Ersen Tapan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ben İftardan iftara yiyorum . Yatarken 2 kaşık tahinle keçiboynuzu unu karıştırıp yiyorum. Ezan saatine alarm kurup başucumdaki suyu içip yatıryorum . 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ersen Tapan yazdı: Ben İftardan iftara yiyorum . Yatarken 2 kaşık tahinle keçiboynuzu unu karıştırıp yiyorum. Ezan saatine alarm kurup başucumdaki suyu içip yatıryorum . Tahin susatmıyor mu Ersen abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Tahin susatmıyor mu Ersen abi? Tahin=susam.. sanırım yağ içeriği ciddi dengeli enerji kaynağı. susamı tahinle balla karıştırıp fırına veriyorlar gofret yapıyorlar bi arkadaş grubu evde. 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Tahin susatmıyor mu Ersen abi? Ben uzun zamandır normal hayatımda da sabah kahvaltısı yerine Bu karışımı tüketiyorum . Öğlene kadar anca acıkıyorum yani alıştım diyeyim su olayına. Kişiye göre değişir susatma olayı ama ben sıkıntı yaşamıyorum . Bu arada çok çeşitli tahin tükettim market tahinleri yapay gibi geliyor Ben inanç fırınının tahinini kullanıyorum . 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 dakika önce Paylaş 1 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Tahin=susam.. sanırım yağ içeriği ciddi dengeli enerji kaynağı. susamı tahinle balla karıştırıp fırına veriyorlar gofret yapıyorlar bi arkadaş grubu evde. Ersen Tapan yazdı: Ben uzun zamandır normal hayatımda da sabah kahvaltısı yerine Bu karışımı tüketiyorum . Öğlene kadar anca acıkıyorum yani alıştım diyeyim su olayına. Kişiye göre değişir susatma olayı ama ben sıkıntı yaşamıyorum . Bu arada çok çeşitli tahin tükettim market tahinleri yapay gibi geliyor Ben inanç fırınının tahinini kullanıyorum . Tahini de pekmezide severim. Karıştırıncada sever tüketirim ama ramazanda denememiştim hiç Yorum bağlantısı
Recommended Posts