Serkan Temur 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 merhaba 2019 yılında hiç ismini bilmediğim Viking lastiğinin kış lastiği internet üzerinden araştırıp bayiden aldım gayet başarılı be tatmin edici buldum kışın hiç zorluk yaşamadım yolları sürekli inişli çıkışlı bir yerde oturmamdan dolayı söylüyorum parasının hakkını verdi ve yaz lastiğinide aynı performansında alacağımı düşünerek aldım inşallah yanılmam 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Bizde tanınmayan bir sürü iyi marka var, ben yıllardır kullanıyorum, kışın oldukça başarılı, su deplasmanı da iyi. nerede buldunuz ? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 Testlerde pek iyi değil diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 15 Mart 2020 Paylaş 15 Mart 2020 İyi lastik ikinci sezon kendini belli ediyor. Fiyat farkını oluşturan arge harcamaları , isim değeri ve üretim kalitesidir. Hatta kış lastiğinin performası stabil kalsın diye bilinen bir marka farklı sertlikte katmanlar kullanıyor ve lastik aşındıkça alttan gelen katman farklı olduğundan sürekli aynı yumuşaklıkta kalmasını sağlıyor. 5 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 16 Mart 2020 Paylaş 16 Mart 2020 İkinci sezonda aynı performansı alırsan işte budur diyeceksin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts