İçeriğe Yönlendir

"Americano" Stratus V6

Talha Bilgi

Recommended Posts

Doğan Arşiray

e tamam işte, LPG açılınca benzin pompasının enerjisini kesen bir röle koymuşlarsa ve o röle kısadevre oluduysa...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Aracımı bugün teslim aldım 
Benzin pompası tamam test ettik, elektrik panosu oksitlenmiş bayağı, söktük temizledik eksik ve düşük takılmış sigortalar yenilendi. Sorunlar halloldu şükür Tekrar yollardayız.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Talha Bilgi yazdı:

Aracımı bugün teslim aldım 
Benzin pompası tamam test ettik, elektrik panosu oksitlenmiş bayağı, söktük temizledik eksik ve düşük takılmış sigortalar yenilendi. Sorunlar halloldu şükür Tekrar yollardayız.

Sigorta kutusundaki boş yerleri doldurmak da doğru değildir.. Bu sebeple yeni bir sorun çıkarsa ilk buna bakın. Fazladan takılanları sökün. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Mehmet Ozyurek yazdı:

Sigorta kutusundaki boş yerleri doldurmak da doğru değildir.. Bu sebeple yeni bir sorun çıkarsa ilk buna bakın. Fazladan takılanları sökün. 

Ben şöyle yaptım abi, Facebook grubunda aracı problemsiz olan bir usta’dan aracının sigorta panellerinin fotoğraflarını rica ettim ona göre kendiminkini yeniledim. tekrar sorun olursa Dediğinizde aklımda olsun. Teşekkür ederim 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Talha Bilgi yazdı:

Ben şöyle yaptım abi, Facebook grubunda aracı problemsiz olan bir usta’dan aracının sigorta panellerinin fotoğraflarını rica ettim ona göre kendiminkini yeniledim. tekrar sorun olursa Dediğinizde aklımda olsun. Teşekkür ederim 

Donanım aynı ise taktik güzel.. 

Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Mehmet Ozyurek yazdı:

Donanım aynı ise taktik güzel.. 

Aynı evet abi zaten bunlarda farklı donanım seçeneği pek çeşitlilik yok genelde aynı donanım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Faruk Karataş
Talha Bilgi yazdı:

Teşekkür ediyorum abi, evet keyifli bir araç bu arada yabancı forumlarda motor sesini keyifli hale getirmek için hava filtresinde yer alan bir kapağı çıkartmayı tavsiye etmişler. Olumsuz bir etkiside olmuyormuş. Onu da yaptım daha zevkli oldu ama insana gaza bas dürtüsü çok veriyor araç 🙂

Alıntı telefondan bakınca tam göremedim o çerçeve hazır satılıyor ve banada oto teypçi buldu. Biraz trim sesi yapıyor ama onada bir yol bulacağım teşekkür ediyorum 

Merhaba,

Motor sesi için hava filtresinin hangi kapağını çıkarttınız? Bende deneyeyim istiyorum. Şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Faruk Karataş yazdı:

Merhaba,

Motor sesi için hava filtresinin hangi kapağını çıkarttınız? Bende deneyeyim istiyorum. Şimdiden teşekkürler

Hava filtre kabını söküyorsunuz akabinde altında far tarafında olacak şekilde bir ördek ağzı yada uzunlamasına olan bir aparat var o sökülebiliyor. O nu sökerseniz ses biraz daha tatlı bir homurdanmaya dönüşüyor lakin eğer olduğunuz yer tozlu ise oradan hava filtresine toz bir miktar daha fazla gelir haberiniz olsun. 

Yorum bağlantısı
Faruk Karataş
Talha Bilgi yazdı:

Hava filtre kabını söküyorsunuz akabinde altında far tarafında olacak şekilde bir ördek ağzı yada uzunlamasına olan bir aparat var o sökülebiliyor. O nu sökerseniz ses biraz daha tatlı bir homurdanmaya dönüşüyor lakin eğer olduğunuz yer tozlu ise oradan hava filtresine toz bir miktar daha fazla gelir haberiniz olsun. 

Bilgi için teşekkürler, takibe devam:)

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Talha Bilgi
(düzenlendi)

Aracı sattım Cuma günü. Konya'da yordu biraz eksiklerini halledip verdim geçtim... :)

Lakin ;

Araç 120 km sonra yolda bırakmış yeni sahibini, aradı bende aracımın arkasında durmak durumundaydım geri konyaya çekici ile getirtip kontrolleri yaptığımızda radyatör patlatmış sipariş verdik Ankara'dan gelip takılacak. Göndereceğiz bakalım. 

tarihinde Talha Bilgi tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Amerikanlarda oluyor bu olay malesef. Benim jeep kj'de 2 sefer sanırım radyatör değişmiştim patlamadan ötürü..

Aracın arkasında durman iyi olmuş bravo

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı

liberty de bende radyatör değiştirmiştim. jeep gruplarındada devamlı insanlar değişiyorlar 

orjinali çok pahalı yan sanayileride kaliteli değil sanırım yeterince çabuk eskiyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Ali Gök yazdı:

liberty de bende radyatör değiştirmiştim. jeep gruplarındada devamlı insanlar değişiyorlar 

orjinali çok pahalı yan sanayileride kaliteli değil sanırım yeterince çabuk eskiyor

Yan sanayi taktım ilk, kale idi sanırım, 2 ayda patladı. Sonra 2 misli fiyata oem olanı aldım da kurtulmuştum..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
Ali Gök yazdı:

Ankara Oto Mopardan aldım 900 TL inşallah sorun çıkarmaz tekrar... 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Hayırlısı olsun. Profil fotosundaki Yıldız nedir. Bir yıldız mı doğuyor :D

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Engin Deniz
Önder Özcan yazdı:

Yıldızclubtr olacaz yakında 😁

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
(düzenlendi)
Önder Özcan yazdı:

Kafaya tekrar w124 koymuştum çünkü daha önceden bir çok defa sahip olmuştum .

Allah nasip etti dün bir w124 e200 aldım üstad... Boyada inşallah yakında konusunu açacağım . :)

• Beğen 7
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Talha Bilgi yazdı:

Allah nasip etti dün bir w124 e200 aldım üstad... Boyada inşallah yakında konusunu açacağım . :)

Hayırlı olsun :) kaça aldınız kaç model km ne bende ilana koydum da yüksek kalıyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Hayırlı olsun. Güzel tercih 

Renk kırmızı mı :)

Talha Bilgi yazdı:

W124  yazınca bildirim mi geldi :D

Mustafa Tüfekçi yazdı:

Hayırlı olsun :) kaça aldınız kaç model km ne bende ilana koydum da yüksek kalıyor

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
(düzenlendi)
Mustafa Tüfekçi yazdı:

1993 makyajlı e200 500 bini geçkin motoru ama performansı hoşuma gitti benim tanıdığım ustama yaptırmış bakımlarını hep o ustamda tavsiye edince aldım 40.000 TL teşekkür ederim.

Önder Özcan yazdı:

Hayırlı olsun. Güzel tercih 

Renk kırmızı mı :)

W124  yazınca bildirim mi geldi :D

mor renk abi teşekkür ederim

Mustafa Tüfekçi yazdı:

Ama sizin aracı biliyorum , Maşallah sınıf bir araç ... :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

sizde daha öncede mi mor renk bir mercedes vardı ? 

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...