Adnan Çakır Perşembe 03:05 Paylaş Perşembe 03:05 (düzenlendi) İlk gün fazla yemeyin, sonra 🫣 Allah kabul etsin. Perşembe 03:05 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Emin Önal Perşembe 03:17 Paylaş Perşembe 03:17 Tost makinesinin tozunu aldık Hayırlı ramazanlar. 6 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Perşembe 05:49 Paylaş Perşembe 05:49 İlkay Başaran yazdı: Kaçırdım mı? Yok canım birşey kaçırmadın, sizin orda yeni başlamıştır imsak, akşama kadar birşey yeme içme olur... 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Perşembe 06:10 Paylaş Perşembe 06:10 Fatih Keskin yazdı: bayram mı geldi ne oldu Evet iban atıyorum abi açıklamaya harçlık yazarsan sevinirim 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Perşembe 06:56 Paylaş Perşembe 06:56 Oğuzkan Işık yazdı: Evet iban atıyorum abi açıklamaya harçlık yazarsan sevinirim gönder gelsin 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız Perşembe 08:07 Paylaş Perşembe 08:07 İlk sahur, ilk oruç. Uyku şimdiden sorun oldu. Çok uykum var. 2 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Perşembe 08:12 Paylaş Perşembe 08:12 Hayırlı ramazanlar herkese... 6 Yorum bağlantısı
Serhat Işık Perşembe 12:35 Paylaş Perşembe 12:35 Ramazan ayının tüm Müslüman alemine hayırlar ve bereketler getirmesini, birliğimizi ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirmesini, Ramazanın hakkını veren kullarından olabilmeyi yüce ALLAH dan niyaz ederim. 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Perşembe 12:48 Paylaş Perşembe 12:48 Mahmut Yıldız yazdı: İlk sahur, ilk oruç. Uyku şimdiden sorun oldu. Çok uykum var. ACIKMA = HAYIR SUSAMA=HAYIR SİGARA= HAYIR UYKU= BENİM ÇOOOOOOOKKKKK UYKUM VAR 2 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir Dün saat 00:54 Paylaş Dün saat 00:54 Tostcular hazır mıyızzzzz Ben iki yumurta kırayımda hele. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tost acıktırıyo ya, ekmağı az yiyince rahat geçiyor. Ceviz, avokado, 3-4 tane haşlanmış yumurta biraz maydanoz, zeytin, peynir bolca su ve çay.. Rahat geçiyor. Akşam da iftarı hurma ve suyla açıp namaz kılıp gelince mükemmel oluyor.. Rabbim Ramazan'ı bize maddi manevi şifa vesilesi kılsın, bizleri bayrama kavuştursun. Amin Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Tost acıktırıyo ya, ekmağı az yiyince rahat geçiyor. Ceviz, avokado, 3-4 tane haşlanmış yumurta biraz maydanoz, zeytin, peynir bolca su ve çay.. Rahat geçiyor. Akşam da iftarı hurma ve suyla açıp namaz kılıp gelince mükemmel oluyor.. Rabbim Ramazan'ı bize maddi manevi şifa vesilesi kılsın, bizleri bayrama kavuştursun. Amin Yumurta daha iyi gider arkadaşlar. Ramazan "aç kalmayı öğrenmek" için diye düşünüyorum. "nasıl acıkmam" sorusunun cevabını bulacak formüller geliştirmek için olmasa gerek. israil hurması mı yiyoruz? alırken dikkat edelim. Arabistanda avokado vardı da yemediler mi zamanında? Ne varsa onu yemişler. İthal ürün ile oruç açmak bilemedim ne derece mantıklı dinen. Yorum bağlantısı
Recommended Posts