Mustafa Yanar 13 Aralık 2020 Yazar Paylaş 13 Aralık 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Maşallah tek eksiği olan gösterge de değişmiş, Allah sahibine bağışlasın. Sefa beyin s Max e hastaydım şimdi sizin araca, maşallah. Daha iyileri senin olsun, teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 7 Şubat 2021 Paylaş 7 Şubat 2021 (düzenlendi) Hayırlı olsun! İlk resimlerini göremedim ama muhtemelen benim aracımla her şey eynı gibidir. Aşağıda iletiyorum. https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/237664-yeni-arabam%C4%B1z-2009-ford-galaxy-ghia-lp/ Çok sık takip edemediğim için henüz yazılanları okuma şansı buldum. Bildiğim kadarıyla gündem olan bazı noktalar adına fikirlerimi ileteceğim. 3. sıra koltuk kullanımı çok geniş ve yetişkinlerin de çok rahat oturabileceği boyutta olması benim de seçimimde kriter olmuştu. Yalnız 3. sıra klimayı biz çok az kullanmak durumunda kaldık. Gerçi küresel ısınma ile kıymeti artabilir. Park yeri hiç bir zaman problem olmadı. Dingil mesafesi açık olduğu için çok daha uzun görünmesine rağmen aslında Mondeo'dan yarım santim kısa. Benim aracım 230 bin km'ye geldi. En son Kasım 2020'de Bulgaristan'a gittik. Yaz tatillerimizde 4 bin km'yi bulan yolculuklar yapıyoruz. Uzun yol keyfi çok iyi ve hala yolda kalmak vb endişemiz olmadan çok rahat yolculuklar yapıyoruz. Aracımın şanzımanı otomatik ve çekişi güçlü. Bugüne kadar 2 defa şanzıman yağı değişimi dışında bir bakım ya da sorun yaşatmadı. Böyle devam eder umarım. Bir çok çekmece ve saklama alanı var. örneğin ikinci sıra zemin paspasları altında da saklama gözleri var. Öğrenmem zaman almıştı. O kadar çok saklama alanı var ki, Bulagristan'dan bir kaç şişe ucuz alkol getirmiş ve araçta kalan şişeleri eşim sorunca sonradan bulabildim. İlandan resimleri şimdi göredildim. Arka kafalık ekranları ve Android teyp dışında aralarımız aynı görünüyor. Satış adına karasızsınız sanırım. Ben satmayı düşünmüş ve ilan vermeden her zaman ki ustama bir fiyat söylemiştim. Ertesi gün parçacı biri otoparkta eşiyle görmeye geldi. Eşimin sert tepkisi ile almasın diye dua ettim. Adam "Pazarlık sünnettir 3 lira olsun in alayım." dedi. Ben durumu anlatıp; söylediğim fiyata alması durumunda da üzüleceğimi, aslında vaz geçmek istediğimi söyleyince almadı. İyi ki de almadı. Bu araçların; temiz oldukça, sanırım alıcısı olacaktır. Ama aslında çok az biliniyorlar. Yani yatırım aracı değil. Ama uzun yıllar binmek için en doğru araç. Ben ihtiyacım olmadıkça satmam artık diye düşünüyorum. 7 Şubat 2021 tarihinde Hasan Aksüt tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 7 Şubat 2021 Yazar Paylaş 7 Şubat 2021 (düzenlendi) Hasan Aksüt yazdı: Hayırlı olsun! İlk resimlerini göremedim ama muhtemelen benim aracımla her şey eynı gibidir. Aşağıda iletiyorum. https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/237664-yeni-arabam%C4%B1z-2009-ford-galaxy-ghia-lp/ Çok sık takip edemediğim için henüz yazılanları okuma şansı buldum. Bildiğim kadarıyla gündem olan bazı noktalar adına fikirlerimi ileteceğim. 3. sıra koltuk kullanımı çok geniş ve yetişkinlerin de çok rahat oturabileceği boyutta olması benim de seçimimde kriter olmuştu. Yalnız 3. sıra klimayı biz çok az kullanmak durumunda kaldık. Gerçi küresel ısınma ile kıymeti artabilir. Park yeri hiç bir zaman problem olmadı. Dingil mesafesi açık olduğu için çok daha uzun görünmesine rağmen aslında Mondeo'dan yarım santim kısa. Benim aracım 230 bin km'ye geldi. En son Kasım 2020'de Bulgaristan'a gittik. Yaz tatillerimizde 4 bin km'yi bulan yolculuklar yapıyoruz. Uzun yol keyfi çok iyi ve hala yolda kalmak vb endişemiz olmadan çok rahat yolculuklar yapıyoruz. Aracımın şanzımanı otomatik ve çekişi güçlü. Bugüne kadar 2 defa şanzıman yağı değişimi dışında bir bakım ya da sorun yaşatmadı. Böyle devam eder umarım. Bir çok çekmece ve saklama alanı var. örneğin ikinci sıra zemin paspasları altında da saklama gözleri var. Öğrenmem zaman almıştı. O kadar çok saklama alanı var ki, Bulagristan'dan bir kaç şişe ucuz alkol getirmiş ve araçta kalan şişeleri eşim sorunca sonradan bulabildim. İlandan resimleri şimdi göredildim. Arka kafalık ekranları ve Android teyp dışında aralarımız aynı görünüyor. Satış adına karasızsınız sanırım. Ben satmayı düşünmüş ve ilan vermeden her zaman ki ustama bir fiyat söylemiştim. Ertesi gün parçacı biri otoparkta eşiyle görmeye geldi. Eşimin sert tepkisi ile almasın diye dua ettim. Adam "Pazarlık sünnettir 3 lira olsun in alayım." dedi. Ben durumu anlatıp; söylediğim fiyata alması durumunda da üzüleceğimi, aslında vaz geçmek istediğimi söyleyince almadı. İyi ki de almadı. Bu araçların; temiz oldukça, sanırım alıcısı olacaktır. Ama aslında çok az biliniyorlar. Yani yatırım aracı değil. Ama uzun yıllar binmek için en doğru araç. Ben ihtiyacım olmadıkça satmam artık diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim, Galaxy konusunda sizinle aynı duygu ve düşünceleri paylaşıyorum, evde kimse satılmasını istemiyor, ben de satmak istemiyorum ama bazen müstakil ev isteğim depreşiyor o yüzden ilana koydum ama fiyatı da özellikle yüksek tuttum 🙂 buna rağmen 53 favori var, Galaxy düzgün bakılınca sorun çıkaracak bir araç değil kesinlikle, 300.000 olmasına rağmen hala çok iyi, Antalya sıcağında 3.bölge klima bazen gerekiyor gerçekten, ama çocuklar çok üşüdük yeter deyip kapattırrıyor bir süre sonra, Ben de ilk araştırırken mondeodan kısa olmasına şaşırmıştım, 3.sırayı en öne çekip 2 sırayı da biraz öne alarak çocukların rahat edeceği diz mesafesini ayarlıyorum, genelde 2. sıra orta koltuğu kapatıp masa ve geçiş alanı olarak kullanıyoruz, çocuklar 3. sırayı kimseye vermiyor. Bu ayarlardan sonra bagaj oldukça genişliyor, mangalından portatif masa ve sandalyesine kadar, bir çok malzeme rahatlıkla sığıyor, Arabanın her santimetresi işlevsel, geçen gün çocuklar avm ye gitmek istedi uykum olduğu için istemesem de götürdüm hemen iki koltuğu kapatıp uzandıım ve dinlendim, yastık ve battaniye bagajda hazır. 7 Şubat 2021 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 7 Şubat 2021 Paylaş 7 Şubat 2021 merhaba mustafa bey. hayırlı satışlar dilerim. bende de s max var. kelepir bi ev buldum satmayı düşünüyorum ama ne fiyat yazacağımı bile bilmiyorum. zaten muadili yok hiç ilanda. 1.5 ecoboost olması da vergi acısından iyi oluyor. evden vazgeçiyorum araçtan vazgeçemiyorum açıkçası. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 7 Şubat 2021 Yazar Paylaş 7 Şubat 2021 (düzenlendi) Emrullah Aydoğdu yazdı: Emrullah Aydoğdu yazdı: merhaba mustafa bey. hayırlı satışlar dilerim. bende de s max var. kelepir bi ev buldum satmayı düşünüyorum ama ne fiyat yazacağımı bile bilmiyorum. zaten muadili yok hiç ilanda. 1.5 ecoboost olması da vergi acısından iyi oluyor. evden vazgeçiyorum araçtan vazgeçemiyorum açıkçası. Hayırlısı olsun, s max olsun galaxy olsun bağımlılık yapıyor zaten avrupada çok tutuluyor, bu yüzden ford hala üretmeye devam ediyor, bir ara sonlandırılacak diyorlardı ama 7 koltuk suvlar bile genişlik ve kullanışlılık açısından bu arabanın yerini zor doldurur. Tanıtımını yapmadınız sanırım, 7 Şubat 2021 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 Hayırlısı olsun, s max olsun galaxy olsun bağımlılık yapıyor zaten avrupada çok tutuluyor, bu yüzden ford hala üretmeye devam ediyor, bir ara sonlandırılacak diyorlardı ama 7 koltuk suvlar bile genişlik ve kullanışlılık açısından bu arabanın yerini zor doldurur. Tanıtımını yapmadınız sanırım, Tanıtım işini pek beceremiyorum ama deneyim. bir de piyasada çok az var. arasan bulamazsan bulsan alır mısın ? hep kafamda deli sorular modunda bir araç. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 Emrullah Aydoğdu yazdı: bende de s max var. kelepir bi ev buldum satmayı düşünüyorum ama ne fiyat yazacağımı bile bilmiyorum 2011-2012 önceki kasa makyajlılar 180-220 bin aralığında tabi 2.0 dizel otomatik. Siz aldığınızda o araçlara arasındaki fiyat oranı ile bir fiyat belirleyebilirsiniz bence. Alırken ilana bakıp yorum yapmiştik ama aracı göremedik bunca zaman Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 9 Şubat 2021 Paylaş 9 Şubat 2021 2011-2012 önceki kasa makyajlılar 180-220 bin aralığında tabi 2.0 dizel otomatik. Siz aldığınızda o araçlara arasındaki fiyat oranı ile bir fiyat belirleyebilirsiniz bence. Alırken ilana bakıp yorum yapmiştik ama aracı göremedik bunca zaman [emoji4]Haklısınız Ahmet bey. konu açmak lazım. Yerli aracı bekliyoruz. ben epey buna bineceğim gibi görünüyor. o yüzden fiyat konusunda şimdilik acelem yok Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Bizim oğlanı buzdolabı bile taşıdı.[emoji3526]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 4 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 tezgahı dahil komple mutfak taşımıştım 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 S max için normal tabi Ben 1.90 lık buzdolabını kangooya ön sağ koltuğu yatırıp üstüne doğru uzatabilmiştim, yanak yanağa sevgi dolu bir yolculuktu 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 şefkat dolu bir buzdolabı gibisi yoktur vesile ile kanguu ile piste de çıkılır 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Bu fantazi herkeste var ama biz dolabı dik taşımak lazım geyigi vardı. :∆ Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bu fantazi herkeste var ama biz dolabı dik taşımak lazım geyigi vardı. :∆ servisle eksper anlaşması o , bişi olmaz 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Haziran 2021 Paylaş 9 Haziran 2021 Bu fantazi herkeste var ama biz dolabı dik taşımak lazım geyigi vardı. :∆Gaz yayılıyor deniyor yerine koyup 2-3 saat sonra çalıştırınca sorun olmuyor diye biliyorum Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Buzdolabı dik de olsa yan da olsa taşıdıktan sonra dolabı çalıştırmadan evvel 2-3 saat beklemek gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Haziran 2021 Paylaş 10 Haziran 2021 Gaz ve yağ zaten iç içe.. Kompresör Piston yağı makinayı dik yaptığınız anda zaten yerinde. Dikle çalıştır bitti. Birşey olmuyor. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts