Alptuğ Özcan 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Cem Işık yazdı: Kaportada hasar yok şükür, ön camla atlattık mevzuyu Geçmiş olsun, büyük şans 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Geçmiş olsun,gidip yakalasan yolunuzu açıyorum daha ne istiyorsunuz der. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Bununla geçmiş olsun abi, maalesef memleketim insanının %80lik diliminin hangi kafada yaşadığının küçük bir yansıması abi. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Ocak Yazar Paylaş 5 Ocak Servet Aydın yazdı: Her türlü araç parçalanır Abi elin kolun dert görmesin, @Mehmet Ozyurek@Köksal Yılmaz @Fatih Keskin işbirliğiyle güzel söküp dağıttık arabayı:) 1 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Çok geçmiş olsun, keşke ülkedeki en büyük mahkemeye verseydiniz, X mahkemesi çözer bu işi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Mahmut Yıldız yazdı: Çok geçmiş olsun, keşke ülkedeki en büyük mahkemeye verseydiniz, X mahkemesi çözer bu işi. Görüntü yok. Görüntü olsa olurdu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Cem Işık yazdı: işbirliğiyle güzel söküp dağıttık toplama işi kime kaldı? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Çağlar Bayur yazdı: toplama işi kime kaldı? toplayamamışlar dağınık kalmış sen olmayınca 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Ocak Yazar Paylaş 5 Ocak Çağlar Bayur yazdı: toplama işi kime kaldı? Servet abi, Köksal, Başkan ve Emmi el birliğiyle topladık. İşin en kolay kısmı Köksal'a kaldı 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Cem Işık yazdı: Servet abi, Köksal, Başkan ve Emmi el birliğiyle topladık. İşin en kolay kısmı Köksal'a kaldı O sırada Köksal: 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Ben varana kadar(operasyondan habersiz) ortalığı savaş alanına çevirmişlerdi, klipsler, tavan/bagaj trimleri havada uçuşuyordu, neyse ki parça artmadı Önder Özcan yazdı: O sırada Köksal: 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Köksal Yılmaz yazdı: Ben varana kadar(operasyondan habersiz) ortalığı savaş alanına çevirmişlerdi, klipsler, tavan/bagaj trimleri havada uçuşuyordu, neyse ki parça artmadı Sen olmasan o sustaların yarısını kırardık biz 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Çok yorucu idi. Çok uzun sürdi. En soldaki arkadaş kim? Amerikalı homelessler gibi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Ocak Paylaş 5 Ocak İlkay Başaran yazdı: En soldaki arkadaş kim? Amerikalı homelessler gibi Araba söküldükten sonra Cem. Arabayı parçalayan Servet. Sağdaki de her şey olup biterken içerde kanepede uyuyan Fatih 2 3 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Araba söküldükten sonra Cem. Stres den bir anda saç beyazlarmış derlerdi, inanmazdım. Cem de saç olmadığından sakal beyazlamış. 1 2 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Geçmiş olsun Cem kardeşim. ALLAH beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Büyük geçiş olsun Cem Üstat. Kar küreme aracını kullananlar ya hiç iş bilmiyorlar ya da insan hayatına kastedecek kadar umarsız ve haysiyetsizler 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Ocak Paylaş 5 Ocak dışarıdan araçtan sökülen parçaların çatırtısı gelirken 3 lü koltukta uyumanın tadı bambaşka 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ocak Paylaş 5 Ocak Fatih Keskin yazdı: dışarıdan araçtan sökülen parçaların çatırtısı gelirken 3 lü koltukta uyumanın tadı bambaşka Çok güzel de temizlemişsin ofisi eline sağlık 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts