İçeriğe Yönlendir

Marmaris - Fethiye için Rota ve Otel Tavsiyesi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Evren Erakçora

Balıkesir, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla ve cennete hoş geldin

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Aynen. Eskihisar feribot, Bursa çevre yolu, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Köyceğiz, Fethiye.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Arkadaşlar, yolu uzatmak istemiyorum. Küçük kızım bize aman vermez. 

Aklımdaki ilk iki sektör şöyle 

Birinci sektör : https://goo.gl/maps/uQwczyg98An

İkinci sektör : https://goo.gl/maps/AttvsbLKT2E2

Son sektör için iyi yol bulamadım :( , 300 km lpg menzillim var. Maksimum 360 km yol yaparım . 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Ali metar al, rüzgarı arkana alacak  yerlerden git?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler

Bilecik-Kütahya-Afyon-Burdur üzerinden Tefenni yolunu takip edip gidebilirsiniz. Tefennide yol biraz bozuktu hatırladığım 2 sene önce. Hem bu güzergahtan giderseniz feribot veya Osmangazi köprüsü ücretinden kurtulursunuz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Google diyorki, 

Gece 03:30 da yola çıkarsam , öğlen 14:00 da orda olurmuşum. Fakat bu saate 80 km hızla gitmem koşuluyla yapılabilen bişey,  Benim yaptığım onlarca uzun yoldan yaptığım ölçümlerde, ortalama hızım molalarda dahil 67 km çıkıyor. 11 saat 38 dakika sürücek :) . Benim günlük mesai süremden fazla :) 

Ads-z.png
2013 kia soul 0 60

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Yolculuğun maliyeti 182 tl tekabul ediyor. Kişi başı 60 tl . Şimdi google earth üzerinden yolların ekspertizini çıkarıcam :) 

image.png
image upload

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
27 dakika önce, Mert Üçkaleler yazdı:

Bilecik-Kütahya-Afyon-Burdur üzerinden Tefenni yolunu takip edip gidebilirsiniz. Tefennide yol biraz bozuktu hatırladığım 2 sene önce. Hem bu güzergahtan giderseniz feribot veya Osmangazi köprüsü ücretinden kurtulursunuz.

Kesinlikle, Osmangazi köprüsü veya Feribot gibi gereksiz masraflara girmiyeceğim. Hükümetin yaptırdığı Sapancadan aşaği D650 yolunu kullanmayı düşünüyorum. Ama Kütahya burdurdan sonra ne yapmalıyım kestiremedim :( 

https://www.wikiwand.com/tr/D_650

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Şimdi, Mehmet Ozyurek yazdı:

Bu kadar detay yormuyor mu seni ?

Bi mukabil zevk aliyorum. 

21 dakika önce, Emre Şimşek yazdı:

Kaç para bi feribot?

Hic fark yok gibi bisey. Ben zaten çekmekoyde oturuyorum. 15 dk araba surup vapura binmenin manasida yok.  Gereksiz konsantrasyon bozuyor. 

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Şimdiden iyi tatiller. Ortalama 67 km/h biraz düşük değil mi ? Bu arada haberiniz kesin vardır ancak söyleyeyim sabuncubeli tüneli açıldı. Ayten ile sabuncu tırmanmanıza gerek yok 4 kmlik tünelde 80 km/h sınırı ile rahatlıkla Manisadan İzmir'e geçebilirsiniz. Tünelden sonrası zaten tam tasarruf yeri gaza basmadan İzmire varırsınız

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
3 saat önce, Yasin Mümin Şimşek yazdı:

Şimdiden iyi tatiller. Ortalama 67 km/h biraz düşük değil mi ? Bu arada haberiniz kesin vardır ancak söyleyeyim sabuncubeli tüneli açıldı. Ayten ile sabuncu tırmanmanıza gerek yok 4 kmlik tünelde 80 km/h sınırı ile rahatlıkla Manisadan İzmir'e geçebilirsiniz. Tünelden sonrası zaten tam tasarruf yeri gaza basmadan İzmire varırsınız

Hocam yeni yapilan O-5 otoyolunu kullanirsak sabuncu belini tirmanmiyorsunuz. Komple etrafindan dolaniyorsunuz. 38 lira bedeli olmasi lazim. 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Otoyolu kullanmadan devam edersin gerek yok, sabuncu beli tüneli ücretsiz zaten. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı

İstanbula Denizli'den gideceksek Kütahya-Bozüyük- Bilecek güzergahını kullanıyorduk. Yollar iyiydi en son. Denizli'den Fethiye'ye de yaz aylarında genelde 1-2 kez gideriz. O güzergah için de Denizli-Acıpayam-Söğüt yolunu kullanırız. Söğüt'e kadar çift şerit zaten. Otoban standartında olmasa da iyidir yollar. Sonrasında az bir yol var tek şerit ama sakar rampası (Muğla'dan Fethiye tarafına geçecek iseniz ineceğiniz rampa) kadar yormaz sizi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Sakar inerken dert değil çıkarken dert. 100 kmde ortalamayı 1 lt arttırıyor en az.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
54 dakika önce, Murat Kırmızı yazdı:

İstanbula Denizli'den gideceksek Kütahya-Bozüyük- Bilecek güzergahını kullanıyorduk. Yollar iyiydi en son. Denizli'den Fethiye'ye de yaz aylarında genelde 1-2 kez gideriz. O güzergah için de Denizli-Acıpayam-Söğüt yolunu kullanırız. Söğüt'e kadar çift şerit zaten. Otoban standartında olmasa da iyidir yollar. Sonrasında az bir yol var tek şerit ama sakar rampası (Muğla'dan Fethiye tarafına geçecek iseniz ineceğiniz rampa) kadar yormaz sizi.

Benim sıkımtım, bahsettiğiniz o tek şerit yolun Bayram arifesinde trafik olarak ne durumda olacağı. Ayrıca bu yolu gece gitmek güvenli olurmu . Yola çok hayvan atlıyormu 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Güzergahı bilmem de bunu düşünmelisin. En azından projeye dahil etmelisin :)

castorland-500-parca-tall-ship-leaving-h

Şu da olabilir :)

basincli-gunes-enerji-sistemleri-810x463

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
8 dakika önce, Metin Akbal yazdı:

Güzergahı bilmem de bunu düşünmelisin. En azından projeye dahil etmelisin :)

castorland-500-parca-tall-ship-leaving-h

Şu da olabilir :)

basincli-gunes-enerji-sistemleri-810x463

Benim araba tutkum kadar yelkenli tuutkum vardır. Ama hiç yelkenli binme şansım olmadı :( Ama youtubede bir sürü yelkenl kanalını takip ederim. En çok Sail Frenchman kanalını severim. Tek başına pasifik, Atlantik geçenler favorimdir. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
1 dakika önce, Metin Akbal yazdı:

Damarına mı bastım yani :)

Bedava yol giden, kullanması zor olan şeyleri severim. 

Ters rüzgara karşı, genova seyri felan yapmak, kıç rüzgarina spinaker açmak isterim. 

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Hocam yeni yapilan O-5 otoyolunu kullanirsak sabuncu belini tirmanmiyorsunuz. Komple etrafindan dolaniyorsunuz. 38 lira bedeli olmasi lazim. 
0-5 yolunu kullanmasanız da normal yol üzerinde tünel var zaten şuan. Tırmanma çok yok viraj da az var. Gerçi iatatistik çıkartmışşındır abi ben anlatmaya çalışıyorum ama [emoji23]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...