Fatih Evcin 31 Ocak 2020 Paylaş 31 Ocak 2020 Şubat ayında karlar erimeden bir organizasyona ne dersiniz? @Ersen Tapan @Mutlu Kanter @Hüseyin Matur orda mısınız Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 31 Ocak 2020 Paylaş 31 Ocak 2020 Ben bu hafta sonu çocukları alıp Gölcük Eriklitepe ye gideyim diyorum karda varmış Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Ocak 2020 Paylaş 31 Ocak 2020 Ben bu hafta sonu çocukları alıp Gölcük Eriklitepe ye gideyim diyorum karda varmış İki gündür deli yağmur yağıyor. Kar var lakin yağmur epey sert hale getirdi. Bu aksam yine yağacak gibi 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 31 Ocak 2020 Paylaş 31 Ocak 2020 İki gündür deli yağmur yağıyor. Kar var lakin yağmur epey sert hale getirdi. Bu aksam yine yağacak gibi Abi Kartepe mi eriklitepe mi çocuğa karda kaymak için simit tarzı bişey aldım bu haftasonu götüreceğim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Ocak 2020 Paylaş 31 Ocak 2020 (düzenlendi) Coşkun Basan yazdı: Servet Aydın yazdı: İki gündür deli yağmur yağıyor. Kar var lakin yağmur epey sert hale getirdi. Bu aksam yine yağacak gibi Abi Kartepe mi eriklitepe mi çocuğa karda kaymak için simit tarzı bişey aldım bu haftasonu götüreceğim Kartepeye gidilmez hafta sonu. Yer yok kayacak olsa saatine 30 40 lira istiyor kendi kızaginla gidince bile. 31 Ocak 2020 tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 31 Ocak 2020 Paylaş 31 Ocak 2020 Kartepeye gidilmez hafta sonu. Yer yok kayacak olsa saatine 30 40 lira istiyor kendi kızaginla gidince bile.Evet rota eriklitepe oldu [emoji4] Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 31 Ocak 2020 Paylaş 31 Ocak 2020 Mutlu abi karda ne giyer acaba. Emmi ısınmak için çardağı ateşe vermek üzereyken adam tişörtle takılıyordu 3 Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 3 Şubat 2020 Paylaş 3 Şubat 2020 Emre Şimşek yazdı: Mutlu abi karda ne giyer acaba. Emmi ısınmak için çardağı ateşe vermek üzereyken adam tişörtle takılıyordu Tişörte devam 😂 Fatih Evcin yazdı: Şubat ayında karlar erimeden bir organizasyona ne dersiniz? @Ersen Tapan @Mutlu Kanter @Hüseyin Matur orda mısınız Burda'😁 sıkıntı yok 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Şubat 2020 Paylaş 3 Şubat 2020 Coşkun Basan yazdı: Ben bu hafta sonu çocukları alıp Gölcük Eriklitepe ye gideyim diyorum karda varmış Geçen hafta oradaydık.Kar çoktu ama taze değildi, kar yüksekliği oradaki masaların boyunu geçmiş, kendi portatif masanı götür . Geçen sene Martta gittiğimizde tüm ağaçların tüm dalları karla kaplıydı, bu sefer ağaçlarda hiç kar yoktu (görüntü güzelliği açısından çok fark ediyor). Erken gitmelisin tam tabiat parkına yaklaşınca kalabalık yüzünden çok sıra bekleniyor, jandarma kontrollü yolluyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 3 Şubat 2020 Yazar Paylaş 3 Şubat 2020 Çok güzel bir yere götüreceğim sizi , yeni kamp aletleri yaptımmmm. hadi çıkın çıkın gelinnnnnnn 5 Yorum bağlantısı
Mutlu Kanter 3 Şubat 2020 Paylaş 3 Şubat 2020 Fatih Evcin yazdı: Çok güzel bir yere götüreceğim sizi , yeni kamp aletleri yaptımmmm. hadi çıkın çıkın gelinnnnnnn Fatih Burası kayapa tarafımı Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 3 Şubat 2020 Yazar Paylaş 3 Şubat 2020 Mutlu Kanter yazdı: Fatih Burası kayapa tarafımı Dağyenice abi. Ben çok uzun zamandır gidiyorum da bu son 2-3 senedir aşırı popüler oldu. Dün neredeyse zor yer buldum diyebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ 3 Şubat 2020 Paylaş 3 Şubat 2020 Bursa cennet gibi memleket, bin arabaya rastgele sür mutlaka bir güzellik denk gelir. Sanayi kenti yapılacak son şehir... Gököz var, koca yayla var, perşembe kar yağacakmış, hafta sonu güzel manzara olur. Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 3 Şubat 2020 Paylaş 3 Şubat 2020 Geçen hafta oradaydık.Kar çoktu ama taze değildi, kar yüksekliği oradaki masaların boyunu geçmiş, kendi portatif masanı götür [emoji4]. Geçen sene Martta gittiğimizde tüm ağaçların tüm dalları karla kaplıydı, bu sefer ağaçlarda hiç kar yoktu (görüntü güzelliği açısından çok fark ediyor). Erken gitmelisin tam tabiat parkına yaklaşınca kalabalık yüzünden çok sıra bekleniyor, jandarma kontrollü yolluyor.Abi Pazar sabah 11 gibi orada idim durum aynıydı dönüşte uzun kuyruklar vardı giriş için . Kar taze değildi ama o kadar özlemişiz ki doyasıya eğlendik çocuklar ile [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Şubat 2020 Paylaş 3 Şubat 2020 Fatih Evcin yazdı: Şubat ayında karlar erimeden bir organizasyona ne dersiniz? @Ersen Tapan @Mutlu Kanter @Hüseyin Matur orda mısınız Bu pazar nöbetçiyim , diğer pazarlar için söz vermeyeyim ama katılmaya çalışırım Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 3 Şubat 2020 Yazar Paylaş 3 Şubat 2020 Ersen Tapan yazdı: Bu pazar nöbetçiyim , diğer pazarlar için söz vermeyeyim ama katılmaya çalışırım bu pazar hemen olmaz abi merak etme. Ön talep topluyoruz şu anda duruma göre gün belirleriz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 6 Şubat 2020 Paylaş 6 Şubat 2020 Ayarlayalım gününü ben varım elbette. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts