Cem Işık 19 Nisan Yazar Paylaş 19 Nisan Servet Aydın yazdı: Cem çıkanı aldın mı? Almadım abi, alsam mı almasam mı diye ikilemde kaldım, adam sende deyip bıraktım .. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Ne güzel kurcalardık. Dırdır savar filan yapardık 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Servet Aydın yazdı: Ne güzel kurcalardık. Dırdır savar filan yapardık Konya elektronik kelebek bahçesine gidiyormuş servise kalanlar Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Nisan Paylaş 19 Nisan Cem Işık yazdı: Araç 160.000 km yi devirdi ve dün akşam kadranda EPC ışığı yandı, o ışık yanana dek hiç bir anormallik yoktu. Araç titreyerek çalışmaya başladı, 10 km sürati geçmez oldu.. bugün çekici ile servise götürdüm, elektronik gaz kelebeğinin bozulduğu tespit edildi ve değiştirip sorunu çözdük. Tipik vw davranisi. Idare edecek yedek bir veri yokmu yahu sistemdd Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Nisan Paylaş 20 Nisan Geçmiş olsun. Arızadır olur ama çekicilik olmak sıkıntı Yorum bağlantısı
Recommended Posts