Gökhan Aksu 11 Şubat 2020 Paylaş 11 Şubat 2020 Her bijonu öncelikle lokma ile 5-6 tur el ile takıp tabanca ile sıksalar sorun olmaz.Ama direk tabancanın ucuna bijonu takıp birden yüklenince diş kapma riski daha fazla oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Bugün yazlıkları taktırdım. Lastikçi tabanca ile sıktı. Üstünde max: 660nm yazıyordu. Kaça ayarlı bu dedim. Full abi dedi kışlıkları da o takmıştı 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bugün yazlıkları taktırdım. Lastikçi tabanca ile sıktı. Üstünde max: 660nm yazıyordu. Kaça ayarlı bu dedim. Full abi dedi kışlıkları da o takmıştı Çok yüksek değil mi, 1 m çubukta 66kg. Normal insan elle açamaz. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Evren Erakçora yazdı: Çok yüksek değil mi, 1 m çubukta 66kg. Normal insan elle açamaz. Adamın tabanca gerçekte o kuvveti veriyor mu bilmiyorum. Olması gereken 103nm. İşe gidince benim rotçuda tork anahtarı var düzelttirecem Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Evren Erakçora yazdı: Çok yüksek değil mi, 1 m çubukta 66kg. Normal insan elle açamaz. yolda kalınca sökülmüyor zaten lastik Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Konu bijon neden sıyrılır ben arabanın bijon anahtarını sıyırdım [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 lastikçiye tork anahtarı sorunca küfür olarak algılayıp içinden yardırıyor. bırak lastiği motor toplarken bile tork anahtarı kullanmayan usta çok. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Haluk Şentürk yazdı: lastikçiye tork anahtarı sorunca küfür olarak algılayıp içinden yardırıyor. bırak lastiği motor toplarken bile tork anahtarı kullanmayan usta çok. benim lastikçi "dayanmaz o" dedi. neyde kullanıyorsa artık 1 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 2 Nisan 2021 Paylaş 2 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: benim lastikçi "dayanmaz o" dedi. neyde kullanıyorsa artık O kadar sıkarsa dayanmaz tabi. Metin Akbal yazdı: Konu bijon neden sıyrılır ben arabanın bijon anahtarını sıyırdım Hah işte ustalık bu. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 benim lastikçi "dayanmaz o" dedi. neyde kullanıyorsa artık [emoji4] Çekici kamyon otobüs tekeri falan söküyor herhalde. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Metin Akbal yazdı: Konu bijon neden sıyrılır ben arabanın bijon anahtarını sıyırdım L tip olanlardan bükmüslügüm var😬 Ben vida gevsedi sandim. aracin sahibine La buna neoldu demeye kalmadan ucuz et yahni iliskisi oldugunu ögrendim.. Heryerden set vs almamak lazım. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Metin Akbal yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: benim lastikçi "dayanmaz o" dedi. neyde kullanıyorsa artık Çekici kamyon otobüs tekeri falan söküyor herhalde. Yok. Bağcılar esnafı ben sıkayım yolda çıkmasın da dedi 3 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yok. Bağcılar esnafı ben sıkayım yolda çıkmasın da dedi Şirketin egea aracı lastikçiden çıktıktan yaklaşık 200 metre sonra sağ arka lastik yalpalamaya başlamıştı. Sol ön için ise porya değiştirmek zorunda kalmıştık. Sağ arkayı sıkmamışlar, kendi geçşemiş, sol önü öyle bir sıkmışlar ki bir daha sökülemedi bijonlar 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts