Mehmet Göktürk 9 Nisan 2020 Paylaş 9 Nisan 2020 Köksal Yılmaz yazdı: Mehmet Göktürk yazdı: E hiçbiri. Doğrusu nedir? Jeep marka. başka yok. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 9 Nisan 2020 Paylaş 9 Nisan 2020 Bazen soruyorlar araban ne diye Jeep diyorum, tamam ne marka diyorlar 😂 Jeep Grand Cherokee diyorum, sessizlik. 4 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Nisan 2020 Paylaş 9 Nisan 2020 Sami Demirpaz yazdı: Bazen soruyorlar araban ne diye Jeep diyorum, tamam ne marka diyorlar 😂 Jeep Grand Cherokee diyorum, sessizlik. Bence direk grand cherokee de sende. markaya takılma😆 direk model ismi soyle mesela bende focus varken hiç ford demedim a3 varken hiç audi demedim civic varken honda demedim şimdide kia demiyorum sorento diyorum 😂 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 9 Nisan 2020 Paylaş 9 Nisan 2020 Mustafa Tüfekçi yazdı: Grand demeseydin çok 😛 Grand deyince bi efekt geliyor, ses kes gibi. Range de de ayni. ( land degil, range ) Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bence direk grand cherokee de sende. markaya takılma😆 direk model ismi soyle mesela bende focus varken hiç ford demedim a3 varken hiç audi demedim civic varken honda demedim şimdide kia demiyorum sorento diyorum 😂 Oyle demek lazim, ben marka soyleyip ikinci soruya gebe birakmisim hep 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Nisan 2020 Paylaş 9 Nisan 2020 Sami Demirpaz yazdı: Grand deyince bi efekt geliyor, ses kes gibi. Range de de ayni. ( land degil, range ) Oyle demek lazim, ben marka soyleyip ikinci soruya gebe birakmisim hep Cherokee diyince ikinci soru grand mi oluyor. şimdi orda forsa fors basıyon. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan 2020 Paylaş 9 Nisan 2020 Wk diycen kj diycen. Hepten mavi ekran versinler 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan 2020 Paylaş 9 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: Wk diycen kj diycen. Hepten mavi ekran versinler vıjııı, kııjıııı.. deyince sohbetin devamı gelmeyebilir? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Nisan 2020 Paylaş 9 Nisan 2020 Çağlar Bayur yazdı: vıjııı, kııjıııı.. deyince sohbetin devamı gelmeyebilir? İşin rengi değişiyor o zaman Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan 2020 Paylaş 9 Nisan 2020 vıjııı, kııjıııı.. deyince sohbetin devamı gelmeyebilir?Uzamasın diye. Bana soruyorlar neyin land rover. Oooo range roveri varmış. He anam he diyip gidiyorum napıyim. Zaten 8 km batıya gidemiyorum. Neyleyim landı passatı 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 Nisan 2020 Paylaş 9 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: Uzamasın diye. Bana soruyorlar neyin land rover. Oooo range roveri varmış. He anam he diyip gidiyorum napıyim. Zaten 8 km batıya gidemiyorum. Neyleyim landı passatı Sen niye landım var diyorsun ki senin passatın yokmuydu ben yanlış mı hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Nisan 2020 Paylaş 9 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: Uzamasın diye. Bana soruyorlar neyin land rover. Oooo range roveri varmış. He anam he diyip gidiyorum napıyim. Zaten 8 km batıya gidemiyorum. Neyleyim landı passatı formula 1 in ordan kapalı mı yol Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Nisan 2020 Paylaş 9 Nisan 2020 Sen niye landım var diyorsun ki senin passatın yokmuydu ben yanlış mı hatırlıyorum Eeeööö şey formula 1 in ordan kapalı mı yolPatika yollar bile jandarma tarafından tutulmuş 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 Kaç motor diyene 1.6 diyordum kj bendeyken😂 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 Servet Aydın yazdı: Zaten 8 km batıya gidemiyorum. şimdi land e müşteri çıksa? satışı da veremiyon ? 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 Çağlar Bayur yazdı: şimdi land e müşteri çıksa? satışı da veremiyon ? kangoo su olaydı nakliyeci diye her yere dalardı şimdi. Metro ile istanbula geçiliyor sanki bizim hocalara sorun olmuyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 Mehmet Göktürk yazdı: kangoo su olaydı nakliyeci diye her yere dalardı şimdi. yok biz lokal nakliyecileri tercih ediyoruz Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 Sami Demirpaz yazdı: ( land degil, range ) kavgada söylenmez. ezmeseydin iyiydi... zaten sıkıntıdan patlıyordur şimdi. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 şimdi land e müşteri çıksa? satışı da veremiyon ?Vay ben ölem kangoo su olaydı nakliyeci diye her yere dalardı şimdi. Metro ile istanbula geçiliyor sanki bizim hocalara sorun olmuyor. Aynen. Ticari araç sıkıntı olmuyor hele ki Logo varsa kavgada söylenmez. ezmeseydin iyiydi... zaten sıkıntıdan patlıyordur şimdi.8km ötede bambaşka yaşam varmış 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 Sami Demirpaz yazdı: Oyle demek lazim, ben marka soyleyip ikinci soruya gebe birakmisim hep Önce hüpletip sonra gümletiyorsun yani 2 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 10 Nisan 2020 Yazar Paylaş 10 Nisan 2020 Anladığım kadarıyla ben land alacam 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 Fatih Evcin yazdı: Anladığım kadarıyla ben land alacam elinden iş gelecek park yerin olacak gayet makul 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 Anladığım kadarıyla ben land alacam Var bitane. 105 istiyordu en son. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Nisan 2020 Paylaş 10 Nisan 2020 Mehmet Göktürk yazdı: elinden iş gelecek park yerin olacak gayet makul freelander demiştir Mehmet Ozyurek yazdı: Var bitane. 105 istiyordu en son. bulaşmadığı konu yok, aşısı yok mu landin? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts