İçeriğe Yönlendir

Yeni C Max' im

Serhan Gürbüzol

Recommended Posts

Mutlu Kanter

Allah Tekerini düz bastırsın.Kazasız ,Belasız,Cezasız kullanmanız dileğiyle

Yorum bağlantısı
İlkay Durmuşlu

Hayırlı uğurlu olsun hemşehrim abim. Allah kaza bela vermesin.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
  Mutlu Kanter yazdı:

Allah Tekerini düz bastırsın.Kazasız ,Belasız,Cezasız kullanmanız dileğiyle

Genişlet  

Çok teşekkürler...

Fikri Keleş yazdı:

hayırlı  uğurlu olsun

Genişlet  

Teşekkürler...

Murat Atagenç yazdı:

Hayırlı olsun gülerek binesin abim :)

Genişlet  

Eyvallah gardaşım, cümlemiz inşallah...

Mustafa Tüfekçi yazdı:

Hayırlı olsun

Genişlet  

Teşekkürler...

İlkay Durmuşlu yazdı:

Hayırlı uğurlu olsun hemşehrim abim. Allah kaza bela vermesin.

Genişlet  

Teşekkür ederim kardeşim amin...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
  Köksal Yılmaz yazdı:

Ben bu işten bişey anlamadım :unsure2:Serhan abi otomatik için satıyordu, sonra vazgeçti satmaktan, satınca da tekrar manuel aldı.

Fatih başkanın otoparka bakınca mk4 mondeo ne alaka dedim. Hatlar karıştı bende :D

Belki mk3 ü satar

Genişlet  

mk4 ü resmi olarak ben  aldım aslında diyerek iyice yakayım sigortaları?

Serhan Gürbüzol yazdı:

Şimdi bende anlamadım desem olmayacak ama Noter abi bizi çok iyi anladı Köksal

Genişlet  

noter mesleği zirvde bırakabilir bence :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Hayırlı olsun abi fordla devam etmen güzel olmuş[emoji4]

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
  Ahmet Kiriş yazdı:

Gene düz, gene ford.

Allah sabır versin. :nazar:

Genişlet  

Yine başa sardık desene :)

Gökhan Albayrak yazdı:

Hayırlı olsun abi. Maşallah. 

Genişlet  

Eyvallah kardeşim...

Sertaç Karginer yazdı:

Hayırlı olsun abi fordla devam etmen güzel olmuşemoji4.png

Genişlet  

Teşekkürler Sertaç, sevdik bir kere diyelim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
  Çağlar Bayur yazdı:

mk4 ü resmi olarak ben  aldım aslında diyerek iyice yakayım sigortaları?

Genişlet  

O zaman cümleten hayırlı olsun abiiii :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Evet ilk dokunuş olarak Cmax'imize araçta olmayan kullanım kılavuzu kitapçığının siparişini vererek başladık, hafta sonu da jantları boyama ve sonrasında da yeni lastiklerimizi alarak devam edeceğiz inşallah. Hafta sonunu iple çekiyorum  :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
  Fatih Evcin yazdı:

O zaman cümleten hayırlı olsun abiiii :) 

Genişlet  

ama benim değil :rofl:

Serhan Gürbüzol yazdı:

Evet ilk dokunuş olarak Cmax'imize araçta olmayan kullanım kılavuzu kitapçığının siparişini vererek başladık, hafta sonu da jantları boyama ve sonrasında da yeni lastiklerimizi alarak devam edeceğiz inşallah. Hafta sonunu iple çekiyorum  :)

Genişlet  

cam filmi ne zaman? mavimsi bulunsa efsane birşey olur. Lumar da vardı

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
  Çağlar Bayur yazdı:
cam filmi ne zaman? mavimsi bulunsa efsane birşey olur. Lumar da vardı
Jant lastik hallolsun, bulmaya çalışacam...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

İple çektiğim hafta sonunu yine güzel dokunuşlarla geçirdim, öncelikle jantların boyasını ve verniğimizi sertleştiricili olarak hazırlatıp tüplere bastırdım ardından sıkıntılı olan yüzeydeki yerleri zımparalayarak ince tesviyesini yaptıktan sonra iki kat boya üzeri iki kat vernikleyerek jant boyama işini bitirdim. Hazır jantlar sökülmüşken fren merkezlerini de kırmızıya boyadım, boyası bozulmuş olan çeki demirini de boyadım ve son olarak da 205 50 17 ölçülerindeki yeni lastikleriminde siparişini verdim ( Dunlop marka ) hafta içi gelince bijonlarıda değiştirerek taktıracam inşallah. Önümüzdeki hafta sonu da yine çalışmalara devam ve yapilan işlemleri sizlerle paylaşmaya devam default_smile.pngf3bf1a96c98092d236972b07e56a5b19.jpgf4303e82f50dc8f5e203beadbf05b95c.jpgaf1bd9d0618bc413ac6ae1fde429f35b.jpg6fc2705360a9ddd8b3b84a028b8fb06e.jpgb7b7587755cce73a6d6642c7e5828a9b.jpg

• Beğen 14
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ozen

Masallahh çok güzel olmuş.

tam jant boyası olmuş.

serhan abi ben akçalı alıyorum ama yine bu kadar turmuyor boyası, siz nasıl kullandınız?

selamlar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
  Fatih Ozen yazdı:
Masallahh çok güzel olmuş.
tam jant boyası olmuş.
serhan abi ben akçalı alıyorum ama yine bu kadar turmuyor boyası, siz nasıl kullandınız?
selamlar

Fatih hocam teşekkür ederim, boya ve verniği sertleştiricili yaptırıyorum ve sprey kutuya bastırıyorum iki kat boya attıktan sonra iki katta akrilik vernik atarsan sorun olmayacaktır.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Boya derken unutmuşum onu da bugün akşam üstü hallettim, kapi kollarındaki parlak kaplama ikisinde kalkmıştı diğer ikisinide temizleyip boyadım buyrun...505b0742277a8c83e01e38503ce9b59d.jpg00efb51ec22c10c994db3e4a0a1e674b.jpg2f7885e8b2f948866943fac3d7159e11.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
  Çağlar Bayur yazdı:
standart gri mi bu?
Boyacı sprey kutunun üzerine DYN 2009 diye yazdı, lazım olursa bu kodla yaptırabilirsin dedi. Gerisini bilmiyorum sen daha iyi bilirsin sanki :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yapma gri zor renktir, kolayca kahveye kaçar da bu güzelmiş

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
  Çağlar Bayur yazdı:
yapma gri zor renktir, kolayca kahveye kaçar da bu güzelmiş
Jantları gösterdim ben boyayacağım dedim bunu yaptı, ama güzel renk gerçekten...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

@Serhan Gürbüzol elinize sağlık güzel olmuş. Bijon somunu olarak düzcede ford parçası satan yerden çelik bijon takımı aldım kış sonu paslanınca iade ettim. Daha sonra internetten bir firmadan ikinci bir takım daha aldım bunlar daha iyi çıktı ama yinede pas izleri vardı. Yine iki takım almam gerekiyor. Aldığınız ürünler paslanmaz ise markasını öğrenebilir miyim.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
  Metin Uzunoğlu yazdı:
[mention=46808]Serhan Gürbüzol[/mention] elinize sağlık güzel olmuş. Bijon somunu olarak düzcede ford parçası satan yerden çelik bijon takımı aldım kış sonu paslanınca iade ettim. Daha sonra internetten bir firmadan ikinci bir takım daha aldım bunlar daha iyi çıktı ama yinede pas izleri vardı. Yine iki takım almam gerekiyor. Aldığınız ürünler paslanmaz ise markasını öğrenebilir miyim.
Öncelikle teşekkürler, henüz lastikler gelmediği için bijonlarıda değiştirmedim. Ama değiştikten sonra sorun çıkmaz ise markasını paylaşayım olur mu ?
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...