Adnan Çakır 22 saat önce Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) İlk gün fazla yemeyin, sonra 🫣 Allah kabul etsin. 22 saat önce tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Emin Önal 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Tost makinesinin tozunu aldık Hayırlı ramazanlar. 6 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 20 saat önce Paylaş 20 saat önce İlkay Başaran yazdı: Kaçırdım mı? Yok canım birşey kaçırmadın, sizin orda yeni başlamıştır imsak, akşama kadar birşey yeme içme olur... 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Fatih Keskin yazdı: bayram mı geldi ne oldu Evet iban atıyorum abi açıklamaya harçlık yazarsan sevinirim Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Evet iban atıyorum abi açıklamaya harçlık yazarsan sevinirim gönder gelsin 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 saat önce Paylaş 17 saat önce İlk sahur, ilk oruç. Uyku şimdiden sorun oldu. Çok uykum var. 1 2 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ramazan ayının tüm Müslüman alemine hayırlar ve bereketler getirmesini, birliğimizi ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirmesini, Ramazanın hakkını veren kullarından olabilmeyi yüce ALLAH dan niyaz ederim. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mahmut Yıldız yazdı: İlk sahur, ilk oruç. Uyku şimdiden sorun oldu. Çok uykum var. ACIKMA = HAYIR SUSAMA=HAYIR SİGARA= HAYIR UYKU= BENİM ÇOOOOOOOKKKKK UYKUM VAR 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tostcular hazır mıyızzzzz Ben iki yumurta kırayımda hele. Yorum bağlantısı
Recommended Posts