İçeriğe Yönlendir

Fiesta - Kapı İçleri ve Torpido Kadife Kaplama

Ü.Emre Kartal

Recommended Posts

Ü.Emre Kartal

Merhabalar 2015 model fiestamın torpido ve kapı içlerini yapışkanlı kadife ile kaplamak için sipariş vermiştim. Bayadır elime geçmiş olmasına rağmen nasıl yapacağımı kestiremediğimden henüz yapamadım. Torpidoyu sökerek yapmayı planlıyorum fakat kapı içleri için nasıl kalıp alabilirim onu kestiremedim. Daha önce var mı aramızda yapan? Aslında hazır kalıplı satışını yapanlar var ama kime sorduysam fiesta için yoktu. O nedenle mecburen iş başa düştü.

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Selim Bilgin yazdı:

Nasıl bir ürün sipariş ettiniz?

Alpay Sumer yazdı:

nasil bir urun? Link veya urun gorseli eklermisiniz?

https://www.folyosepeti.com/yapiskanli-folyo-ucuz-kadife-siyah-45cmx1mt

Böyle bir ürün, yapışkanlı kadife folyo olarak geçiyor. Çok çeşitli fiyatlar var, bilindik marka olanı 2 katından fazlaydı bunu aldım.

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Alpay Sumer yazdı:

Kalitesi nasil?

İnceligi vs?

İnce bir ürün, dolgulu değil. Ses açısından fayda sağlayacağını düşünmüyorum, sadece görsellik katar. Kalınları mevcuttur muhtemelen, orjinal olarakta torpido içinde alt kısımda var o da kalın. Ancak kıvrımlı kısımlar fazla olduğu için kaplamada sıkıntı yapabilir.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ü.Emre Kartal yazdı:

fakat kapı içleri için nasıl kalıp alabilirim onu kestiremedim.

kapı içine düz kağıt sokuşturun parmakla köşelerden bastırın, iz çıksın kağıda. kağıdın aldığı formda makasla kesin, biraz deneme yanılma ile kalıp çıkar.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Çağlar Bayur yazdı:

kapı içine düz kağıt sokuşturun parmakla köşelerden bastırın, iz çıksın kağıda. kağıdın aldığı formda makasla kesin, biraz deneme yanılma ile kalıp çıkar.

Bende düşündüm bunu, torpidoyu yapabildim sadece bugün o bile çok zorladı. Folyo anında kıvrılıyor, yapıştırırken ufak ufak yapışıklık olduğunda dalgalanma yapıyor hemen. Torpidoda kilit tarafını tek parça yapamadım, üç parçalı oldu sırf bu nedenden. Kapıları havanın güzel olduğu bir gün yaparım muhtemelen, baya zorlayacak gibi.

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Kapı ceplerinin içine yapmıştım. Çok düzgün olmamıştı ama artık eşya koyabiliyordum. Sesi kesmişti, lazım olanda oydu zaten.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Premium luk katar güzel olur. Mercedes vari iyi olur

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Bende düşündüm bunu, torpidoyu yapabildim sadece bugün

Görelim.
Yorum bağlantısı
Serkan Aktay

Fisfis ile ıslatarak yapın. İçindeki suyu ve havayı ragle ile alın. İslatinca birşey olmaz korkmayın. Suyu bol kullanın.

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Mehmet Ozyurek yazdı:

Görelim.

Bugün ilk fırsatta :)

Serkan Aktay yazdı:

Fisfis ile ıslatarak yapın. İçindeki suyu ve havayı ragle ile alın. İslatinca birşey olmaz korkmayın. Suyu bol kullanın.

Islatmaya gelecek gibi değil, yapışkanları biraz nazik. Tekrar yapıştırıldığında bile açılabiliyor, ısıtma yaptım ama ona rağmen çok iyi gelmedi.

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ü.Emre Kartal yazdı:

Bugün ilk fırsatta :)

Islatmaya gelecek gibi değil, yapışkanları biraz nazik. Tekrar yapıştırıldığında bile açılabiliyor, ısıtma yaptım ama ona rağmen çok iyi gelmedi.

Buhar verme imkanınız var ise onu deneyin, buharlı ütü olabilir. Buhar ısıtıcı gibi çekme yaptırmaz aksine rahatlatır.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ü.Emre Kartal yazdı:

Torpidoda kilit tarafını tek parça yapamadım

tek parça olmaz parçalı yapıp üst üste bindireceksiniz.

Sinan Akgöl yazdı:

Buhar verme imkanınız var ise onu deneyin, buharlı ütü olabilir. Buhar ısıtıcı gibi çekme yaptırmaz aksine rahatlatır.

yok bunlar tyüylü tüylü, ince 3M gibi ısıtmaya gelmiyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Çağlar Bayur yazdı:

tek parça olmaz parçalı yapıp üst üste bindireceksiniz.

yok bunlar tyüylü tüylü, ince 3M gibi ısıtmaya gelmiyor

O zaman uygulaması zor ürün dediğin gibi tek parça olmaz abi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...