Mehmet Göktürk 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 alışıyorsun be kardeş. dandik araçla gidemiyorsun işte o zaman niye aldım diyorsun? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Mart 2020 Paylaş 23 Mart 2020 o zaman fazla iyi araç almadan kendinide üzmeden dengeyi bulmak ona göre araç almak lazım diyelim... Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 24 Mart 2020 Paylaş 24 Mart 2020 Millet çizecek diyede dandik araca binilmez yahu. Dünyaya birkere geliyorum. En fazla gözüme gelirse boyatırım. Ha bu arada kötü arabada kalmadı baksanıza fiyatlara. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 25 Mart 2020 Yazar Paylaş 25 Mart 2020 (düzenlendi) Ali Cihangiroğlu yazdı: Kalabalık şehirdeyseniz ve işe hergün gitmede araba zorunluluğu varsa o zaman dandik bir araç olacak onla gideceksiniz, vuruldumu çizildimi umrunuzda olmayacak, düzenli tatil vs gibi durumunuzda yoksa iyi araba zaten alınmaz, boşa para harcama ve yazık arabaya, Allah büyük şehirde yaşayıpta bu durumda olanlara sabır versin.... Ben sıfır araç almayı düşünüyordum bir kaç yıl önce ama bu park yeri sorunu yüksek miktar kredi çekip borçlanma korkusu nedeni ile vazgeçtim. Arabayı başka sokaklara Allaha Emanet bırakmak durumunda kalıyoruz , hatta bir süre işyerine parkedip bıraktım benim gibi yapanlarda vardı ancak o zaman araba kapı önünde olmadımı ihtiyaç olduğunda ulaşamadınmı araba sahibi olmanın ne anlamı kalıyorki ? Az önce iş dönüşü arabayı çıkardım yaklaşık 3 km kadar market alışverişimi yapıp geri döndüm şansıma park yeri boştu arabanın kirlenmiş hali hariç sorun yok 25 Mart 2020 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Mart 2020 Paylaş 25 Mart 2020 3 km. için araba çalıştırmam diyecceğim ama şehrin zorluklarıda var, ne diyim mecburen kullanıyorsunuz... Yorum bağlantısı
Recommended Posts