İçeriğe Yönlendir

2005 Mondeo Ghia Alınır mı?

Fikri Keleş

Recommended Posts

Fikri Keleş

Merhaba aşağıdaki ilandaki araca talip olduk,tanıdıktan.

287 binde,motor yeni yapılmış daha rodaşda,

eksiklikler;akslarsa ses var,bagaj bi yerden su alıyor,ilk marşta  ve stop ederken sallama yapıyor?kullanmadım ama vites geçişlerinde de durduğu yerde hafif sallıyor??

35 e verecek sizce alınır mı??

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-mondeo-2.0-tdi-ghia-otomatik-774362200/detay

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Bu araç Ghia ise, ön ve arka tampon değişmiş, farlar halojen takılmış, far yıkamalar görünmüyor. Var ise tamponda delik açınca kullanılabilir mi? Eğer değişeni yok ise bu araç trend donanım. Hız sabitleyici var mı? 

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

hız sabitleyiciden emin değilim,far yağmur senseru var?çamurluk ve kaput değişmiş

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş

2005 lerin çoğunda far yıkama yok gibi

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Recep Selim Kaya yazdı:

Ghia Dizel ‘de standart. Olmayanda tampon değişmiştir. 

bilemedim,

diğer sıkıntılar çok baş ağrıtır mı

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Tercih meselesi. Ghia ise, arka park sensörleri tampon çıtasında olmalı. Ön farlar mercekli xenon ve far yıkama olmalı. 

Biz de arıyoruz bu kasa Mondeo. Ön tamponda far yıkama yoksa ve farlar halojense atlıyoruz ilanı. Her malın bir alıcısı vardır mutlaka. 

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Recep Selim Kaya yazdı:

Tercih meselesi. Ghia ise, arka park sensörleri tampon çıtasında olmalı. Ön farlar mercekli xenon ve far yıkama olmalı. 

Biz de arıyoruz bu kasa Mondeo. Ön tamponda far yıkama yoksa ve farlar halojense atlıyoruz ilanı. Her malın bir alıcısı vardır mutlaka. 

Normalde bakmadığım sekment,tanidiktan diye baktık ama bu sallama durumu kafami karıştırıyor.yoksa far yikama ya da trend olması pek sorun değil.fiyat uygun gibi ama cozulemez yada cok bas ağrıtıyorsa sıkıntı 

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Ghia olduğuna emin misiniz? Belki Trend donanımdır. Trend ‘de hız sabitleyici yok. Ayrımı buradan yapabilirsiniz. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Linkteki araç arka sütundan vuruk gibi bi orantısızlık var bu durum sanırım bagajın su almasını açıklar. Gözle kontrolde bana ağır hasarlı gibi geldi iyice baktırmak lazım. Saydığınız sorunlarının hepsinin çözümü var ama saatli bomba çıkabilir. Yerinizde olsam başka araçlara bakardım.

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Recep Selim Kaya yazdı:

Ghia olduğuna emin misiniz? Belki Trend donanımdır. Trend ‘de hız sabitleyici yok. Ayrımı buradan yapabilirsiniz. 

Sahibine yazdım bakalim ne diyecek

Koray Demir yazdı:

Linkteki araç arka sütundan vuruk gibi bi orantısızlık var bu durum sanırım bagajın su almasını açıklar. Gözle kontrolde bana ağır hasarlı gibi geldi iyice baktırmak lazım. Saydığınız sorunlarının hepsinin çözümü var ama saatli bomba çıkabilir. Yerinizde olsam başka araçlara bakardım.

Riskli bir araba zaten karar vermek zor 

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Mustafa Tüfekçi yazdı:

İlanı sil sil o derece

% 80 olumsuz du,100 yaptınız teşekkürler :)

o zaman bu konu açık kalsın,bana araba  önerisinde bulunun lütfen, 50 60 bine kadar yolu var.temiz olsun,yeni birşeyler olsun,B yada c segment vark etmez.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

35 e zaten ancak bu kadar olur.daha iyisi olmaz. sallantı en basit şey. trend mi ghia mı onu bilemedik ama

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Bu araç sağ arkadan kazalı, çamurlukların bagaj kısımalrında eğimler farklı, depo kapağı düzgün durmuyor, kaputta ya da çamurluklarda da bir sıkıntı var. Ben olsam arkama bakmam kaçarım.

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Çağlar Bayur yazdı:

35 e zaten ancak bu kadar olur.daha iyisi olmaz. sallantı en basit şey. trend mi ghia mı onu bilemedik ama

Ü.Emre Kartal yazdı:

Bu araç sağ arkadan kazalı, çamurlukların bagaj kısımalrında eğimler farklı, depo kapağı düzgün durmuyor, kaputta ya da çamurluklarda da bir sıkıntı var. Ben olsam arkama bakmam kaçarım.

Kaçtık zaten

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
Mehmet Göktürk yazdı:

alınır niye alınmasın? herşeyin fiyatı ona göre.

Alinması degil,sorunları çözmek zaman ve para demek o da  elde olmayinca dostlara danışmak istiyor insan

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Recep Selim Kaya yazdı:

Ghia ise, arka park sensörleri tampon çıtasında olm

Her konuda ayrı birşey öğreniyorum bu forumda :) C Max dan sonra keşke focus yerine şunu aldandım dediğim bir kasa, böyle ayrıntıları bilmek önemli almadan önce 👍

Bu nasıl mesela, yazdıklarıniz doğru şekilde bunda.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2005-mondeo-2.0-tdci-ghia-sinif-temizlikte-796005185/detay

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Soru genel olarak 2005 Mondeo Ghia alınır mı ise? Cevap : Alınabilir 

Soru bu ilan olduğuna göre, ben 35 e de almazdım. Bir kere ilana arabanın içinden foto koyulmayan ilanları direk eliyorum ben.
Bizim kaza yaptığımız Mondeo; 2005 TDCI Ghia idi ve xenon ve far yıkama vardı ;) 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Furkan Avcı yazdı:

Soru genel olarak 2005 Mondeo Ghia alınır mı ise? Cevap : Alınabilir 

Soru bu ilan olduğuna göre, ben 35 e de almazdım. Bir kere ilana arabanın içinden foto koyulmayan ilanları direk eliyorum ben.
Bizim kaza yaptığımız Mondeo; 2005 TDCI Ghia idi ve xenon ve far yıkama vardı ;) 

bazen "bizim arabaya ilan versene" diye başkasından istiyorlar araç kilitli oluyor felan. bakmak lazım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

bu araçlar niyeyse çok kötü bakılmış oluyor. temiz denk geliyormu?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Her konuda ayrı birşey öğreniyorum bu forumda :) C Max dan sonra keşke focus yerine şunu aldandım dediğim bir kasa, böyle ayrıntıları bilmek önemli almadan önce 👍

Bu nasıl mesela, yazdıklarıniz doğru şekilde bunda.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2005-mondeo-2.0-tdci-ghia-sinif-temizlikte-796005185/detay

turbo süper.......

Dogan Arsiray yazdı:

bu araçlar niyeyse çok kötü bakılmış oluyor. temiz denk geliyormu?

hangi rakama olduğuna bağlı. şu anda piyasada kimse sorunsuz arabası varsa satmak istemiyor, istese de o rakamı klmse vermiyor

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Araç bakarken bu tarz ilanları direk pas geçiyorum ben. İnsan en azından aracın genel durumu ile ilgili biraz bilgi yazar.

Bu arada araç ghia ise ve kazadan sonra orjinal toplanmamışsa ucuza kaçıp standart modelin parçaları kullanılmışsa yapılan diğer işlemlerdede ucuza kaçma yolunamı gidilmiştir diye şüphe oluşur bende açıkcası.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...