İçeriğe Yönlendir

Honda CR-V mi HR-V mi ve Neden?

Fatih Evcin

Honda CR-V mi HR-V mi neden?  

32 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Fatih Evcin

Evet arkadaşlar

Hondanın Suv sınıfı iki aracı arasında seçim yapmanız gerekse hangisini seçerdiniz?

Honda CR-V mi HR-V mi ve neden?

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Crv. Hrv jazz platformunun yukseltilmis hali arka koltuk ticari gibi dik ve rahatsiz. Crv direk. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İkisi aynı marka ama alt yapıdan tut konfora kadar hiçbir bağı yok. Beklenti nedir ve bütçe?

Başka kriterler de lazım. Beklenti, bütçe falan.

Aklın sorusu bir
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Mahmut Yıldız yazdı:

Başka kriterler de lazım. Beklenti, bütçe falan.

:) biliyorum abi şu demek çok kolay değil ama zor olan bir soru bu 2 şıklı :) 

Servet Aydın yazdı:

İkisi aynı marka ama alt yapıdan tut konfora kadar hiçbir bağı yok. Beklenti nedir ve bütçe?

Aklın sorusu bir

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

crv şanzıman olarak da görüntü olarak daha daha iyi gibi :) 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Hereve yi sevmedim ben cvt bana uygun bir şanzıman değil. 4 çeker demeye şahit olayım dedim olamadım, çekmedi 4, sattım ben de. Hondadan soğumak için güzel seçenek.

Yorum bağlantısı
Hasan Semerci

11 yıllık honda crv kullanıcısı olark CR-V.. hrv cvt şanzuman ve biraz sorunlu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Recep Demirci

CR-V daha prestijli ve piyasada daha seçkin bir araç. CR-V bir ara düşündüm ama 2.0 motor MTV beni geri itti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Recep Selim Kaya yazdı:

Kaç model bu araçlar?

2000-2004

Köksal Yılmaz yazdı:

Hereve yi sevmedim ben cvt bana uygun bir şanzıman değil. 4 çeker demeye şahit olayım dedim olamadım, çekmedi 4, sattım ben de. Hondadan soğumak için güzel seçenek.

HRV mi vardı abi?

Hasan Semerci yazdı:

11 yıllık honda crv kullanıcısı olark CR-V.. hrv cvt şanzuman ve biraz sorunlu. 

kafamda da Crv biraz daha ağır basıyor.

Recep Demirci yazdı:

CR-V daha prestijli ve piyasada daha seçkin bir araç. CR-V bir ara düşündüm ama 2.0 motor MTV beni geri itti.

model düşük olduğu için mtv çok çıkacağını sanmıyorum.

Mahmut Yıldız yazdı:

kesinlikle. :) 

Tufan Caliskan yazdı:

Otomatikte tork kovertörlüsü hangisi ise o :) 

CR-V mi yani

Sinan Akgöl yazdı:

Crv. Hrv jazz platformunun yukseltilmis hali arka koltuk ticari gibi dik ve rahatsiz. Crv direk. 

Cr-v daha bi şık zaten demi

Yorum bağlantısı
Mert Üçkaleler
(düzenlendi)

Eniştemde var Hrv 2004 model ilk sahibi 306 bin km.de. Rutin bakım harici açtığı bir sıkıntı olmadı

tarihinde Mert Üçkaleler tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Demir

2001 crv iyidir. 147 bg b20 motoru sağlamdır. Dikkat edilecek 3 noktası var, araç lifte alınacak ve yere indirilecek. Amortisörler sıkışmaz ise tamam, direksiyon tam sağ veya sola çevrilip hızlıca kalkış yapılacak, arkada alttan vuruntu duyulmamalı ( hidrolix haldex kavrama ) ve son olarak rölantide dalgalanma ve yumuşak gaza basıp hızlanma ve yavaşlama. Durma anında rölanti stabil kalmalı ( elektronik distribütör ). Bunlar normal ise boyasına kılına tüyüne bakmadan alın keyfini sürün.

tüketim, şehir içinde extrem trafik olursa 12litre lpg olacaktır, normal trafik ile 8-9 litre lpg. Şehir dışı 90 km ile 7-8 litre lpg tüketimi olacak.

Servet Aydın tarafından zamanında yazılmıştır :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Temiz b20 olsa da alsak. Çıtır yükseltme ve lastik.

dib basıp turbo..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Elma mı iyidir limon mu olmuş? İkisi de migrostan :)

Son fiyatlar ile CRV alınamaz bir hale gelmiş durumda. Sadece ÖTV avantajlı alabilenler alıyor. 5 yıl sonra ikinci eli olur.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Göktürk yazdı:

Elma mı iyidir limon mu olmuş?

elmayı dilimleyip üstüne limon sıkılır, pek severim nefis olur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...