Ebrar Tüfek 8 Şubat 2020 Paylaş 8 Şubat 2020 (düzenlendi) Yükseltme kiti takılmamış, arazi lastiği olmayan, sade şehir içinde gezmek için alınan bir 5.2 ne kadar para harcatır ? 38 bin tl bütçe ile alınan bir cherokee sadece şehir içi yakıtı koy gez tarzında kullanılabilirmi ? Kışın otoparkta yatırıp, ufak ufak bakımlarını yapıp yazın haftasonları gezmek için, şehir içi bu arabanın doğasına aykırı ama araziye girildiğinde sürekli biyerleri kırılır. Kronik olarak sensör arızaları varmış, krank sensörü bozulduğunda araba yerinden kalkmıyormuş, direksiyon kutusu da kronikmiş galiba. Yorumları biraz inceledim, güncel yakıt fiyatları ile kışın benzinde km de 2 tl, lpgde 1.40 tl. Yazın lpgde 75 kuruş, benzinde 1 tl yakıyormuş. 38 bin tl bütçe ile bi 5.2 alıp tamamen orjinal hali ile X pipe sonrası düz boru egzoz yapıp insanları rahatsız etmeden zevk alabileceğimiz bir araç yapmak mümkünmüdür? Bu paraya alıp, offroad donanımı olmayacak şekilde yavaş yavaş toplamak istesek, ne kadar bir meblağ çıkar cebimden ? 5.2 alınırken nelere dikkat edilir ? İleride belki benzin 8 10 tl olacak, belki vergi 2 kat zamlanacak, yada benim ekonomik durumum kötüleşecek, o zaman hiç binemeyeceğim. Şuan yaşım ve maddi durumum iyiyken böyle bir araç sahibi olup zevkimi almak istiyorum, bu yaz multivanı güzelce yapıp satacağım. Gelen paraya biraz ekleyip 2 araba almayı düşünüyorum, grand cherokeeyi güzelce orjinal bir hale getirip babama hediye etmek istiyorum. O bana multivanı hibe etti, bende ona grand cherokee toplayıp hediye etmek istiyorum. Ustam var, amcamın dükkanında grand cherokee eksik olmaz, dilinden anlar. Yorumlarınızı bekliyorum. 8 Şubat 2020 tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 8 Şubat 2020 Paylaş 8 Şubat 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Ustam var, amcamın dükkanında grand cherokee eksik olmaz, dilinden anlar. Yorumlarınızı bekliyorum. Amcaya danissan daha kolay olurdu, forumda surmus tecrube etmis kac kisi var ki dogru yorumu alasin. Maddi durum musaitse al bin, bir kere geliyorsun dunyaya. V8 binmek guzel ani olur her zaman icin. 38e zor bulunur duzgunu, tavsiye istiyorsan 96 ustu bak. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Şubat 2020 Yazar Paylaş 8 Şubat 2020 Sami Demirpaz yazdı: Amcaya danissan daha kolay olurdu, forumda surmus tecrube etmis kac kisi var ki dogru yorumu alasin. Maddi durum musaitse al bin, bir kere geliyorsun dunyaya. V8 binmek guzel ani olur her zaman icin. 38e zor bulunur duzgunu, tavsiye istiyorsan 96 ustu bak. Ona danışsam küfür eder. Millet dağda bayırda offroad yapıp kırıyor getiriyor, adamın eline sağlam gc geçmemiş hiç. Beyin arızasını çözememişlerdi bi kere, onda da aracın sahibi arabayla dereye girip saplanmış 2 saat suyun içinde kalmış. Sahip olmuş yada kullanmış kişilerin yorumlarını çok merak ediyorum, çalışırken 100 metre kullanmıştım bitanesini. Gaz tepkisine aşık olmuştum, dokunduğun gibi fırlatıyordu ileri doğru. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Şubat 2020 Paylaş 8 Şubat 2020 şehir içi 25 litre yakıt yakar. ucuz jeep sorun çıkartır. özellikle soğutma sistemi eski araçta problem. düzeltilmiş araç ise o paraya satılmaz. orijinal susturucusu ile şaşırtıcı derecede sessizdir v8 motorlar. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Şubat 2020 Paylaş 8 Şubat 2020 5.2 hararet sorunlu. Doğan yazmış. 25 litre altı yakmaz. 38x2 harcanacak adam etmek için 2 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Şubat 2020 Yazar Paylaş 8 Şubat 2020 Dogan Arsiray yazdı: şehir içi 25 litre yakıt yakar. ucuz jeep sorun çıkartır. özellikle soğutma sistemi eski araçta problem. düzeltilmiş araç ise o paraya satılmaz. orijinal susturucusu ile şaşırtıcı derecede sessizdir v8 motorlar. 90 kuruş yapar lpg de. Haftada 2 gün binilecek araba için çok yormaz yakıtı. Multivan 70 75 kuruş yakıyor zaten. Mesela soğutma sisteminde hangi parçaları değiştirmem gerekir, devirdaim, radyatör hortumları vs ? Orjinal susturucu o arabaya haram. Manifolddan tampona dümdüz boru onun hakkı Servet Aydın yazdı: 5.2 hararet sorunlu. Doğan yazmış. 25 litre altı yakmaz. 38x2 harcanacak adam etmek için Araziye çıkmayacak, geneli düşük devir horultusu dinleyerek sürüş olacak. Bunlarda kranka bağlıydı galiba fanı. Tek mi çift mi bilmiyorum, Onu iptal edince sesin güzelleşeceğini söylüyorlardı, çift fan varsa birini düğme ile açıp kapatırım içerden. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Şubat 2020 Paylaş 8 Şubat 2020 Klima için elektrikli fan var. Ana fan civalı. Radyatör büyüyecek hortumlar vs. Ve hararet göstergesi sürekli kontrol edilecek Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Şubat 2020 Yazar Paylaş 8 Şubat 2020 Servet Aydın yazdı: Klima için elektrikli fan var. Ana fan civalı. Radyatör büyüyecek hortumlar vs. Ve hararet göstergesi sürekli kontrol edilecek Şehir içi sakin kullanımda yakıtı hariç 38 bin daha yermi gerçekten, benim için önemli olan o. Ateşlemeyi elden geçirince performansı ciddi artıyor diyorlar. Bide lpg tesisatına büyük kafa denilen regülatörden takılmazsa 120 den sonra yürümüyormuş onu öğrendim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Şubat 2020 Paylaş 8 Şubat 2020 Şehir içinde zaten hararet yapacak, şehir içinde habire vites değiştirip şanzımanı ısıtacak habire vites değişecek vs Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Şubat 2020 Yazar Paylaş 8 Şubat 2020 Servet Aydın yazdı: Şehir içinde zaten hararet yapacak, şehir içinde habire vites değiştirip şanzımanı ısıtacak habire vites değişecek vs Bu hararetin çözümü nedir peki, daha erken açılan termostat, harici şanzıman soğutucusu vs ? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Şubat 2020 Paylaş 8 Şubat 2020 harici sogutucu vardir zaten. o tip amerikan motorlari ekmek firini gibi isi uretir. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Şubat 2020 Paylaş 8 Şubat 2020 Hepsi önde. Şanzıman soğutucu parmak kalınlığında boru. Civalı fan iptal edilir, termostat iptali ve büyük radyatör olabilir. Ancak arazi çal çamur kesinlikle olmayacak.. Civalı fanın olayı daima dönmek zorunda olması. Bozuldu ise hızlı döner. Elektrikli fan dönmez. Aynı kasa 4.0 motor alınabilir. Dertsiz tasasız 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Şubat 2020 Paylaş 8 Şubat 2020 5.9 limited alıp hipermil yapcan. Adamlar v8leri hipermil ile 45 mpg tüketim yakalıyor cıldırıyorum. 1000 devirde 45 mil yapan adamlar var. Goca v8 rölantide yürütüyor. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Şubat 2020 Yazar Paylaş 8 Şubat 2020 Servet Aydın yazdı: Hepsi önde. Şanzıman soğutucu parmak kalınlığında boru. Civalı fan iptal edilir, termostat iptali ve büyük radyatör olabilir. Ancak arazi çal çamur kesinlikle olmayacak.. Civalı fanın olayı daima dönmek zorunda olması. Bozuldu ise hızlı döner. Elektrikli fan dönmez. Aynı kasa 4.0 motor alınabilir. Dertsiz tasasız 4.0 kare kasada kullanılan motor galiba, v8 in zevkini vermez ki termostatı iptal edersem kaloriferin ısıtması sorun olmaz mı ? Civalı fan aktif iken kaput açık gaza bas motor sanki dizel kamyonet gibi. Arazi ile işi yok, hatta şehir içinde dönüşlerde kasmasın diye 4 çeker bile iptal edilebilir diye düşündüm, tatlı olurdu ama arkadan itiş tecrübem yok biyere patlarım ben onunla. Dogan Arsiray yazdı: harici sogutucu vardir zaten. o tip amerikan motorlari ekmek firini gibi isi uretir. Bakımları düzgün yapıldığında, ön ızgaraya sis lambası vs takılmadığı sürece hararetin çok yüksek olacağını sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Şubat 2020 Paylaş 8 Şubat 2020 Min 15 lira harcamadan satamazsın en iyisine ömründe bidaha o kadar zevk aldığın bir arabada bulamazsın 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 8 Şubat 2020 Yazar Paylaş 8 Şubat 2020 Ali Gök yazdı: Min 15 lira harcamadan satamazsın en iyisine ömründe bidaha o kadar zevk aldığın bir arabada bulamazsın Bi yerden gelirken bi yerden gidiyor yani o paralara offroad yapmamış orjinal bi araç bulamam değil mi ? Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Şubat 2020 Paylaş 8 Şubat 2020 Bulursun . Pazarlık payı çok olan araba çol fazla Fiyatları yalan coğunun lakin normal araba gibi düşünme . En düzgününü lifte al 6 7 lira masrafı vardır Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 9 Şubat 2020 Yazar Paylaş 9 Şubat 2020 Ali Gök yazdı: Bulursun . Pazarlık payı çok olan araba çol fazla Fiyatları yalan coğunun lakin normal araba gibi düşünme . En düzgününü lifte al 6 7 lira masrafı vardır Onu şuanki arabamda tecrübe ettim, alışığım masraflı arabaya. Çok zor satıldığı için yüksek miktarda pazarlık yapıyorlar değil mi ? Peki eski direksiyonla yeni direksiyonlu olan modellerin ne farkı var model yılı haricinde ? Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Şubat 2020 Paylaş 9 Şubat 2020 Ebrar Tüfek yazdı: Onu şuanki arabamda tecrübe ettim, alışığım masraflı arabaya. Çok zor satıldığı için yüksek miktarda pazarlık yapıyorlar değil mi ? Peki eski direksiyonla yeni direksiyonlu olan modellerin ne farkı var model yılı haricinde ? 96 ve üzeri al içi ve dışı makyajlı eski tip 93-95 arasını kimse ilk etapta almak istemiyor çok zor satıldığından değilde satılmıycak fiyat yazıp uzun müddet bekliyorlar En az %50 si arızasından bıkıp ilana koyunca uyguna veriyor masrafa bütçe varsa al bin seversin lakin 10 lira fazla ver düzgününü al bu arada amcana çok net diyorum güvenme ustalık konusunda bu arabada amerikanın dilinden amerikan ustası anlar herşeyini amcan yapamaz ona göre hesapla. Gruplarda ve internette üye olur uyguna parça alırsın çok pahalı değil hatta watsap grubuna katıl zj türkiyenin. Orda 1 haftafa bütün arıza masraf be çıkarabilşr anlarsın zaten ona göre karar verirsin Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 9 Şubat 2020 Paylaş 9 Şubat 2020 bence makyajsızının içi daha sağlam ve güzel. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 9 Şubat 2020 Paylaş 9 Şubat 2020 Binmek için değilde başına bela etmek için bir araba arıyorsun gibi, madem ZJ alacaksın 5.9 al bari.. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 9 Şubat 2020 Yazar Paylaş 9 Şubat 2020 Ali Gök yazdı: 96 ve üzeri al içi ve dışı makyajlı eski tip 93-95 arasını kimse ilk etapta almak istemiyor çok zor satıldığından değilde satılmıycak fiyat yazıp uzun müddet bekliyorlar En az %50 si arızasından bıkıp ilana koyunca uyguna veriyor masrafa bütçe varsa al bin seversin lakin 10 lira fazla ver düzgününü al bu arada amcana çok net diyorum güvenme ustalık konusunda bu arabada amerikanın dilinden amerikan ustası anlar herşeyini amcan yapamaz ona göre hesapla. Gruplarda ve internette üye olur uyguna parça alırsın çok pahalı değil hatta watsap grubuna katıl zj türkiyenin. Orda 1 haftafa bütün arıza masraf be çıkarabilşr anlarsın zaten ona göre karar verirsin 97 çekme belgeliler 40 binden başlıyor amcam mekanik işlerini yapıyor da elektronik sorunlar sıkıntı tabi. Beyinci var tanıdık, büyük bi yer ona da soracağım gc yapıyormusun diye. İnstagramda grand cherokee jeep sayfasına mesaj attım bu arabalar nedir ne değildir diye. Pazartesi beni ara yazdı sadece numara falan yok. Jeep sahibi değilken whatsapp gruplarına alırlarmı ki beni. Emre Öğüt yazdı: Binmek için değilde başına bela etmek için bir araba arıyorsun gibi, madem ZJ alacaksın 5.9 al bari.. 5.9 un ölüsü 60 liradan başlıyor. 60 bin para yatırcak bütçem olsa 50 ye eli yüzü düzgün 5.2 alıp 10 bini bankada saklarım masraf için Dogan Arsiray yazdı: bence makyajsızının içi daha sağlam ve güzel. Makyajsız direksiyon çirkin bayaa. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Şubat 2020 Paylaş 12 Şubat 2020 Muayene işini halledeyim komple düz boru yapayım diyorum . Bizimki minik V6 ama ilk marj bile yeterli seste Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 12 Şubat 2020 Yazar Paylaş 12 Şubat 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Muayene işini halledeyim komple düz boru yapayım diyorum . Bizimki minik V6 ama ilk marj bile yeterli seste 3.7 de Katalizörü iptal edince patırtı oluyormu gazı bırakınca, 4 silindir üzeri her makinayı severiz Yorum bağlantısı
Recommended Posts