Mertol Kip 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Selim Bilgin yazdı: O paraya şarj kaldı mı? Tesla SC hariç. ben sitede indirimli 6,63’trn alıyorum AC’yi. https://www.sarjfiyat.com/ Aşağıdakiler DC Astor 8.99 ecobox 8.50 lumicle 8.99 sharz 8.99 tesla 8.80 (Teslacılara 7.10) AC olanlar Astor 6.49 ecobox 6.50 Onlife 5.79 Bu arada lumicle baya hızlı aletler. Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Mertol Kip yazdı: https://www.sarjfiyat.com/ Aşağıdakiler DC Astor 8.99 ecobox 8.50 lumicle 8.99 sharz 8.99 tesla 8.80 (Teslacılara 7.10) AC olanlar Astor 6.49 ecobox 6.50 Onlife 5.79 Bu arada lumicle baya hızlı aletler. Ecobox ve onlife ilk defa duydum çok iyiymiş fiyatları ama çok da önemli değil zaten evde şarj konforu yeter. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Dışarıda AC ile uğraşmam zaten. Evin yanında falan olması lazım onun için Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: 12m3 suya 500 lira yazmış ibb. m3’ü 41 lira. Daha pahalı ilimiz var mı? 12 m3 suya 343 lira son faturam. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Rutin olarak belirli aralıkta gelen elektrik faturası bu ay da aynı rakamlarda geldi. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Yaw geçenlerde yazdım ya benim boşta duran eve (su kaçağı falan hiçbir şey yok) 200 küsur lira fatura geldi. Ne anlatıyonuz siz 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Ü.Emre Kartal yazdı: Rutin olarak belirli aralıkta gelen elektrik faturası bu ay da aynı rakamlarda geldi. Birim fiyata bakabilir misiniz? Benimki indirimsiz tarife 4.60₺ Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Emre Şimşek yazdı: Bize iyi geçirmişler offşş. neyseki yalnız yaşıyormuşsunuz, aile olsa demekki orada aile ******lira***kuruş yazacaktı ve 4 kat pahalı olacaktı..... yada ben yanlış biliyor da olabilirim. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Doğan Arşiray yazdı: offşş. neyseki yalnız yaşıyormuşsunuz, aile olsa demekki orada aile ******lira***kuruş yazacaktı ve 4 kat pahalı olacaktı..... yada ben yanlış biliyor da olabilirim. Aileler daha az su tüketir. Bu herkesin bildiği bir kuraldır. Aile haftada iki duj yapar, bekar adam her gün. 4 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 21 Nisan Paylaş 21 Nisan kwh 5TL şu anda iyi fiyat. Buralarda kalır mı ben şüpheliyim. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: kwh 5TL şu anda iyi fiyat. Buralarda kalır mı ben şüpheliyim. Bodrum'daki evde yağmur suyunu depolayabilmek için gittim 10+10 20 ton depo alıp bahçeye gömdüm yağmur yağmadı 6 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Mehmet Göktürk yazdı: kwh 5TL şu anda iyi fiyat. Buralarda kalır mı ben şüpheliyim. Ytd Doğan Arşiray yazdı: offşş. neyseki yalnız yaşıyormuşsunuz, aile olsa demekki orada aile ******lira***kuruş yazacaktı ve 4 kat pahalı olacaktı..... yada ben yanlış biliyor da olabilirim. Anlamam zaman aldı 🤣 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Emre Şimşek yazdı: Birim fiyata bakabilir misiniz? Benimki indirimsiz tarife 4.60₺ 2,09TL ve 3.1TL olarak iki tarife bedeli var. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Ü.Emre Kartal yazdı: 2,09TL ve 3.1TL olarak iki tarife bedeli var. Yukarıdaki faturada 4.59 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Mayıs Paylaş 10 Mayıs her sene yazın yapılır zaten , lakin haberlere düşmez millet dikkat etmez Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs İbb meclisi suya sürpriz şekilde %10 zam yaptı 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Hökümetimiz sağolsun önce bıçağı saplıyor sonra geri çekiyor. Ne kadar ikramperver ne kadar cömert. "Sn. Musterimiz, 2?????? sozlesme no.lu elektrik aboneliginize ait 22.05.2025 son odeme tarihli ilgili donem tuketim bedeli 1023,84 TL olup, 543.65 TL'lik devlet destegi sonrasinda odenmesi gereken fatura tutari 480,19 TL'dir. Fatura detaylari icin: https://ulud.ag/------/ B002" Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Recep Demirci yazdı: Hökümetimiz sağolsun önce bıçağı saplıyor sonra geri çekiyor. Ne kadar ikramperver ne kadar cömert. "Sn. Musterimiz, 2?????? sozlesme no.lu elektrik aboneliginize ait 22.05.2025 son odeme tarihli ilgili donem tuketim bedeli 1023,84 TL olup, 543.65 TL'lik devlet destegi sonrasinda odenmesi gereken fatura tutari 480,19 TL'dir. Fatura detaylari icin: https://ulud.ag/------/ B002" daha sonradan desteği çekecek. Onun yolunu yapıyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: İbb meclisi suya sürpriz şekilde %10 zam yaptı oylama yapılmadan yapmamıştır herhalde, oylama varsa sürprüzi kalmaz..bence az Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: oylama yapılmadan yapmamıştır herhalde, oylama varsa sürprüzi kalmaz..bence az oylama yapmışsa daha kötü. Demekki daha çok geçirmek isteyen var bize Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mayıs Paylaş 15 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: oylama yapmışsa daha kötü. Demekki daha çok geçirmek isteyen var bize kuzey vilayeti sayılır mı istanbul yoksa güney midir 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs 13m3 suya 540 lira, 265 kwh elektriğe 700 lira (8,3 kwh/gün) istanbul Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Bende yazayım 10 metreküp su 530 katı atık bedeli 130 TL İzmir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts