İçeriğe Yönlendir

Focus 3 Comfort Direksiyon Tuşları Ekleme

İsmail Çetinn

Recommended Posts

İsmail Çetinn

Herkese hayırlı akşamlar. Forumu araştırdım ancak veri bulamadım. Konusu var ise affola.

2012 focus 3 comfortumuz var. Direksiyon simidi aşağıdaki şekilde. Bir şekilde fonksiyonel hale getirmek mümkün mü? En azından ses kontrol tuşlarını ekletip aktif edebilir miyiz? Ankara’dayım . Böyle bir dönüşüm yapabileceğimiz bi yer var mı? Simidin değişmesi şart galiba.

e17a97ef01f053d7fa97a43ec46e5c5b.jpg

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Yapılır ancak risk içerir. Simitin değişmesi şart değil. Trend veya Trend x airbag kapağı (orjinal soket ve bağlantılarıyla birlikte) lazım sonrası ufak bir işlem yazılımla aktivasyon şeklinde hallediliyor. Videoda detaylı olarak anlatıyor yol gösterici olacaktır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca

yapılır hepsi simit değişimine gerek yok tuş takımlarını ve soketlerini bulmak şart dremel ile hepsinin yeri açılır fakat yüksek risk içerir.simidi ve airbag kısmını çöpe atmanız gerekebilir...

Yorum bağlantısı
İsmail Çetinn

Cevaplar için teşekkürler. Risklerden ötürü beni aşan bir durum olduğunu anladım. Peki bu işi yaptırabileceğim fiyat alabileceğim bir yer olabilir mi Ankara’da?

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Yıllar sonra foruma bir göz gezdireyim dedim, benim video hala aktif olarak kullanılıyor ne güzel :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur
İsmail Çetinn yazdı:

Simidin değişmesi şart galiba.

Simit değil de airbag kısmı, yani tuşlarıyla birlikte olan airbag takımı değişmesi gerekir. Simit üzerinde herhangi bir bağlantı yok çünkü. Sadece ortada airbag grubunda var.
Tecrübe etmedim ama imkansız olacağını sanmıyorum. Etrafınızda trend paket araç sahibi biri varsa yarım saat içerisinde deneyebilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Neticesini burda da paylaşırsanız diğer arkadaşlara da yol göstermiş oluruz ?

Yorum bağlantısı
İsmail Çetinn
Neticesini burda da paylaşırsanız diğer arkadaşlara da yol göstermiş oluruz [emoji106]

Açıkçası kendimiz bu işe girmek istemiyoruz. Ankara’da araştırma yapıyorum bu konuda işlem yapabilecek bi yer bulmaya çalışıyorum. Bir gelişme olur ise muhakkak paylaşırım.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...