Mutlu Kanter 27 Ocak 2020 Paylaş 27 Ocak 2020 Allah Tekerini düz bastırsın.Kazasız ,Belasız,Cezasız kullanmanız dileğiyle Yorum bağlantısı
İlkay Durmuşlu 28 Ocak 2020 Paylaş 28 Ocak 2020 Hayırlı uğurlu olsun hemşehrim abim. Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Ocak 2020 Yazar Paylaş 28 Ocak 2020 Mutlu Kanter yazdı: Allah Tekerini düz bastırsın.Kazasız ,Belasız,Cezasız kullanmanız dileğiyle Genişlet Çok teşekkürler... Fikri Keleş yazdı: hayırlı uğurlu olsun Genişlet Teşekkürler... Murat Atagenç yazdı: Hayırlı olsun gülerek binesin abim Genişlet Eyvallah gardaşım, cümlemiz inşallah... Mustafa Tüfekçi yazdı: Hayırlı olsun Genişlet Teşekkürler... İlkay Durmuşlu yazdı: Hayırlı uğurlu olsun hemşehrim abim. Allah kaza bela vermesin. Genişlet Teşekkür ederim kardeşim amin... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 28 Ocak 2020 Paylaş 28 Ocak 2020 Gene düz, gene ford. Allah sabır versin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ocak 2020 Paylaş 28 Ocak 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Ben bu işten bişey anlamadım Serhan abi otomatik için satıyordu, sonra vazgeçti satmaktan, satınca da tekrar manuel aldı. Fatih başkanın otoparka bakınca mk4 mondeo ne alaka dedim. Hatlar karıştı bende Belki mk3 ü satar Genişlet mk4 ü resmi olarak ben aldım aslında diyerek iyice yakayım sigortaları? Serhan Gürbüzol yazdı: Şimdi bende anlamadım desem olmayacak ama Noter abi bizi çok iyi anladı Köksal Genişlet noter mesleği zirvde bırakabilir bence 2 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 28 Ocak 2020 Paylaş 28 Ocak 2020 Hayırlı olsun abi fordla devam etmen güzel olmuş[emoji4] Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Ocak 2020 Yazar Paylaş 28 Ocak 2020 Ahmet Kiriş yazdı: Gene düz, gene ford. Allah sabır versin. Genişlet Yine başa sardık desene Gökhan Albayrak yazdı: Hayırlı olsun abi. Maşallah. Genişlet Eyvallah kardeşim... Sertaç Karginer yazdı: Hayırlı olsun abi fordla devam etmen güzel olmuş Genişlet Teşekkürler Sertaç, sevdik bir kere diyelim 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 29 Ocak 2020 Paylaş 29 Ocak 2020 Çağlar Bayur yazdı: mk4 ü resmi olarak ben aldım aslında diyerek iyice yakayım sigortaları? Genişlet O zaman cümleten hayırlı olsun abiiii 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 29 Ocak 2020 Yazar Paylaş 29 Ocak 2020 Evet ilk dokunuş olarak Cmax'imize araçta olmayan kullanım kılavuzu kitapçığının siparişini vererek başladık, hafta sonu da jantları boyama ve sonrasında da yeni lastiklerimizi alarak devam edeceğiz inşallah. Hafta sonunu iple çekiyorum 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ocak 2020 Paylaş 29 Ocak 2020 Fatih Evcin yazdı: O zaman cümleten hayırlı olsun abiiii Genişlet ama benim değil Serhan Gürbüzol yazdı: Evet ilk dokunuş olarak Cmax'imize araçta olmayan kullanım kılavuzu kitapçığının siparişini vererek başladık, hafta sonu da jantları boyama ve sonrasında da yeni lastiklerimizi alarak devam edeceğiz inşallah. Hafta sonunu iple çekiyorum Genişlet cam filmi ne zaman? mavimsi bulunsa efsane birşey olur. Lumar da vardı 1 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 29 Ocak 2020 Yazar Paylaş 29 Ocak 2020 Çağlar Bayur yazdı: cam filmi ne zaman? mavimsi bulunsa efsane birşey olur. Lumar da vardıJant lastik hallolsun, bulmaya çalışacam... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Şubat 2020 Yazar Paylaş 3 Şubat 2020 İple çektiğim hafta sonunu yine güzel dokunuşlarla geçirdim, öncelikle jantların boyasını ve verniğimizi sertleştiricili olarak hazırlatıp tüplere bastırdım ardından sıkıntılı olan yüzeydeki yerleri zımparalayarak ince tesviyesini yaptıktan sonra iki kat boya üzeri iki kat vernikleyerek jant boyama işini bitirdim. Hazır jantlar sökülmüşken fren merkezlerini de kırmızıya boyadım, boyası bozulmuş olan çeki demirini de boyadım ve son olarak da 205 50 17 ölçülerindeki yeni lastikleriminde siparişini verdim ( Dunlop marka ) hafta içi gelince bijonlarıda değiştirerek taktıracam inşallah. Önümüzdeki hafta sonu da yine çalışmalara devam ve yapilan işlemleri sizlerle paylaşmaya devam 14 1 Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 4 Şubat 2020 Paylaş 4 Şubat 2020 Masallahh çok güzel olmuş. tam jant boyası olmuş. serhan abi ben akçalı alıyorum ama yine bu kadar turmuyor boyası, siz nasıl kullandınız? selamlar 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Şubat 2020 Yazar Paylaş 4 Şubat 2020 Fatih Ozen yazdı: Masallahh çok güzel olmuş. tam jant boyası olmuş. serhan abi ben akçalı alıyorum ama yine bu kadar turmuyor boyası, siz nasıl kullandınız? selamlar Fatih hocam teşekkür ederim, boya ve verniği sertleştiricili yaptırıyorum ve sprey kutuya bastırıyorum iki kat boya attıktan sonra iki katta akrilik vernik atarsan sorun olmayacaktır. 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Şubat 2020 Yazar Paylaş 4 Şubat 2020 Boya derken unutmuşum onu da bugün akşam üstü hallettim, kapi kollarındaki parlak kaplama ikisinde kalkmıştı diğer ikisinide temizleyip boyadım buyrun... 8 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Şubat 2020 Yazar Paylaş 4 Şubat 2020 Çağlar Bayur yazdı: standart gri mi bu?Boyacı sprey kutunun üzerine DYN 2009 diye yazdı, lazım olursa bu kodla yaptırabilirsin dedi. Gerisini bilmiyorum sen daha iyi bilirsin sanki 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat 2020 Paylaş 4 Şubat 2020 yapma gri zor renktir, kolayca kahveye kaçar da bu güzelmiş Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Şubat 2020 Yazar Paylaş 4 Şubat 2020 Çağlar Bayur yazdı: yapma gri zor renktir, kolayca kahveye kaçar da bu güzelmişJantları gösterdim ben boyayacağım dedim bunu yaptı, ama güzel renk gerçekten... 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 Şubat 2020 Paylaş 4 Şubat 2020 @Serhan Gürbüzol elinize sağlık güzel olmuş. Bijon somunu olarak düzcede ford parçası satan yerden çelik bijon takımı aldım kış sonu paslanınca iade ettim. Daha sonra internetten bir firmadan ikinci bir takım daha aldım bunlar daha iyi çıktı ama yinede pas izleri vardı. Yine iki takım almam gerekiyor. Aldığınız ürünler paslanmaz ise markasını öğrenebilir miyim. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Şubat 2020 Yazar Paylaş 4 Şubat 2020 Metin Uzunoğlu yazdı: [mention=46808]Serhan Gürbüzol[/mention] elinize sağlık güzel olmuş. Bijon somunu olarak düzcede ford parçası satan yerden çelik bijon takımı aldım kış sonu paslanınca iade ettim. Daha sonra internetten bir firmadan ikinci bir takım daha aldım bunlar daha iyi çıktı ama yinede pas izleri vardı. Yine iki takım almam gerekiyor. Aldığınız ürünler paslanmaz ise markasını öğrenebilir miyim.Öncelikle teşekkürler, henüz lastikler gelmediği için bijonlarıda değiştirmedim. Ama değiştikten sonra sorun çıkmaz ise markasını paylaşayım olur mu ? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts