İçeriğe Yönlendir

2012 Polo 1.2 TDI

Fatih Serdar Taş

Recommended Posts

Fatih Serdar Taş
(düzenlendi)

iyi günler bir polo buldum alıcak gibiyim satıcının  söylediği  2012 1.2 tdi tramer 1.2k , km 230bin 3 parça solda lokal boya var satıcı doğru olduğu konusunda kesin ama almadan ekspere sokucam 

fiyat 52 dedik sizce uygun mudur ? piyasaya çok hakim değilim

sormak istediğim diğer konu  km çok ve araç dizel  bu bir sıkıntı yaratıyor mu ? 

tarihinde Fatih Serdar Taş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Bakım önemli , bakımlıysa uzun yıllar hizmet eder .Dizel motor parçaları çok pahalıdır ayrıca. Boya falan pek önemli değil bunların yanında.

Yorum bağlantısı
Fatih Serdar Taş
Evren Erakçora yazdı:

Bakım önemli , bakımlıysa uzun yıllar hizmet eder .Dizel motor parçaları çok pahalıdır ayrıca. Boya falan pek önemli değil bunların yanında.

ekspertte bunlar çıkar mı ? yoksa özellikle baktırmamız gereken parçalar hangilerridir

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

servis kaydı varsa önemli,sadece exper iş görmez.Detaylı motor mekanik incelenmeli,kaporta en son detay

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Fatih Serdar Taş yazdı:

ekspertte bunlar çıkar mı ? yoksa özellikle baktırmamız gereken parçalar hangilerridir

ekspertiz hikayeden bir iş gibi geliyor bana, motor hakkında pek bir şey söyleyemezler. 

Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten
(düzenlendi)

Ben bunun 2015 1.4tdi olanını kullandım motor çok titreşimli ve gürültülü çalışıyor uzun vites oranları sayesinde uzun yolda nispeten daha sessiz. Yakıt konusunda üzmez. Bendeki 210 torku 1500 devirde verebilirken 1.2tdi 2000 devirde 180 tork verebiliyor ve uzun vites oranlarından dolayı vitesle çok oynarsınız. Kısacası tavsiye etmem başka araç bakın vw polo hariç hiçbir aracında bu 3 silindirli dandik motoru kullanmadı. 

tarihinde Vasfi Gişten tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
Vasfi Gişten yazdı:

Ben bunun 2015 1.4tdi olanını kullandım motor çok titreşimli ve gürültülü çalışıyor uzun vites oranları sayesinde uzun yolda nispeten daha sessiz. Yakıt konusunda üzmez. Bendeki 210 torku 1500 devirde verebilirken 1.2tdi 2000 devirde 180 tork verebiliyor ve uzun vites oranlarından dolayı vitesle çok oynarsınız. Kısacası tavsiye etmem başka araç bakın vw polo hariç hiçbir aracında bu 3 silindirli dandik motoru kullanmadı. 

evet doru benim 1,9 dizelden daha cok sesli calısıyor. 1,6ları güzel sessiz tabi hepsi yolda giderken o sesi içeriye vermiyor sadece rolantide bu ses yakıt iyidir az yakar cok kacar cinsinden.

tavsiyem 1,2tsi olur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

1.2 dizelde sağlıklı binmek için egr ve dpf iptalinin yapılmasını öneriyorlar, sıkıntı oluyormuş galiba.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...