Osman Ünal2 20 Mart 2020 Paylaş 20 Mart 2020 Merhaba değerli arkadaşlarım birkaç gündür evden çıkmayınca kendimi virüssüz sayılabilecek motoru kurcalarken buldum:) En başta kutup başını söküp işe koyuldum. Rolantide hafif dalgalanma vardı ben de 1 sene önce söküp temizlediğim boğaz kelebeğini ve map sensörünü söktüm. Ancak normal olmayan şekilde yağlama olduğunu fark ettim. Manifoldun içine biraz yağ birikmişti onu kuru bir bezle sildim. Map sensörünü ise "Elektronik Kart Temizleyicisi" ile 10 Cm uzaktan sıkarak temizledim. Gaz kelebeğini de balata spreyi ile temizledim. Daha sonra aracı topladım. 15 dakika boyunca rolantide aracı çalıştırdım. Her şey normal şekilde çalıştı. Ama yağ olayı kafamı kurcaladı? (Araca Lpg takılırken subap yağlama kiti takılmıştı ancak şuan aktif değil) Yorum bağlantısı
M. Asım Kahraman 20 Mart 2020 Paylaş 20 Mart 2020 Akü kablosunu niçin söktünüz? Ecu'da kayıtlı olan tüm optimize değerler sıfırlandı. Sensörler için kontak kapalı müdahale yeterli oluyor diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz 20 Mart 2020 Paylaş 20 Mart 2020 emme manifoltuna baglı külbürtör havalandırmadan motor buharı gelir yaglanma normal. Yorum bağlantısı
Recommended Posts