Ersen Tapan 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ben İftardan iftara yiyorum . Yatarken 2 kaşık tahinle keçiboynuzu unu karıştırıp yiyorum. Ezan saatine alarm kurup başucumdaki suyu içip yatıryorum . 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ersen Tapan yazdı: Ben İftardan iftara yiyorum . Yatarken 2 kaşık tahinle keçiboynuzu unu karıştırıp yiyorum. Ezan saatine alarm kurup başucumdaki suyu içip yatıryorum . Tahin susatmıyor mu Ersen abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Tahin susatmıyor mu Ersen abi? Tahin=susam.. sanırım yağ içeriği ciddi dengeli enerji kaynağı. susamı tahinle balla karıştırıp fırına veriyorlar gofret yapıyorlar bi arkadaş grubu evde. 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Tahin susatmıyor mu Ersen abi? Ben uzun zamandır normal hayatımda da sabah kahvaltısı yerine Bu karışımı tüketiyorum . Öğlene kadar anca acıkıyorum yani alıştım diyeyim su olayına. Kişiye göre değişir susatma olayı ama ben sıkıntı yaşamıyorum . Bu arada çok çeşitli tahin tükettim market tahinleri yapay gibi geliyor Ben inanç fırınının tahinini kullanıyorum . 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Tahin=susam.. sanırım yağ içeriği ciddi dengeli enerji kaynağı. susamı tahinle balla karıştırıp fırına veriyorlar gofret yapıyorlar bi arkadaş grubu evde. Ersen Tapan yazdı: Ben uzun zamandır normal hayatımda da sabah kahvaltısı yerine Bu karışımı tüketiyorum . Öğlene kadar anca acıkıyorum yani alıştım diyeyim su olayına. Kişiye göre değişir susatma olayı ama ben sıkıntı yaşamıyorum . Bu arada çok çeşitli tahin tükettim market tahinleri yapay gibi geliyor Ben inanç fırınının tahinini kullanıyorum . Tahini de pekmezide severim. Karıştırıncada sever tüketirim ama ramazanda denememiştim hiç 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 7 saat önce Paylaş 7 saat önce sahur yapmak kişiden kişiye değişir. çünkü herkesin sağlık durumu bir değil. ben mesela, elimden gelse sağlığım açısından iftardan iftara oruç tutarım. ama çocukları sahura kaldırıp hep beraber sahur yapmak çocuklar adına önem arz ediyor. biz onlara bunu öğretip örnek olmaz isek sahur nedir bilmezler. ileride anlatacakları böyle bir anıları dahi olmaz. ALLAH emrettiği için oruç tutuyor namaz kılıyoruz. buda ibadet olmuş oluyor. peki ALLAH ın bizim ibatemize ihtiyacı mı var? yok tabi. ama onun bir ve tek olduğunu bizden tasdik etmemizi istiyor. insanın yaşam açısından da sağlıklı ve huzurlu bir hayat yaşamasının istemektedir. bu sadece bir yönü. 6 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Tahini de pekmezide severim. Karıştırıncada sever tüketirim ama ramazanda denememiştim hiç Pekmez değil aman diyeyim. Keçi boynuzu tozu (unu ).. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Eyüp Çetin yazdı: Adana'da. Gün belirleriz. 😁 Antepte olsa. Oraların lezzetinden mahrum kalmasak. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ersen Tapan yazdı: Ben uzun zamandır normal hayatımda da sabah kahvaltısı yerine Bu karışımı tüketiyorum . Öğlene kadar anca acıkıyorum yani alıştım diyeyim su olayına. Kişiye göre değişir susatma olayı ama ben sıkıntı yaşamıyorum . Bu arada çok çeşitli tahin tükettim market tahinleri yapay gibi geliyor Ben inanç fırınının tahinini kullanıyorum . Aslında susamı tahine çeviren makina çok basit, eve alınabilir. Biz pazarda sıcak sıktırıyoruz. Susamı seçiyorsun tahine çevirip veriyor. Markette satılanlarla alakası yok cidden. 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Konya Bozkır tahini var yerli susamdan taş fırında kavrulmuş hali ile kavruk bi tadı var denemenizi tavsiye ederim . Ben hep oradan getirtiyorum helva ve tahini Yorum bağlantısı
Recommended Posts