Tansu Kalafatoğlu 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Cavit Çırakoğlu yazdı: Bende yazayım 10 metreküp su 530 katı atık bedeli 130 TL İzmir. su faturasındaki her kalem kullanılan suyla orantılandığı için ben yazmadım. Bu kalemler sayısız adet olarak artırılabilir. Mesela su tüketiyorum diye yeraltı su seviyesinin düşme ücreti, ağaçların benim yüzümden gerektiği kadar su emememe ücreti 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: yeraltı su seviyesinin düşme ücreti kaçak kuyu açanların daha derine inmesi gerektiği için ilave sondaj ücreti 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: 265 kwh elektriğe 700 lira kaç km giderdi bu enerji ile Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: kaç km giderdi bu enerji ile bu tekere aktarılan değil. cpu'nun tükettiği Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu tekere aktarılan değil. cpu'nun tükettiği tekerde kaç Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: tekerde kaç Ketılın 0-100’ü 3 dakika. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ketılın 0-100’ü 3 dakika. ankarada 98 i 3 dk. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: ankarada 98 i 3 dk. Daha düşük olmalıydı. Yükseğe çıktıkça kaynama derecesi düşmüyor mu? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: ankarada 98 i 3 dk. erken oturdun ama olsun Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: erken oturdun ama olsun 98 oktandır o... çeviiiirrr 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ketılın 0-100’ü 3 dakika. çevir ketlını dak da 10bin devir 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mesela su tüketiyorum diye yeraltı su seviyesinin düşme ücreti, ağaçların benim yüzümden gerektiği kadar su emememe ücreti şaka yapmıştım. fransa’da yağmur suyu kullanıp idareye bunu bildirmeye 135 euro ceza keseceklermiş Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Hakem heyeti 1.2.2025’teki elektrik zammı konusunu ayıplı bulmuş. 5000kwh muhabbeti galiba Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Çağlar Bayur yazdı: kim vermiş mahkemeye bu işi? iyi cesaret bilmem. Geri alacakmış parasını da elektrik şirketi itiraz eder. Yüksek mahkeme işi bitirir Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Çağlar Bayur yazdı: kim vermiş mahkemeye bu işi? iyi cesaret İçerde şuan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Çağlar Bayur yazdı: kim vermiş mahkemeye bu işi? iyi cesaret Mahkemeye kim vermişten ziyade, delinin biridir verir.. Asıl mevzu o kararı kim verebilmiş 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Temmuz Paylaş 4 Temmuz Rus şirket zorda. Akkuyu nükleerin hisselerinin yarısını satmak istiyorlar. Bakalım kim alacak. Tahmin etmek zor olmasa gerek. Gerçi onlar bi ara niyetlenmişti ama olmamıştı. Belki şimdi nasip olacak. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Temmuz Paylaş 4 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bakalım kim alacak. çinliler mi çeçenler mi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: çinliler mi çeçenler mi daha yakın. Çok yakın Yorum bağlantısı
Recommended Posts