Emre Şimşek 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Metin Akbal yazdı: Hocanin dedigini yap yaptigini yapma Good Year da ayni Michelin gibi yanaklari catlama yapiyir erken erken ve performansini erken kaybediyor. Falken uygun ama ilk sezonunda sertlesmeye basliyor. Linkini attığım lastiği alıyorum bak hoca 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: Ses yok. Tecrübe edildi.. Bf goodrich urban terrain serisi. Ömürlük lastik. 4 mevsim Abi sen diyorsan bir şeyi öylesine söylemezsin. Sağlam lastiğe benziyor gerçekten ama babam ne der bilmiyorum bi göstereyim. Tabi bir de ölçü sorunu var. 65 yanak bulabildim acaba avensiste nasıl durur.. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Furkan Avcı yazdı: benim ebat bayağı büyük, fiyat farkı çok olabilir. Ama continental almayacağım için aldım. Deneyip göreceğiz. Pişman olmazsınız. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Linkini attığım lastiği alıyorum bak hocaCok paraymis ya. Alternatif ebat yokmu Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Düz yolda giderken yarılıyormuş Hankook https://www.sikayetvar.com/hankook-lastikleri/1-aylik-hankook-lastikleri-duz-yolda-yarildi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 SUV lastiği olarak geçiyor. Toplam 18 ebat arasından binek için uygun olan 215/55 R17 ebat yok. [emoji848] Bildiğin karakteri aşağılanarak yumuşatılmış şehirli off road lastiği bu. 225 50 17? Çok yumuşak lastik. Bugünlük 35km test sonucu izlenim. Otomobil için uygun ölçüde işe yarar. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Servet Aydın yazdı: 225 50 17? Çok yumuşak lastik. Bugünlük 35km test sonucu izlenim. Otomobil için uygun ölçüde işe yarar. Doğrudur. Uygun ebat yok onu diyorum. https://www.bfgoodrich.com.tr/auto/tyres/urban-terrain 65 yanak olarak da %3 max değişim yüzdesi farkını aşıyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mayıs 2020 Paylaş 12 Mayıs 2020 Bende şu anda %6 fark var [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Son durum nedir lastiklerde @Emre Şimşek bulundu mu aranılan kan? Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Koray Demir yazdı: Son durum nedir lastiklerde @Emre Şimşek bulundu mu aranılan kan? Babamın bulunduğu ilçede lastikçileri biraz kısıtlı. Bi tane tanıdık Goodyear bayii imiş orayla bir görüşülecek ama Goodyear olursa Efficient Grip Performance olur. Yoksa Petlas Velox Sport 741 miydi neydi (insan buna bari Türkçe isim koyar) o olacak galiba.. Bu arada bir tane bayi bizi 800₺’ye 2019 Michelin Primacy 3 vereceğiz diyerek bayağı oyaladı ama ellerinde kalmamış meğer. Yeni siparişi 975 liraya çıkmasa onu alacaktık.. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Düz yolda giderken yarılıyormuş Hankook https://www.sikayetvar.com/hankook-lastikleri/1-aylik-hankook-lastikleri-duz-yolda-yarildi 6 senedir transporterin altında hankok lar var dag taş bayır kullanılmıs lastık yarılmadı bende yarıldıysa da ya aracına uygun ebat degıldır yada bir yere kestırmısdır o sekıl dikine yardırmak cok zor 15 Mayıs 2020 tarihinde Erkan Işık tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 6 senedir transporterin altında hankok lar var dag taş bayır kullanılmıs lastık yarılmadı bende yarıldıysa da ya aracına uygun ebat degıldır yada bir yere kestırmısdır o sekıl dikine yardırmak cok zor Bende aynisini dusunuyorum. Sikayetteki lastik balon yapmis gibi geldi. Ki genel yoruma bakmak lazim tek tuk cikabilir sikayet. Herkesi memnun etmek te zor 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Sabah gittiğimiz tanıdık Lassa bayii çıktı ve Driveways'i bize 800'e itele.. öhöm satmaya çalışınca oradan ayrılmak zorunda kaldık. Hankook benim de kafama yatmıştı eğer Erkan abinin şu mesajı o zaman yazılmış olsaydı şimdiye aldırmıştım Şimdi başa döndük. Kayseri'de bir arkadaşım GoodYear bayi ama oraya gitmek için Yahyalı'dan 100 km yol alması gerekecek. Onun verdiği fiyatlar fena değildi. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2020 Sabah gittiğimiz tanıdık Lassa bayii çıktı ve Driveways'i bize 800'e itele.. öhöm satmaya çalışınca oradan ayrılmak zorunda kaldık. Hankook benim de kafama yatmıştı eğer Erkan abinin şu mesajı o zaman yazılmış olsaydı şimdiye aldırmıştım [emoji4] Şimdi başa döndük. Kayseri'de bir arkadaşım GoodYear bayi ama oraya gitmek için Yahyalı'dan 100 km yol alması gerekecek. Onun verdiği fiyatlar fena değildi.Tanesi mı 800? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Bana en sesiz lastik lazım. Ne var piyasada 175 65 r14 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2020 Bana en sesiz lastik lazım. Ne var piyasada 175 65 r14Michelin Enerji Saver var ama pahalı. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Ali Darbaz yazdı: Bana en sesiz lastik lazım. Ne var piyasada 175 65 r14 Nokian almıştım başka ölçü, çok sessizdi, bak istersen. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Evren Erakçora yazdı: Ali Darbaz yazdı: Bana en sesiz lastik lazım. Ne var piyasada 175 65 r14 Michelin Enerji Saver var ama pahalı. Hem pahalı hemde nokian kadar sesiz değil. 68 db gösteriyor. Arabada olan lastikler, pt535 ve sn832. diğer iki lastik as210 ve nokian ise almayı düşündüklerim. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Ben dün taktım Nokian ları, ilk anda gerçekten sessiz ama kışlık nokianları çıkardım tam bilemedim, kullandıkça yazarım Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Ben dün taktım Nokian ları, ilk anda gerçekten sessiz ama kışlık nokianları çıkardım tam bilemedim, kullandıkça yazarımSessiz ve yumusak. Ben yazliga gectigimde baktim konfor hala ayni [emoji16] Kislik gibi tatli bir sekmesi var Nokian in. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Metin Akbal yazdı: Sessiz ve yumusak. Ben yazliga gectigimde baktim konfor hala ayni Kislik gibi tatli bir sekmesi var Nokian in. Nokian'ı ilk taktığımda motor sesi duymaya başladım. Bir an motora ne oldu da sesi arttı derken jeton düştü. Lastik sesi azalınca motor sesini duymaya başlamıştım. 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Mahmut Yıldız yazdı: Nokian'ı ilk taktığımda motor sesi duymaya başladım. Bir an motora ne oldu da sesi arttı derken jeton düştü. Lastik sesi azalınca motor sesini duymaya başlamıştım. Aynısı bana da oldu dün, conti aldım yeni, eski pirelliler sertleşmişti epeyce. Arabaya binince müthiş bir sessizlik bekliyordum, motor sesi kulağımı tırmalayıp duruyor. Anlam verememiştim. Sizin yorumunuzu görünce bende de jeton düştü ? 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2020 Ali Darbaz yazdı: Hem pahalı hemde nokian kadar sesiz değil. 68 db gösteriyor. Arabada olan lastikler, pt535 ve sn832. diğer iki lastik as210 ve nokian ise almayı düşündüklerim. Etikete bakma sen, michelin yağ gibi gidiyor yolda 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Ali Darbaz yazdı: Hem pahalı hemde nokian kadar sesiz değil. 68 db gösteriyor. Arabada olan lastikler, pt535 ve sn832. diğer iki lastik as210 ve nokian ise almayı düşündüklerim. Ali bey Falken Sincera alın bence. Etiket değerlerinde gerçek sürüşte yanılsama oluyor. Conti 71 Goodyear 67 db. Kullanımda Contiler daha sessiz geldi nedense. Halbuki akustik olarak 3dB lik fark, 2 katı gürültü veya diğer deyişle lastikten kaynaklı sesin yarı yarıya azalması demek. Bir de lastik ebatlarına göre ses seviyesi değişiklik gösterebiliyor. Bu yüzden etiket desibel değerleri yerinde daha çok ADAC ın yaptığı testleri referans alıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 Mayıs 2020 Paylaş 15 Mayıs 2020 Metin Akbal yazdı: Bende aynisini dusunuyorum. Sikayetteki lastik balon yapmis gibi geldi. Ki genel yoruma bakmak lazim tek tuk cikabilir sikayet. Herkesi memnun etmek te zor Çok çok iyi bir lastik mi yoksa bütçe dostu f/p lastiği mi bu Hankooklar? Bi de özelden gönderdiniz galiba yukarıda yazmamışsınız hangi modelini tavsiye etmiştiniz? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts