İçeriğe Yönlendir

D1S 6000K öneri

Macit Aliyev

Recommended Posts

Macit Aliyev

Merhaba arkadaşlar. Aracımım sol far ampülü rahmetli oldu. D1S beyaz. 6000K dır herhalde. Orijinali philips 450 tl civarında. Osramda o seviyelerde. Acaba Photon marka kullanan var mı? Tane fiyatı 175-200 tl. Veya öneriniz var mıdır? 

Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş

Arkadaşım bahsettiğiniz markanın led ampüllerini aldı 3008 e. Gayet memnun. Araştırıp almıştı, marka hakkında söylenenler olumlu genelde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
Alpaslan Göktaş yazdı:

Arkadaşım bahsettiğiniz markanın led ampüllerini aldı 3008 e. Gayet memnun. Araştırıp almıştı, marka hakkında söylenenler olumlu genelde.

Uzaktan tanıdığım birisi Photonun ankara bayisi. O da önerdi. Daha önce Mercedesi vardı bu ürünü kullandığını söyledi. Memnun olduğunu söyledi. Fakat kim malına kötü der mantığıyla sizlere bir sorayım dedim.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Orjinal ampuller 6000K olmaz, 4300K kullanılır. Ampulü sökerek etiketinden teyit edebilirsiniz. Kaç yıldır kullanılıyor bilemiyorum ama sağ-sol birlikte değiştirmeniz daha iyi olur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Orijinal ise beyaz değildir o Mais :)

Ama çift al. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Macit Aliyev
Selçuk Keleş yazdı:

Orjinal ampuller 6000K olmaz, 4300K kullanılır. Ampulü sökerek etiketinden teyit edebilirsiniz. Kaç yıldır kullanılıyor bilemiyorum ama sağ-sol birlikte değiştirmeniz daha iyi olur.

Mehmet Ozyurek yazdı:

Orijinal ise beyaz değildir o Mais :)

Ama çift al. 

Orijinali biliyorum 4300 k olduğunu fakat üstünden çıkan beyazdı. Diğeride beyaz. Muhtemelen 6000 K dır diye düşünüyorum. Photon almak istiyorum çünkü tek alıcam Eğer diğeriyle fazla fark olursa bi tane daha alırım heemen. Bulamama imkanım yok denebilecek kadar az.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Nette cikma takim bulursun. Beyaz demek 6000k demek degil. Misal Philipsin 4300K si bir tik sari ama lumeni fazla, Osraminki de tam beyaz ama lumeni dusuk gelmisti bana

Yorum bağlantısı
İlyas Demirbaş

Bende çok tereddüt ettim en sonunda dayanamadım OPLAS %50 fazla ışık olan var 8000 K  bulabildim aldım yaklaşık  1 senedir kullanıyorum sorun yok şimdilik bakalım.O kadar paraya bence değmez Philips yada Osram a vermeye Hatta biri osramdı ampullerin sarı olanı. Ben çift aldım osramı soktum dolaba koydum. Şimdi daha çok memnunum.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Mais Jannataliyev yazdı:

Orijinali biliyorum 4300 k olduğunu fakat üstünden çıkan beyazdı. Diğeride beyaz. Muhtemelen 6000 K dır diye düşünüyorum. Photon almak istiyorum çünkü tek alıcam Eğer diğeriyle fazla fark olursa bi tane daha alırım heemen. Bulamama imkanım yok denebilecek kadar az.

elimde d1s ampul olması lazım 2009 c180 için almıştım. ama araç pek binilmiyor. gerekmedi henüz. ilgilenirseniz mesaj atın. aliexpressten aldım. yan sanayi ampullerin en iyisi idi. 4300K idi herhalde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
elimde d1s ampul olması lazım 2009 c180 için almıştım. ama araç pek binilmiyor. gerekmedi henüz. ilgilenirseniz mesaj atın. aliexpressten aldım. yan sanayi ampullerin en iyisi idi. 4300K idi herhalde.

Tek mi çift mi. ? Çift ise Ben olsan bunu alırdım.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...