İçeriğe Yönlendir

Honda CR-V mi HR-V mi ve Neden?

Fatih Evcin

Honda CR-V mi HR-V mi neden?  

32 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Erkan Işık
Fatih Evcin yazdı:

Evet arkadaşlar

Hondanın Suv sınıfı iki aracı arasında seçim yapmanız gerekse hangisini seçerdiniz?

Honda CR-V mi HR-V mi ve neden?

Crw kac model alacaksın otoatikmi manuel mı olacak hiç kullanıp surdunmu cevapları alabılırmıyım

Basdıgına göre yürümüyor arac motor bagırıyor icraat yok gidişde

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Sus Allahını seversen sus

vtecsiz turbosuz kullanmıştım bu motoru, o bile nefes kesicii o derece

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Crw kac model alacaksın otoatikmi manuel mı olacak hiç kullanıp surdunmu cevapları alabılırmıyım
Basdıgına göre yürümüyor arac motor bagırıyor icraat yok gidişde
2000-2004 arası bakıyorum.

Çağlar abi gibi elmayı dilimleyip üzerine limon sıkmayı demeyeceğim.
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Bu soruyu yaklaşık 8 yıl önce sormuştum. Araştırmalarım sonucunda hrv'de şanzıman problemi vardı ve Crv daha sağlam kalmıştı. Günümüzde bu farktan ötürü ikisi arasından kesinlikle Crv daha iyi kondüsyondadır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Fatih Evcin yazdı:

Evet arkadaşlar

Hondanın Suv sınıfı iki aracı arasında seçim yapmanız gerekse hangisini seçerdiniz?

Honda CR-V mi HR-V mi ve neden?

Allah böyle bir duruma düşürmesin :) 
Başka marka mı kalmadı ?

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

kesinlikle CR-V. Şu anda ailemizde 1.6 dizel manueli mevcut. İnanılmaz memnunuz. yakıtı olsun, rahatlığı olsun gerçekten çok iyi. Honda nın klasik sert plastik hastalığı dışında bir sorunu yok. HRV bir alt sınıf ve dar bir araç. aynı motora sahip dizelleri. bende 1.3 astra var manuel. 2000 km kadar 2 araba beraber yol yaptık aynı yollardan aynı şekilde gittik. 2000 km de benim araba 20 lira az  yaktı ve 1.3 sürmenin sıkıntılarına değmez bile.  3. viteste bile kafa atmaya pati atmaya çalışıyor. motor 120 beygir yola bunu çok iyi aktarıyor. aktarma organlarındaki güç kaybı çok düşük.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Alper Şenses
(düzenlendi)

Merhabalar,  uzun zamandır ikinci el arayışındayım çok alış-satış tecrübem olmadı ve gözüme 2008-2012 arası cr-v'lar takıldı otomatik 2.0i exe. bana yakın yerlerde gözüm pek kesmedi. Ankaraya geleceğim 4-5 gün sonra bakabilecegim birkaç araç buldum. @Servet Aydın abimin ve sizlerin tecrübe ve bilgisine dayanarak dikkat edeceğim noktaları öğrenebilirsem çok memnun kalacağım.

tarihinde Alper Şenses tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

8 sonrası kasa için teknik bilgim yok. Motor aynı ama alt yapı sanırım baştan aşağı değişti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alper Şenses
Servet Aydın yazdı:

8 sonrası kasa için teknik bilgim yok. Motor aynı ama alt yapı sanırım baştan aşağı değişti.

Teşekkür ederim Servet bey, sadece performans yönünden fedakarlık gerektiren bir motor olacak ama sorunsuz yönünde tavsiyeler aldım 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...