiwand.com/tr/D_650 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart 2019 Yazar Paylaş 28 Mart 2019 Şimdi, Mehmet Ozyurek yazdı: Bu kadar detay yormuyor mu seni ? Bi mukabil zevk aliyorum. 21 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Kaç para bi feribot? Hic fark yok gibi bisey. Ben zaten çekmekoyde oturuyorum. 15 dk araba surup vapura binmenin manasida yok. Gereksiz konsantrasyon bozuyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart 2019 Yazar Paylaş 28 Mart 2019 Bu video serisi yol hakkinda cok bilgi veriyor. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 29 Mart 2019 Paylaş 29 Mart 2019 Şimdiden iyi tatiller. Ortalama 67 km/h biraz düşük değil mi ? Bu arada haberiniz kesin vardır ancak söyleyeyim sabuncubeli tüneli açıldı. Ayten ile sabuncu tırmanmanıza gerek yok 4 kmlik tünelde 80 km/h sınırı ile rahatlıkla Manisadan İzmir'e geçebilirsiniz. Tünelden sonrası zaten tam tasarruf yeri gaza basmadan İzmire varırsınız 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart 2019 Yazar Paylaş 29 Mart 2019 3 saat önce, Yasin Mümin Şimşek yazdı: Şimdiden iyi tatiller. Ortalama 67 km/h biraz düşük değil mi ? Bu arada haberiniz kesin vardır ancak söyleyeyim sabuncubeli tüneli açıldı. Ayten ile sabuncu tırmanmanıza gerek yok 4 kmlik tünelde 80 km/h sınırı ile rahatlıkla Manisadan İzmir'e geçebilirsiniz. Tünelden sonrası zaten tam tasarruf yeri gaza basmadan İzmire varırsınız Hocam yeni yapilan O-5 otoyolunu kullanirsak sabuncu belini tirmanmiyorsunuz. Komple etrafindan dolaniyorsunuz. 38 lira bedeli olmasi lazim. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Mart 2019 Paylaş 29 Mart 2019 Otoyolu kullanmadan devam edersin gerek yok, sabuncu beli tüneli ücretsiz zaten. 2 Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 29 Mart 2019 Paylaş 29 Mart 2019 İstanbula Denizli'den gideceksek Kütahya-Bozüyük- Bilecek güzergahını kullanıyorduk. Yollar iyiydi en son. Denizli'den Fethiye'ye de yaz aylarında genelde 1-2 kez gideriz. O güzergah için de Denizli-Acıpayam-Söğüt yolunu kullanırız. Söğüt'e kadar çift şerit zaten. Otoban standartında olmasa da iyidir yollar. Sonrasında az bir yol var tek şerit ama sakar rampası (Muğla'dan Fethiye tarafına geçecek iseniz ineceğiniz rampa) kadar yormaz sizi. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Mart 2019 Paylaş 29 Mart 2019 Sakar inerken dert değil çıkarken dert. 100 kmde ortalamayı 1 lt arttırıyor en az. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart 2019 Yazar Paylaş 29 Mart 2019 54 dakika önce, Murat Kırmızı yazdı: İstanbula Denizli'den gideceksek Kütahya-Bozüyük- Bilecek güzergahını kullanıyorduk. Yollar iyiydi en son. Denizli'den Fethiye'ye de yaz aylarında genelde 1-2 kez gideriz. O güzergah için de Denizli-Acıpayam-Söğüt yolunu kullanırız. Söğüt'e kadar çift şerit zaten. Otoban standartında olmasa da iyidir yollar. Sonrasında az bir yol var tek şerit ama sakar rampası (Muğla'dan Fethiye tarafına geçecek iseniz ineceğiniz rampa) kadar yormaz sizi. Benim sıkımtım, bahsettiğiniz o tek şerit yolun Bayram arifesinde trafik olarak ne durumda olacağı. Ayrıca bu yolu gece gitmek güvenli olurmu . Yola çok hayvan atlıyormu Yorum bağlantısı
Metin Akbal 29 Mart 2019 Paylaş 29 Mart 2019 Güzergahı bilmem de bunu düşünmelisin. En azından projeye dahil etmelisin Şu da olabilir 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart 2019 Yazar Paylaş 29 Mart 2019 8 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Güzergahı bilmem de bunu düşünmelisin. En azından projeye dahil etmelisin Şu da olabilir Benim araba tutkum kadar yelkenli tuutkum vardır. Ama hiç yelkenli binme şansım olmadı Ama youtubede bir sürü yelkenl kanalını takip ederim. En çok Sail Frenchman kanalını severim. Tek başına pasifik, Atlantik geçenler favorimdir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart 2019 Yazar Paylaş 29 Mart 2019 1 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Damarına mı bastım yani Bedava yol giden, kullanması zor olan şeyleri severim. Ters rüzgara karşı, genova seyri felan yapmak, kıç rüzgarina spinaker açmak isterim. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 29 Mart 2019 Paylaş 29 Mart 2019 Hocam yeni yapilan O-5 otoyolunu kullanirsak sabuncu belini tirmanmiyorsunuz. Komple etrafindan dolaniyorsunuz. 38 lira bedeli olmasi lazim. 0-5 yolunu kullanmasanız da normal yol üzerinde tünel var zaten şuan. Tırmanma çok yok viraj da az var. Gerçi iatatistik çıkartmışşındır abi ben anlatmaya çalışıyorum ama [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts