Mustafa Yanar 8 Nisan 2020 Paylaş 8 Nisan 2020 Arkadaşlar arabayı alalı bir hayli oldu. Ancak konu açmaya zaman bulabildim.Daha önceden Focus, S max ve C max deneyimlerim oldu. S max beğeniyordum fakat 6. ve 7. Koltuklar için klima olmaması ve S max arka koltukta oturan uzun boylular için biraz basık kalması(özellikle 3.sıradakiler için), bagaja yükleme ve tüm koltuklar yatır durumda yüksekliğin azalması gibi sebeblerden dolayı Ford Galaxy tercih ettim. 3 bölgeli klima bu hacimdeki araç için en önemli sebeb. Aracın biraz km si var ama bakımlı, yürüyen sorunsuz, yakıt bana göre çok iyi, sakin kullanımda motor ısınmışken 100km de 4,5lt gösterdi ki ben 6lt ye tavım bu araba için. Daha iyileri ve güzelleri sizlerin olsun. 21 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan 2020 Paylaş 8 Nisan 2020 park yeri var ise çok keyifli bir seçenek 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 8 Nisan 2020 Yazar Paylaş 8 Nisan 2020 (düzenlendi) Evin önünde dört araç sığacak park yeri var, ayrıca kapalı park yeri de var Çağlar Abi. Zaten bununla 50km altı kontak çevirmiyorum. Fiesta var 2.araba şehir içinde onu kullanıyoruz. Teşekkür ederim. 8 Nisan 2020 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan 2020 Paylaş 8 Nisan 2020 koltuk yan derilerine şimdiden bakım yaptırın çatlakalr açıkmadan kurtulur. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 8 Nisan 2020 Yazar Paylaş 8 Nisan 2020 Çağlar Bayur yazdı: koltuk yan derilerine şimdiden bakım yaptırın çatlakalr açıkmadan kurtulur. Tamam abi ilk işim o olacak Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 8 Nisan 2020 Paylaş 8 Nisan 2020 (düzenlendi) Çok güzelmiş. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın maşallah. Derilere bakımı kendinizde yapabilirsiniz Antalya güneşi gelmeden yapın. Çatlaklarda boyanır 8 Nisan 2020 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Nisan 2020 Paylaş 8 Nisan 2020 benim çok beğendiğim ve almak isteyip otomatik viteslisini bulamamış olmaktan dolayı vazgeçtiğim bir araçtı. onun yerine dodge journey alıp aile aracı ihtiyacını/fantazisini giderdiğimden tekrar baktığım bir araç değil. ancak hala çok güncel bir şekli var bence. eski şirket avukatımızın bundan vardı. epey yeterli bir motoru vardı ancak çekiş önde olunca tork aracın önünün sert kalkışlarda gezmesine neden oluyordu. belki de arka tarafın ağır olmasıyla ilgili bir durumdur. her durumda başarılı bir model. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 8 Nisan 2020 Yazar Paylaş 8 Nisan 2020 Yorumlarınız ve beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Seri kalkışlarda sağa sola çekme gibi bir durum yaşamadım. Çok kararlı ve çok hızlı bir ivmelenmesi var. Yalnız zemin ıslaksa ve lastikler kötüyse bahsettiğiniz durum ortaya çıkabiliyor. Uygun bir zamanda detaylı bir tanıtım düşünüyorum. Metin Akbal yazdı: Renkte guzel masallah Evet tango kırmızı olarak geçiyor 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 8 Nisan 2020 Yazar Paylaş 8 Nisan 2020 Dogan Arsiray yazdı: benim çok beğendiğim ve almak isteyip otomatik viteslisini bulamamış olmaktan dolayı vazgeçtiğim bir araçtı. onun yerine dodge journey alıp aile aracı ihtiyacını/fantazisini giderdiğimden tekrar baktığım bir araç değil. ancak hala çok güncel bir şekli var bence. eski şirket avukatımızın bundan vardı. epey yeterli bir motoru vardı ancak çekiş önde olunca tork aracın önünün sert kalkışlarda gezmesine neden oluyordu. belki de arka tarafın ağır olmasıyla ilgili bir durumdur. her durumda başarılı bir model. Aslında ford türkiye girişliler hep otomatik, ben sadece gümrük girişlilerde manuel gördüm. Onları da e ihale sitesinden biliyorum. Alpay Sumer yazdı: Elma sekeri gibi ya🤗 Hayirli olsun Teşeklür ederim. Ben kırmızı düşünmüyordum çocukların ısrarı etkili oldu. Açıkçası trafikte kırmızı araba çok dikkat çekiyor, görünmeme gibi bir durum olmuyor, bir de cüsseli olunca görmemek imkansız. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 8 Nisan 2020 Yazar Paylaş 8 Nisan 2020 Hasan Karabekiroglu yazdı: Valla güzel araba... Metin Akbal yazdı: Renkte guzel masallah Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Nisan 2020 Paylaş 8 Nisan 2020 Çok güzel güle güle kullanın. Benim anlamadığım smax deki Converse gösterge Galaxy de neden olmaz... Otomatik smax lerde hep o ekran var. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 8 Nisan 2020 Yazar Paylaş 8 Nisan 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Çok güzel güle güle kullanın. Benim anlamadığım smax deki Converse gösterge Galaxy de neden olmaz... Otomatik smax lerde hep o ekran var. Çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizin olsun. Aslında takarsan oluyor, ama niye yapmamışlar ben de anlamadım. Açıkçası takmayı da düşünüyorum. Hatta 2011 modelin ekranı da uyumlu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan 2020 Paylaş 8 Nisan 2020 converse janjanlı duruyor ama bu işlevsel geliyor bana. converete rakamlara bakacağız diye yoldan kaçıyor göz 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Nisan 2020 Paylaş 8 Nisan 2020 (düzenlendi) Hayırlı olsun Mustafa abi, s-max ile kasa dışında pek farkı yok galiba, iç trimleri bej beklerdim galaxy bir tık daha lüks oluyor diye biliyorum s-maxe göre. Convers janjanı kadar bol özellik sunmuyor, geceleri kısıyordum gözümü aldığı için. Teyp ve lastik basınç görmek güzel oluyor tabi convers te o ayrı Yanların deri olması iyi olmuş, kumaş inip binerken sürtünmekten zedeleniyor. 8 Nisan 2020 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 8 Nisan 2020 Yazar Paylaş 8 Nisan 2020 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: converse janjanlı duruyor ama bu işlevsel geliyor bana. converete rakamlara bakacağız diye yoldan kaçıyor göz Evet dikkat dağıtıyordu bazen ama müzik parçalarını ve radyo istasyonlarını görmek ve animasyonlar çok hoş duruyor. Yakıt ve harareti dijital gösteren makyajlı convers mi alsam yoksa ilk çıkan yakıy ve harareti manuel gösteren convers mi alsam kararsızım. Hangisi daha detaylı ve kullanışlı 8 Nisan 2020 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 8 Nisan 2020 Yazar Paylaş 8 Nisan 2020 (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun Mustafa abi, s-max ile kasa dışında pek farkı yok galiba, iç trimleri bej beklerdim galaxy bir tık daha lüks oluyor diye biliyorum s-maxe göre. Convers janjanı kadar bol özellik sunmuyor, geceleri kısıyordum gözümü aldığı için. Teyp ve lastik basınç görmek güzel oluyor tabi convers te o ayrı Yanların deri olması iyi olmuş, kumaş inip binerken sürtünmekten zedeleniyor. Çok teşekkür ederim Köksal kardeşim, daha güzelleri senin olsun. 2011 modelden itibaren iç trimler bej oldu diye bilşyorum. Mesela ön cam ısıtmalı ve ısı kalkanlı. Tavan camı da ısı kalkanlı. IR yazıyor ikisinde de. Yazın arabayı kullanırken tam öğle sıcağında film olmamasına rağmen sıcak rahatsız etmiyor mesela. S max ile detaylarda fark var. Mesela 3.sıranın trimlerinin üzeri kaplamalı ve 3.sıra için 2.sırada her koltuğun altına havalandırma koymuşlar. Ayrıca 3.sıra için arkalarda yan havalandırmalar da var. İki tarfta da ardaklıklar var. En arka camlar mandallı yapılmış dışa açılıyor minibüslerdeki gibi. Tavan ortasında boydan boya ve ön koltuklar altında çemeceli saklama gözleri var. 3.sıradaki koltuklar da ileri geri hareket ettirilip bagaj alanı küçültülüp büyütülebiliyor, ayrıca sırt kısmı da yatırılıp kaldırılabiliyor. Bagaj tabanında bir saklama bölümü yok bunda sanırım oraya birşey koymuşlar ne olduğunu çözemedim henüz. Aklıma gelen bunlar. Serkan Karadağ yazdı: Maşallah, .çok güzel araç. Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun 8 Nisan 2020 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 Nisan 2020 Paylaş 8 Nisan 2020 Mustafa Yanar yazdı: Çok teşekkür ederim Köksal kardeşim, daha güzelleri senin olsun. S max ile detaylarda fark var. Mesela 3.sıranın trimlerinin üzeri kaplamalı ve 3.sıra için 2.sırada her koltuğun altına havalandırma koymuşlar. Ayrıca 3.sıra için arkalarda yan havalandırmalar da var. İki tarfta da ardaklıklar var. En arka camlar mandallı yapılmış dışa açılıyor minibüslerdeki gibi. Tavan ortasında boydan boya ve ön koltuklar altında çemeceli saklama gözleri var. 3.sıradaki koltuklar da ileri geri hareket ettirilip bagaj alanı küçültülüp büyütülebiliyor, ayrıca sırt kısmı da yatırılıp kaldırılabiliyor. Bagaj tabanında bir saklama bölümü yok bunda sanırım oraya birşey koymuşlar ne olduğunu çözemedim henüz. Aklıma gelen bunlar. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bu yazdıklarınızı görselleriyle de görmek isteriz. 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 8 Nisan 2020 Yazar Paylaş 8 Nisan 2020 (düzenlendi) Metin Uzunoğlu yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bu yazdıklarınızı görselleriyle de görmek isteriz. Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun. Fırsat bulunca bu detayları görüntülü olarak paylaşacağım. 8 Nisan 2020 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 8 Nisan 2020 Paylaş 8 Nisan 2020 Hayırlı olsun Mustafa Bey, S max 3. sıra konusunda dediğiniz gibi. Spor görünüm için baya özellikten mahrum bırakılmış. Yakıt çok iyiymiş ama. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan 2020 Paylaş 8 Nisan 2020 Mustafa Yanar yazdı: Evet dikkat dağıtıyordu bazen ama müzik parçalarını ve radyo istasyonlarını görmek ve animasyonlar çok hoş duruyor. Yakıt ve harareti dijital gösteren makyajlı convers mi alsam yoksa ilk çıkan yakıy ve harareti manuel gösteren convers mi alsam kararsızım. Hangisi daha detaylı ve kullanışlı zevke kalmış. her sürücünü zevki beklentisi ayrıdır. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts