İçeriğe Yönlendir

Ford Focus Arka Cam Silecek Kolu

Bülent Gökmen

Recommended Posts

Bülent Gökmen

Aslında aradığım ürün Ford Focus 2010 HB Titanium ''Arka Cam Silecek Kolu kapağı'' ama bu parçayı bir türlü bulamıyorum. Ya düştü ya da biri söktü emin değilim. Haliyle set halinde parçafilosundan istedim ama resimde gördüğünüz üzere yanlış ürün göndermişler. Bu kol kapağını istanbul avrupa yakasında nereden bulabilirim?

https://i.hizliresim.com/0fQdkV.jpg

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Oraya uygun bir kapak bulun, siyaha boyayın yapıştırın geçin. Sprey kolonyaların kapağı uyar gibi geldi. 

Yorum bağlantısı
Bülent Gökmen

Sani Gerşon @ malesef o ürün uyumlu değil. Resmini paylaştığım linkteki ürüne bakarsanız üstteki kapaksız olan benimki. Yani sizin paylaştığınızın hem yönü ters hem de vida iç-dış çapları uyumsuz.

Harun Kocaçalışkan @ linkteki üründe metal kısmı kapatan geniş bir parça. Kapağı çıkıyor ama alttaki ürünün kapağı presli (çıkmıyor) ve sadece vidaya denk gelen küçük yuva çıkıyor. Uysaydı sadece kapak kolunu takardım ki o kısım çıkmıyor.

Çağatay Kılınç @ silecek yönü doğru ama vida-iç dış çaplarından emin değilim. C max için denildiği içim şüpheliyim. Firmaya yazdım bakalım dönüş yapacaklarmı.

.

Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç
Bülent Gökmen yazdı:

Sani Gerşon @ malesef o ürün uyumlu değil. Resmini paylaştığım linkteki ürüne bakarsanız üstteki kapaksız olan benimki. Yani sizin paylaştığınızın hem yönü ters hem de vida iç-dış çapları uyumsuz.

Harun Kocaçalışkan @ linkteki üründe metal kısmı kapatan geniş bir parça. Kapağı çıkıyor ama alttaki ürünün kapağı presli (çıkmıyor) ve sadece vidaya denk gelen küçük yuva çıkıyor. Uysaydı sadece kapak kolunu takardım ki o kısım çıkmıyor.

Çağatay Kılınç @ silecek yönü doğru ama vida-iç dış çaplarından emin değilim. C max için denildiği içim şüpheliyim. Firmaya yazdım bakalım dönüş yapacaklarmı.

.

Focus ve c Max için ama yine de sormanız faydalı olmuş tabii

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...