Mustafa Yanar 8 Nisan 2020 Yazar Paylaş 8 Nisan 2020 (düzenlendi) Eren Gökmen yazdı: Selçuk Bakış yazdı: Maşallah gülerek kullanın Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun.Çok Güzel maşallah Emrah Korkmazz yazdı: Maşallah,güle güle kullanın... Çok teşekkür ederim değerli forumdaşlar, daha güzelleri sizin olsun. Arkadaşlar bunlar da galaxy min fabrikasyon özellikleri 8 Nisan 2020 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan 2020 Paylaş 8 Nisan 2020 Smax ve galaxy... başka amblem ile çıksa 4 misli fiyata 3 misli satardı veya 4 il3 yer değiştirirdi, derim. sadece büyük kasa bir araba değil, kaliteli bir araba her köşesinde 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 8 Nisan 2020 Yazar Paylaş 8 Nisan 2020 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: Smax ve galaxy... başka amblem ile çıksa 4 misli fiyata 3 misli satardı veya 4 il3 yer değiştirirdi, derim. sadece büyük kasa bir araba değil, kaliteli bir araba her köşesinde Kesinlikle katılıyorum vw algısı çok. Muadillerini (sharan, alhambra) de inceledim ama onların hem dış hem de iç tasarımını beğenemedim. Bana göre yanından geçemezler bu tasarımlarıyla. Araştırdığım kadarıyla 2006 ya kadar altyapı üçünde ortakmış(galaxy, sharan, alhambra) sonra ford ayrılıp aracı tamamıyla yenilemiş, s max modeli de 2006 dan itibaren üretmeye başlamış. Avrupa pazarı için üretilmiş özellikle kalabalık aileler için. Değişik motor ve çekiş seçenekleri var avrupada. S max dan da memnumdum aldığımda bakımsız olmasına rağmen ama bu daha bakımlı ve güçlü s max 2008 idi ve 130ps idi. Bu 2009 ve. 143ps. Motor daha sessiz ve güçlü. Yakıt daha az. Şanzıman aynı ama mutlaka geliştirme olmuştur. Galaxy 100kg civarında daha ağır sanırım, fazla da olabilir. Ama kalkışlarda bana mıson demiyor. 8 Nisan 2020 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 25 Nisan 2020 Yazar Paylaş 25 Nisan 2020 Çok teşekkür ederim Sefa kardeşim, senin S max i de çok beğeniyordum.Aile için bu arabalar biçilmiş kaftan. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 6 Aralık 2020 Yazar Paylaş 6 Aralık 2020 (düzenlendi) 3.sıra koltukkların ve bagajın kullanım alanıyla ilgili fotoğraflar ekleyeyim dedim, belki merak eden olur. 6 Aralık 2020 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Aralık 2020 Paylaş 6 Aralık 2020 3. sıra bile çok geniş.. Güle güle kullanın Hocam. Çağlar Bayur yazdı: fotolar yok Artık var. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık 2020 Paylaş 6 Aralık 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: 3. sora bile çok geniş.. Güle güle kullanın Hocam. Artık var. demin yoktu :çekirdeğimolsa: 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 6 Aralık 2020 Yazar Paylaş 6 Aralık 2020 Çağlar Bayur yazdı: fotolar yok Abi teknik bir sorun oldu sanırım, şimdi görünmesi lazım, 2. ve 3.sıra koltukları en ön ve arkada tüm haliyle göstermeye çalıştım. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 6 Aralık 2020 Yazar Paylaş 6 Aralık 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: 3. sıra bile çok geniş.. Güle güle kullanın Hocam. Artık var. Teşekkür ederim Mehmet Abi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 12 Aralık 2020 Yazar Paylaş 12 Aralık 2020 Koltuklarla ilgili küçük bir video youtubedan Bu da campervancılar için 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Aralık 2020 Paylaş 12 Aralık 2020 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaç para bi Galaxy https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-galaxy-143ps-tam-otomatik-aisin-afw21-sanzimanli-full-870912985/detay 160 binmiş abi 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 12 Aralık 2020 Yazar Paylaş 12 Aralık 2020 Bu da inceleme videosu, https://youtu.be/jKX-B1VZe1o Mehmet Ozyurek yazdı: Kaç para bi Galaxy 140 dan başlıyor milyona kadar gidiyor Tahir İlter yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-galaxy-143ps-tam-otomatik-aisin-afw21-sanzimanli-full-870912985/detay 160 binmiş abi Hala kararsızım, ilan her an kalkabilir, çocuklar duymasın, galaxynin yerine galaxy gelir dersem ancak paçayı zor kurtarırım 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Aralık 2020 Paylaş 12 Aralık 2020 Çok şık araçlar hem S Max hem de Galaxy. Naylon yerine gelmesini isterim. Nasip diyelim bakalım Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 12 Aralık 2020 Yazar Paylaş 12 Aralık 2020 Hayırlısı olsun, gönlünüze göre olsun. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Aralık 2020 Paylaş 12 Aralık 2020 (düzenlendi) Mustafa Yanar yazdı: Bu da inceleme videosu, https://youtu.be/jKX-B1VZe1o 140 dan başlıyor milyona kadar gidiyor Hala kararsızım, ilan her an kalkabilir, çocuklar duymasın, galaxynin yerine galaxy gelir dersem ancak paçayı zor kurtarırım Valla en düzgün sizin aracı gördüm. Ben olsam ihtiyaç yoksa satmazdım. Bu araçlar yerine aynısının konması zor olan araçlar 12 Aralık 2020 tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 12 Aralık 2020 Yazar Paylaş 12 Aralık 2020 Tahir İlter yazdı: Valla en düzgün sizin aracı gördüm. Ben olsam ihtiyaç yoksa satmazdım. Bu araçlar yerine aynısının konması zor olan araçlar Teşekkür ederim Tahir Bey aracım düzgün, iyi kullanılmış, ben de aldıktan sonra gözüme batan yerleri düzelttirdim. Arabaya ne kadar bakarsan o kadar güzelleşir tabi imkanlar dahilinde be öncelikler dahilinde. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 Tahir İlter yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-galaxy-143ps-tam-otomatik-aisin-afw21-sanzimanli-full-870912985/detay 160 binmiş abi Bişey değilmiş 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 S max ve Galaxy apayrı bir tasarıma sahip. Şu net iddia edebilirim, şu zaman da bile tasarım olarak eski durmuyor kesinlikle. Bir de gurbetçilerin getirdikleri gözüme ayrı bir güzel görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 13 Aralık 2020 Paylaş 13 Aralık 2020 Mustafa Yanar yazdı: Hala kararsızım, ilan her an kalkabilir Maşallah tek eksiği olan gösterge de değişmiş, Allah sahibine bağışlasın. Sefa beyin s Max e hastaydım şimdi sizin araca, maşallah. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts