İçeriğe Yönlendir

İzmir' de Ford Ustası Arıyorum

Enis Yolcu

Recommended Posts

Enis Yolcu

Ford focus st trend 2.0 motor aracım var rölenti dalgalanması oluyor hangi ustayı önerirsiniz arkdaslar

Yorum bağlantısı
Erhan Odabaşı

Vent Oto.. İzmir.. Levent Yılmaz..

Adres: İnönü, 677/37. Sk. No : 1, 35410 Buca/İzmir

0554 505 39 89

Yorum bağlantısı
Enis Yolcu
Erhan Odabaşı yazdı:

Vent Oto.. İzmir.. Levent Yılmaz..

Adres: İnönü, 677/37. Sk. No : 1, 35410 Buca/İzmir

0554 505 39 89

Ulastım kendisine aradım ustam uygun Bi zamanda ugruyacagım ilginiz ıcın tesekkur ederim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Benim aracın bakımlarını yaptırdığım bir yer var Ata Sanayide Müminler Ford servisi. Servisten ayrılma ustası sağolsun yardımcı oluyor, gereksiz ise yapmıyor istesende. İlla yapacaksan şunu yap diyor yerine. 

Yorum bağlantısı
Enis Yolcu
Ü.Emre Kartal yazdı:

Benim aracın bakımlarını yaptırdığım bir yer var Ata Sanayide Müminler Ford servisi. Servisten ayrılma ustası sağolsun yardımcı oluyor, gereksiz ise yapmıyor istesende. İlla yapacaksan şunu yap diyor yerine. 

Yetkılıs servis degıl demı ustam normal esnaf mı 

Yorum bağlantısı
Deniz Kom

O rölanti dalgalanması benim ford'da da olmuştu. 

- sistemde hava olduğu anlaşıldı, soğutma sisteminin bağlantısı değişti, dalgalanma azaldı ama kesilmedi. 

- daha sonra hava besleme sisteminde kelepçelerden birisinin gevşediğini fark ettik ve onları yeniledik. sadece soğukta ilk çalıştırmada dalgalanma olacak şekilde düzeldi. 

- arabayı ekspere soktum. subaplarda arıza varmış, 2250 TL masraf çıktı, satın alan kişiye durumu bildirdim ve aracı o şekilde sattım. 

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Enis Yolcu yazdı:

Yetkılıs servis degıl demı ustam normal esnaf mı 

Yok hayır kendi dükkanları daha önce serviste çalıştığı için aracın birçok şeyini biliyor. 

Yorum bağlantısı
Enis Yolcu
Ü.Emre Kartal yazdı:

Yok hayır kendi dükkanları daha önce serviste çalıştığı için aracın birçok şeyini biliyor. 

Anladım ustam  ilginiz İcin tesekkur ederim 

Deniz Kom yazdı:

O rölanti dalgalanması benim ford'da da olmuştu. 

- sistemde hava olduğu anlaşıldı, soğutma sisteminin bağlantısı değişti, dalgalanma azaldı ama kesilmedi. 

- daha sonra hava besleme sisteminde kelepçelerden birisinin gevşediğini fark ettik ve onları yeniledik. sadece soğukta ilk çalıştırmada dalgalanma olacak şekilde düzeldi. 

- arabayı ekspere soktum. subaplarda arıza varmış, 2250 TL masraf çıktı, satın alan kişiye durumu bildirdim ve aracı o şekilde sattım. 

Hey masallah ilk arabam bu benim daha 2 ay oldu alalı ıns benimkide ole olmaz persembe gunu tamırcıye gotırcem bakalım hayırlısı 

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

İzmir'de Ustaeller Sabri Ustamız vardır. Bu işin profesörüdür. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ayhan Asil yazdı:

İzmir'de Ustaeller Sabri Ustamız vardır. Bu işin profesörüdür. 

Eski arabalara bakmıyor o.. 

Bir çok arkadaşımızı geri çevirdi. 

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Bercar Otomotiv

Ciğli İzmir

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Mehmet Ozyurek yazdı:

Eski arabalara bakmıyor o.. 

Bir çok arkadaşımızı geri çevirdi. 

Yenilere de bakmıyor ki, elemanları bakıyor sonra focus 2 tdci ye 10-40 yağ koyuyor onlarda işte :) bir kere gittim bir daha önünden geçmedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...