Fikri Keleş 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Merhaba aşağıdaki ilandaki araca talip olduk,tanıdıktan. 287 binde,motor yeni yapılmış daha rodaşda, eksiklikler;akslarsa ses var,bagaj bi yerden su alıyor,ilk marşta ve stop ederken sallama yapıyor?kullanmadım ama vites geçişlerinde de durduğu yerde hafif sallıyor?? 35 e verecek sizce alınır mı?? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-mondeo-2.0-tdi-ghia-otomatik-774362200/detay Yorum bağlantısı
Selim Kaya 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Bu araç Ghia ise, ön ve arka tampon değişmiş, farlar halojen takılmış, far yıkamalar görünmüyor. Var ise tamponda delik açınca kullanılabilir mi? Eğer değişeni yok ise bu araç trend donanım. Hız sabitleyici var mı? Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 Mart 2020 Yazar Paylaş 1 Mart 2020 hız sabitleyiciden emin değilim,far yağmur senseru var?çamurluk ve kaput değişmiş Yorum bağlantısı
Selim Kaya 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Hız sabitleyici varsa Trend X niyetine değerlendirilir. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 Mart 2020 Yazar Paylaş 1 Mart 2020 2005 lerin çoğunda far yıkama yok gibi Yorum bağlantısı
Selim Kaya 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Ghia Dizel ‘de standart. Olmayanda tampon değişmiştir. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 Mart 2020 Yazar Paylaş 1 Mart 2020 Recep Selim Kaya yazdı: Ghia Dizel ‘de standart. Olmayanda tampon değişmiştir. bilemedim, diğer sıkıntılar çok baş ağrıtır mı Yorum bağlantısı
Selim Kaya 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Tercih meselesi. Ghia ise, arka park sensörleri tampon çıtasında olmalı. Ön farlar mercekli xenon ve far yıkama olmalı. Biz de arıyoruz bu kasa Mondeo. Ön tamponda far yıkama yoksa ve farlar halojense atlıyoruz ilanı. Her malın bir alıcısı vardır mutlaka. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 Mart 2020 Yazar Paylaş 1 Mart 2020 Recep Selim Kaya yazdı: Tercih meselesi. Ghia ise, arka park sensörleri tampon çıtasında olmalı. Ön farlar mercekli xenon ve far yıkama olmalı. Biz de arıyoruz bu kasa Mondeo. Ön tamponda far yıkama yoksa ve farlar halojense atlıyoruz ilanı. Her malın bir alıcısı vardır mutlaka. Normalde bakmadığım sekment,tanidiktan diye baktık ama bu sallama durumu kafami karıştırıyor.yoksa far yikama ya da trend olması pek sorun değil.fiyat uygun gibi ama cozulemez yada cok bas ağrıtıyorsa sıkıntı Yorum bağlantısı
Selim Kaya 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Ghia olduğuna emin misiniz? Belki Trend donanımdır. Trend ‘de hız sabitleyici yok. Ayrımı buradan yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Linkteki araç arka sütundan vuruk gibi bi orantısızlık var bu durum sanırım bagajın su almasını açıklar. Gözle kontrolde bana ağır hasarlı gibi geldi iyice baktırmak lazım. Saydığınız sorunlarının hepsinin çözümü var ama saatli bomba çıkabilir. Yerinizde olsam başka araçlara bakardım. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 Mart 2020 Yazar Paylaş 1 Mart 2020 Recep Selim Kaya yazdı: Ghia olduğuna emin misiniz? Belki Trend donanımdır. Trend ‘de hız sabitleyici yok. Ayrımı buradan yapabilirsiniz. Sahibine yazdım bakalim ne diyecek Koray Demir yazdı: Linkteki araç arka sütundan vuruk gibi bi orantısızlık var bu durum sanırım bagajın su almasını açıklar. Gözle kontrolde bana ağır hasarlı gibi geldi iyice baktırmak lazım. Saydığınız sorunlarının hepsinin çözümü var ama saatli bomba çıkabilir. Yerinizde olsam başka araçlara bakardım. Riskli bir araba zaten karar vermek zor Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 Mart 2020 Yazar Paylaş 1 Mart 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: İlanı sil sil o derece % 80 olumsuz du,100 yaptınız teşekkürler o zaman bu konu açık kalsın,bana araba önerisinde bulunun lütfen, 50 60 bine kadar yolu var.temiz olsun,yeni birşeyler olsun,B yada c segment vark etmez. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 35 e zaten ancak bu kadar olur.daha iyisi olmaz. sallantı en basit şey. trend mi ghia mı onu bilemedik ama Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Bu araç sağ arkadan kazalı, çamurlukların bagaj kısımalrında eğimler farklı, depo kapağı düzgün durmuyor, kaputta ya da çamurluklarda da bir sıkıntı var. Ben olsam arkama bakmam kaçarım. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 Mart 2020 Yazar Paylaş 1 Mart 2020 Çağlar Bayur yazdı: 35 e zaten ancak bu kadar olur.daha iyisi olmaz. sallantı en basit şey. trend mi ghia mı onu bilemedik ama Ü.Emre Kartal yazdı: Bu araç sağ arkadan kazalı, çamurlukların bagaj kısımalrında eğimler farklı, depo kapağı düzgün durmuyor, kaputta ya da çamurluklarda da bir sıkıntı var. Ben olsam arkama bakmam kaçarım. Kaçtık zaten 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 alınır niye alınmasın? herşeyin fiyatı ona göre. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 Mart 2020 Yazar Paylaş 1 Mart 2020 Mehmet Göktürk yazdı: alınır niye alınmasın? herşeyin fiyatı ona göre. Alinması degil,sorunları çözmek zaman ve para demek o da elde olmayinca dostlara danışmak istiyor insan Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Recep Selim Kaya yazdı: Ghia ise, arka park sensörleri tampon çıtasında olm Her konuda ayrı birşey öğreniyorum bu forumda C Max dan sonra keşke focus yerine şunu aldandım dediğim bir kasa, böyle ayrıntıları bilmek önemli almadan önce 👍 Bu nasıl mesela, yazdıklarıniz doğru şekilde bunda. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2005-mondeo-2.0-tdci-ghia-sinif-temizlikte-796005185/detay Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Soru genel olarak 2005 Mondeo Ghia alınır mı ise? Cevap : Alınabilir Soru bu ilan olduğuna göre, ben 35 e de almazdım. Bir kere ilana arabanın içinden foto koyulmayan ilanları direk eliyorum ben. Bizim kaza yaptığımız Mondeo; 2005 TDCI Ghia idi ve xenon ve far yıkama vardı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Furkan Avcı yazdı: Soru genel olarak 2005 Mondeo Ghia alınır mı ise? Cevap : Alınabilir Soru bu ilan olduğuna göre, ben 35 e de almazdım. Bir kere ilana arabanın içinden foto koyulmayan ilanları direk eliyorum ben. Bizim kaza yaptığımız Mondeo; 2005 TDCI Ghia idi ve xenon ve far yıkama vardı bazen "bizim arabaya ilan versene" diye başkasından istiyorlar araç kilitli oluyor felan. bakmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 bu araçlar niyeyse çok kötü bakılmış oluyor. temiz denk geliyormu? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Her konuda ayrı birşey öğreniyorum bu forumda C Max dan sonra keşke focus yerine şunu aldandım dediğim bir kasa, böyle ayrıntıları bilmek önemli almadan önce 👍 Bu nasıl mesela, yazdıklarıniz doğru şekilde bunda. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2005-mondeo-2.0-tdci-ghia-sinif-temizlikte-796005185/detay turbo süper....... Dogan Arsiray yazdı: bu araçlar niyeyse çok kötü bakılmış oluyor. temiz denk geliyormu? hangi rakama olduğuna bağlı. şu anda piyasada kimse sorunsuz arabası varsa satmak istemiyor, istese de o rakamı klmse vermiyor Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Araç bakarken bu tarz ilanları direk pas geçiyorum ben. İnsan en azından aracın genel durumu ile ilgili biraz bilgi yazar. Bu arada araç ghia ise ve kazadan sonra orjinal toplanmamışsa ucuza kaçıp standart modelin parçaları kullanılmışsa yapılan diğer işlemlerdede ucuza kaçma yolunamı gidilmiştir diye şüphe oluşur bende açıkcası. Yorum bağlantısı
Recommended Posts