İçeriğe Yönlendir

Bursa Şubat Ayı Buluşması

Fatih Evcin

Recommended Posts

Coşkun Basan

Ben bu hafta sonu çocukları alıp Gölcük Eriklitepe ye gideyim diyorum karda varmış

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ben bu hafta sonu çocukları alıp Gölcük Eriklitepe ye gideyim diyorum karda varmış

İki gündür deli yağmur yağıyor. Kar var lakin yağmur epey sert hale getirdi. Bu aksam yine yağacak gibi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşkun Basan

İki gündür deli yağmur yağıyor. Kar var lakin yağmur epey sert hale getirdi. Bu aksam yine yağacak gibi
Abi Kartepe mi eriklitepe mi çocuğa karda kaymak için simit tarzı bişey aldım bu haftasonu götüreceğim
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
(düzenlendi)
Coşkun Basan yazdı:
Servet Aydın yazdı:

Abi Kartepe mi eriklitepe mi çocuğa karda kaymak için simit tarzı bişey aldım bu haftasonu götüreceğim

Kartepeye gidilmez hafta sonu. Yer yok kayacak olsa saatine 30 40 lira istiyor kendi kızaginla gidince bile.

tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Coşkun Basan
Kartepeye gidilmez hafta sonu. Yer yok kayacak olsa saatine 30 40 lira istiyor kendi kızaginla gidince bile.
Evet rota eriklitepe oldu [emoji4]
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Mutlu abi karda ne giyer acaba. 
Emmi ısınmak için çardağı ateşe vermek üzereyken adam tişörtle takılıyordu

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter
Emre Şimşek yazdı:

Mutlu abi karda ne giyer acaba. 
Emmi ısınmak için çardağı ateşe vermek üzereyken adam tişörtle takılıyordu

Tişörte devam   😂

Fatih Evcin yazdı:

Şubat ayında karlar erimeden bir organizasyona ne dersiniz?

@Ersen Tapan @Mutlu Kanter @Hüseyin Matur orda mısınız :)

Burda'😁 sıkıntı yok   

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Coşkun Basan yazdı:

Geçen hafta oradaydık.Kar çoktu ama taze değildi, kar yüksekliği oradaki masaların boyunu geçmiş, kendi portatif masanı götür :).

Geçen sene  Martta gittiğimizde tüm ağaçların tüm dalları karla kaplıydı, bu sefer ağaçlarda hiç kar yoktu (görüntü güzelliği açısından çok fark ediyor).  Erken gitmelisin tam tabiat parkına yaklaşınca kalabalık yüzünden çok sıra bekleniyor, jandarma kontrollü yolluyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Çok güzel bir yere götüreceğim sizi , yeni kamp aletleri yaptımmmm.
hadi çıkın çıkın gelinnnnnnn :)
92754a7b5345e94baca6ab59bd7a3ea8.jpg482a6fa25459525676f5a4714ec90a64.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter
Fatih Evcin yazdı:

Çok güzel bir yere götüreceğim sizi , yeni kamp aletleri yaptımmmm.
hadi çıkın çıkın gelinnnnnnn :)
92754a7b5345e94baca6ab59bd7a3ea8.jpg482a6fa25459525676f5a4714ec90a64.jpg

Fatih Burası kayapa tarafımı 

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Mutlu Kanter yazdı:

Fatih Burası kayapa tarafımı 

Dağyenice abi. Ben çok uzun zamandır gidiyorum da bu son 2-3 senedir aşırı popüler oldu. Dün neredeyse zor yer buldum diyebilirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ

Bursa cennet gibi memleket, bin arabaya rastgele sür mutlaka bir güzellik denk gelir. Sanayi kenti yapılacak son şehir...

Gököz var, koca yayla var, perşembe kar yağacakmış, hafta sonu güzel manzara olur. 

Yorum bağlantısı
Coşkun Basan
Geçen hafta oradaydık.Kar çoktu ama taze değildi, kar yüksekliği oradaki masaların boyunu geçmiş, kendi portatif masanı götür [emoji4].
Geçen sene  Martta gittiğimizde tüm ağaçların tüm dalları karla kaplıydı, bu sefer ağaçlarda hiç kar yoktu (görüntü güzelliği açısından çok fark ediyor).  Erken gitmelisin tam tabiat parkına yaklaşınca kalabalık yüzünden çok sıra bekleniyor, jandarma kontrollü yolluyor.
Abi Pazar sabah 11 gibi orada idim durum aynıydı dönüşte uzun kuyruklar vardı giriş için . Kar taze değildi ama o kadar özlemişiz ki doyasıya eğlendik çocuklar ile [emoji1]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Ersen Tapan yazdı:

Bu pazar nöbetçiyim , diğer pazarlar için söz vermeyeyim ama katılmaya çalışırım :omlet:

bu pazar hemen olmaz abi merak etme. Ön talep topluyoruz şu anda duruma göre gün belirleriz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...