Adnan Çakır 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) İlk gün fazla yemeyin, sonra 🫣 Allah kabul etsin. 10 saat önce tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Tost makinesinin tozunu aldık Hayırlı ramazanlar. 5 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 8 saat önce Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: Kaçırdım mı? Yok canım birşey kaçırmadın, sizin orda yeni başlamıştır imsak, akşama kadar birşey yeme içme olur... 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Fatih Keskin yazdı: bayram mı geldi ne oldu Evet iban atıyorum abi açıklamaya harçlık yazarsan sevinirim Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Evet iban atıyorum abi açıklamaya harçlık yazarsan sevinirim gönder gelsin 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlk sahur, ilk oruç. Uyku şimdiden sorun oldu. Çok uykum var. 1 2 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ramazan ayının tüm Müslüman alemine hayırlar ve bereketler getirmesini, birliğimizi ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirmesini, Ramazanın hakkını veren kullarından olabilmeyi yüce ALLAH dan niyaz ederim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: İlk sahur, ilk oruç. Uyku şimdiden sorun oldu. Çok uykum var. ACIKMA = HAYIR SUSAMA=HAYIR SİGARA= HAYIR UYKU= BENİM ÇOOOOOOOKKKKK UYKUM VAR 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts