Ali Gök 4 Mart Paylaş 4 Mart iç döşemeler açık renk değilmiydi senin arabanın hayırlı satışlar olsun Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart Emre Şimşek yazdı: İlan linki var mı bu arada? Bir arkadaşıma göstereceğim İlanı güncelleyip paylaşayım. Sarı sitede çıkar zaten aramada. Ali Gök yazdı: iç döşemeler açık renk değilmiydi senin arabanın hayırlı satışlar olsun Eyvallah. Açık renkti. Recaro koltuk buldum aldım. Komple döşeme yaptıracaktım da Tesla işi olunca bu haliyle satılığa çıkardım. 2 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Mart Paylaş 6 Mart Mertol Kip yazdı: 90 sayfa ne yazıp çizdiniz ya hu? Forum şıtandardizasyonuna göre normal . Abii, ileriki kavşaktan dönüp bakınca, orada bi konu var 200 falan 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Mart Paylaş 6 Mart Tamer Topaç yazdı: Forum şıtandardizasyonuna göre normal . Abii, ileriki kavşaktan dönüp bakınca, orada bi konu var 200 falan sanırım hangi konu olduğunu anladım ama link vermeyeceğim 5 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Mart Paylaş 6 Mart Metin Akbal yazdı: 2 sayfa konulu araba mı olurmuş forumu cokertmen lazım 😂 Ali Gök yazdı: sanırım hangi konu olduğunu anladım ama link vermeyeceğim Sanırım bu . 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mart Paylaş 6 Mart Mertol Kip yazdı: 90 sayfa ne yazıp çizdiniz ya hu? marka ayudi, model serisi 6, çekiş bol, koltuklar recaro.. daha ne olsun 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 Mart Paylaş 6 Mart Çağlar Bayur yazdı: marka ayudi, model serisi 6, çekiş bol, koltuklar recaro.. daha ne olsun şanzımanı var mı? 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mart Paylaş 6 Mart Mertol Kip yazdı: şanzımanı var mı? şanzıman başına 8 beyin bile var , havalandırmasında 16 motor var diolaa 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Mart Yazar Paylaş 6 Mart Mertol Kip yazdı: şanzımanı var mı? Ağababası var. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Mart Paylaş 6 Mart Hala satılık.. ilgilenen için kaçkırılmayacak araba.. Yavuzun yaptığı bakımlardan sonra, bu araba 5 yıl yağ bile değişmeden yürür Bana ne oluyorsa, topuğuma sıkıyorum.. Satılırsa poliçeler iptal olacak Almayın, araba çok büyük, ve bağımlılık yapıyor.. Yavuz akşamları gidip içinde oturuyormuş 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Mart Yazar Paylaş 6 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Almayın, araba çok büyük, ve bağımlılık yapıyor.. Yavuz akşamları gidip içinde oturuyormuş Ev koltuğundan rahat son koltuklar. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 Mart Paylaş 6 Mart Çağlar Bayur yazdı: şanzıman başına 8 beyin bile var , havalandırmasında 16 motor var diolaa Şanzıman ne ya köylü gibi ajshdgkjahgsajk (anında poh atarım) 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Mart Paylaş 7 Mart (düzenlendi) Mertol Kip yazdı: Şanzıman ne ya köylü gibi ajshdgkjahgsajk (anında poh atarım) millet mars’ta koloni kuruyor, bazılar da hızlanmak için dişli falan değiştiriyor. Hiç anlamıyorum. 7 Mart tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Mart Paylaş 7 Mart Selim Bilgin yazdı: Ev koltuğundan rahat son koltuklar. sadece koltukları alabiliyormuyuz? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Mart Paylaş 7 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Hala satılık.. Forumda kalsın isterim. Hem de çok isterim. Ama benim olmasını daha da çok isterim. Sanırım geçen yıl da satışa çıkmıştı ve o zaman bir aksilik olmuştu. Bu yıl kaçırmasam diyorum. Pazar ola. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Mart Paylaş 7 Mart Tamer Topaç yazdı: Forumda kalsın isterim. Hem de çok isterim. Ama benim olmasını daha da çok isterim. Sanırım geçen yıl da satışa çıkmıştı ve o zaman bir aksilik olmuştu. Bu yıl kaçırmasam diyorum. Pazar ola. galerimi açacan kardeş sen hayırdır. yoksa yavaştan gelecek yatırımlarımı başladı ne, koleksiyonluk araç mı toplamaya başladın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Mart Paylaş 7 Mart İlanı bulamadım . Fiyatı neydi ki. Buydu sanırım. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ekstra-bakimli-sorunsuz-a6-3.0-tdi-v6-quattro-1222017971/detay Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Mart Paylaş 7 Mart Mehmet Kazancıoğlu yazdı: galerimi açacan kardeş sen hayırdır. yoksa yavaştan gelecek yatırımlarımı başladı ne, koleksiyonluk araç mı toplamaya başladın Sebebi, hep o kırmızımtırak araç sahibi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Mart Paylaş 7 Mart Tamer Topaç yazdı: Sebebi, hep o kırmızımtırak araç sahibi anladım ben onu sen piyasayı toplayıp rest çekmek istiyorsun gibi geliyor kırmızı tangoya karşı hepsi diyeceksin günün birinde ver tangoyu al hepsini genelde toplanan araçlarda hani itiraz kabul görmez arabalar gibi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Mart Paylaş 7 Mart Hiç, piyasası nasıldır, satılır mı, elimde kalır mı, dert çıkarır mı diye düşünmedim. İyi otomobil olunca aldım. Bu da çok iyi bir otomobil. 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Mart Paylaş 7 Mart İlanda 825.000 lira görünüyor.. Yavuz bu arabaya o kadar bakım yaptı zaten.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts