Furkan Avcı 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Mehmet Göktürk yazdı: bazen "bizim arabaya ilan versene" diye başkasından istiyorlar araç kilitli oluyor felan. bakmak lazım. Yani yakın, görülecek bir yerdeyse ve diğer kriterlerde uygun ise gidip bakmak lazım. Ahmet İhsan Akşen yazdı: Her konuda ayrı birşey öğreniyorum bu forumda C Max dan sonra keşke focus yerine şunu aldandım dediğim bir kasa, böyle ayrıntıları bilmek önemli almadan önce ? Bu nasıl mesela, yazdıklarıniz doğru şekilde bunda. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2005-mondeo-2.0-tdci-ghia-sinif-temizlikte-796005185/detay Aracın sağ ön amörtisör kulesinde fareler mi gezmiş? Yorum bağlantısı
Selim Kaya 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Bu nasıl mesela, yazdıklarıniz doğru şekilde bunda. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2005-mondeo-2.0-tdci-ghia-sinif-temizlikte-796005185/detay Şekil itibariyle gidip görülebilir. Biz alırken önce far yıkamalar çalışıyor mu diye sormuştuk. Çok detay bir donanım olduğu için aracın geri kalanı hakkında fikir verebiliyor. Ayrıca bu ilanda gördüğüm ön cam rezistansını da unutmamak gerek. Camın orijinal olup olmadığı değiştiyse yine rezistanslı olduğu teyit edilmeli. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 1 Mart 2020 Yazar Paylaş 1 Mart 2020 Ya normalde ilgilenmem bende boyle ilanlarla.Sorun şu ki aracın satışı icin hemen desek adam 10 gün süre istedi,enjektör ayarlarını yapacak.icinde teyp sökülmüş yenisini arıyor,duble takmak istememis orj. Arıyor .motoru kendi yapmis zaten,bagajin kaplamaları komple sökmüş temizlik icin ve su kaçağını bulmak için.beykozda tanıdik biri olduğu için gittik baktık. Bana sallantı rahatsız etti,ekstra masrafı illaki olacak ama vaz gectim bu araçtan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Furkan Avcı yazdı: Yani yakın, görülecek bir yerdeyse ve diğer kriterlerde uygun ise gidip bakmak lazım. Aracın sağ ön amörtisör kulesinde fareler mi gezmiş? kule üstü kaplama da eksik, zaten o da rakamı kadar bir ilan .. turbosu da süperrrrrrrrrrrrrrrr Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Alinması degil,sorunları çözmek zaman ve para demek o da elde olmayinca dostlara danışmak istiyor insanAdam pertten almış. Yürüyecek kadar toplamış. Süre isteme sebebi de aracın muayeneye girecek olmasıdır. Farlar tampon far yıkamalar bile yokken airbaglerin varlığından nasıl emin olacağız. Bakma bile bu ilana 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Köksal Yılmaz yazdı: o kriterlere göre Harun nun mk3 ü 75 bin bandında eder ama Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Çağlar Bayur yazdı: o kriterlere göre Harun nun mk3 ü 75 bin bandında eder ama Land ın 100 ü geçtiği piyasa normal abi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Fikri Keleş yazdı: Ya normalde ilgilenmem bende boyle ilanlarla.Sorun şu ki aracın satışı icin hemen desek adam 10 gün süre istedi,enjektör ayarlarını yapacak.icinde teyp sökülmüş yenisini arıyor,duble takmak istememis orj. Arıyor .motoru kendi yapmis zaten,bagajin kaplamaları komple sökmüş temizlik icin ve su kaçağını bulmak için.beykozda tanıdik biri olduğu için gittik baktık. Bana sallantı rahatsız etti,ekstra masrafı illaki olacak ama vaz gectim bu araçtan Enjektör ayarı için dedim bende alınmaz diye detay geldi direk. Pek kimse hakkı ile o motoru yapamaz. Yürür hale getirip elden cikarmalik bir araç havası var. Mk3 Mondeo 2006 ve sonrası bakın illa alacaksaniz. Ve sorunsuz olsun. Sorunu saç baş yoldurur. Yan sanayi parça ile tat vermez. Orjinal alacam desen bütçe yorar. Hafif masraflı orjinal bir araç denk gelirse uzun zaman binmek için masraf edilme koşulu ile alınır ki masraf kısmı motor ile alakalı olmasın . Turbosu enjektöru kasnağı vs uydurma ile tat vermez. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart 2020 Paylaş 1 Mart 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Land ın 100 ü geçtiği piyasa normal abi 102 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 2 Mart 2020 Yazar Paylaş 2 Mart 2020 Cevaplar için teşekkür ederim tek tek. Yine hic bir sey bilmediğimi öğrendim. Baska arac bakacaz,nasip .. Yorum bağlantısı
Recommended Posts